Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 65 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 18 Cze 2013 19:41 
Awatar użytkownika

niebieski
abc123 napisał(a):
jednak z pewnych przyczyn wolałbym tam gdzie jest mniej Polaków czyli wiadomo że NO.

Może i liczbowo jest mniej Polaków w Norwegii, ale tam ogólnie dużo, dużo mniej ludzi mieszka niż w UK. W każdym razie w obu państwach polski na ulicach jest powszechny. Ale z tym "czyli wiadomo że NO" bym nie przesadzał :P Zależy bardziej od miasta.

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#22 PostWysłany: 19 Cze 2013 12:08 
Awatar użytkownika

niebieski
U mnie było prościej - kolega rok wcześniej pojechał, miesiąc spał w aucie ale potem złapał kontakt i była praca przez kolejny miesiąc. Przez kolejne lata jeździliśmy już na gotowe, znajomy Norweg organizował nam pracę po swojej rodzinie na 2-3 m-sc. Praca to przede wszystkim malowanie domków.

Jeżeli teraz szukałbym pracy to Norge to na pewno nie na farmach. Lepiej pojechać np. w okolice Bergen, na kemping, wydrukować kilka ryz ulotek (uwaga na granicy aby celnicy ich nie dojrzeli) i poświęcić pierwszy miesiąc na kolportaż w okolicznych miasteczkach.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 19 Cze 2013 20:47 

Hej,

planuje wyjzad do Norwegi na na poczatku wrzesnia, glownie w celu szukania pracy, jesli sie nie uda potraktuje jako wyjazd wakacyjny. Podstawy norweskiego, angielski, niemiecki, poszukuje innych osob zdeterminowanych do takiego wyjazdu.Jesli sa chetni to prosze o kontakt, moj adres e-mail to violetta.maddin956@gmail.com

im wiecej osob tym lepiej , a napewno bezpieczniej i weselej , taki wyjazd może być też super przygodą:D
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 20 Cze 2013 10:31 

maddinka28 napisał(a):
Hej,

planuje wyjzad do Norwegi na na poczatku wrzesnia, glownie w celu szukania pracy, jesli sie nie uda potraktuje jako wyjazd wakacyjny. Podstawy norweskiego, angielski, niemiecki, poszukuje innych osob zdeterminowanych do takiego wyjazdu.Jesli sa chetni to prosze o kontakt, moj adres e-mail to violetta.maddin956@gmail.com

im wiecej osob tym lepiej , a napewno bezpieczniej i weselej , taki wyjazd może być też super przygodą:D

sprawdź skrzynkę mailową :D
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 20 Cze 2013 12:58 

Ja lecę w lipcu, jak ktoś ma podobny plan, to proszę pisać na priv :)
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 25 Cze 2013 15:37 

Hmm my się chyba mieliśmy okazję poznać ;) Ty chyba byłaś na Bali w Indonezji więc jak Ci się udał roczny pobyt? Może to nie o Norwegii, ale przy okazji tak zapytałem.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 25 Cze 2013 16:15 

Witam

A więc planuję w lipcu wybrać się do Norwegii na mały trip ukierunkowany na znalezienie jakiejś pracy. Jeśli mi się to nie uda, będzie ciężko wracam znów, ale bilety nie są drogie więc planuję zaryzykować.

Mam pewne plany związane ze Skandynawią więc chcę spróbować swoich sił w tym kraju. jeśli ktoś chce połączyć siły to zapraszam do kontaktu.

Szukam raczej faceta w podobnym wieku (~30 lat) dziewczyn też nie wykluczam, ale myślę, że z facetem byłoby mi łatwiej się dogadać w niektórych sprawach, a także przy zorganizowaniu pracy, która dla dziewczyny może nie być odpowiednia.

Jeśli masz podobny cel chcesz zaryzykować to pisz na priva lub mail:
mangareva@wp.pl

Jeśli jednak masz duże wymagania, jesteś krętaczem, myślisz tylko o sobie to do mnie nie pisz. Szukam ludzi poważnych, którzy wyznają zasadę jeden za wszystkich wszyscy za jednego, a w sytuacjach podbramkowych się nie poddają.
Jeśli mam lecieć z problematycznym człowiekiem wolę lecieć tam sam i sam sobie radzić.
Także osoby, które tylko walą kiedy same potrzebują pomocy mnie nie interesują, ale osoby, które same coś do siebie bezinteresownie potrafią zaoferować.

Podróżowałem po Azji mam doświadczenie więc nie jest to dla mnie wielki problem. Zresztą w Skandynawii też już byłem.

Wyprawa niskobudżetowa low cost.

Ja facet z mazowieckiego szukający nowych wyzwań na życie.

Pozdrawiam, m ;-)

p.s. osobom 19 lat mającym ogromne doświadczenie w zdawaniu zniechęcających relacji typu byłem tam zjechałem pół kraju, ale pracy nie znalazłem wszystko obstawione - dziękuję.
nie zniechęcajcie mnie bo zawsze znajdzie się powód aby czegoś nie zrobić. Tak jak napisałem planuję trip typu low cost mogę spać nawet w szopie, jak nie znajdę pracy to wrócę najwyżej tylko z bagażem doświadczeń bez gotówki. Trudno się mówi, ale świat się nie zawali.

edit: dokleiłem ogłoszenie do istniejącego już tematu. koncentrator
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 26 Cze 2013 00:00 

Pierwszy raz jestem na takim dziwnym forum. Laska wysyła mi wiadomość. Chcę jej odpowiedzieć nie mogę bo wali po oczach:

Przepraszamy, ale nie jesteś autoryzowany do użycia tej właściwości. Prawdopodobnie musisz się zarejestrować lub więcej udzielać, aby móc skorzystać z tej właściwości.

OK myślę sobie odpiszę jej w temacie niech wie, że odpowiedziałem.
Ale po 5 minutach mój post jest kasowany.

Więc jak ja mam tej dziewczynie odpowiedzieć skoro ktoś poustawiał takie chore zasady w panelu tego skryptu, a jakiś moderator co nie ma pojęcia wywala mój post bo nie napisałem konkretnie o jedziecie do Norwegii to ja też.

Doba napiszę też jestem zainteresowany Norwegią - wpis dotyczy Norwegii? Dotyczy, teraz dajcie mi odpowiedzieć autorce tego tematu bo inaczej nie mogę.

Nie wiem czy Cię pomyliłem z inną dziewczyną, ale tamta też akurat była W Tajlandii, a dodatkowo też miała być na Bali.
Może to zbieg okoliczności, ale innych osób.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 26 Cze 2013 00:11 
Awatar użytkownika

srebrny
Panie thai, troche kultury i opanowania. Mozliwosc wysylania prywatnych wiadomosci jest udostepniana uzytkownikom od 5 wiadomosci na forum wzwyz i nie jest to tajemnica.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 26 Cze 2013 00:11 
Awatar użytkownika

srebrny
thai napisał(a):
Pierwszy raz jestem na takim dziwnym forum. Laska wysyła mi wiadomość. Chcę jej odpowiedzieć nie mogę bo wali po oczach:

Przepraszamy, ale nie jesteś autoryzowany do użycia tej właściwości. Prawdopodobnie musisz się zarejestrować lub więcej udzielać, aby móc skorzystać z tej właściwości.

Jak już zauważyłeś twój post wylądował w koszu. Spróbuj także dojrzeć opis jaki dodał moderator w twojej wiadomości.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 14 Sty 2014 16:15 

Czy ktoś wybiera się w tym roku do Norwegii w poszukiwaniu pracy sezonowej?

Chętnie bym pojechała na jakąs farmę/plantację (ewentualnie sprzątanie, opieka lub coś innego) - rekrutacja zaczyna się już w styczniu, więc trzeba się spieszyć. Nigdy nie byłam w Norwegii, więc byłoby mi raźniej szukać czegoś i wspólnie wyjechać w towarzystwie ;) Jestem dyspozycyjna od marca aż do października.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 14 Sty 2014 16:33 

Loty: 70
Kilometry: 92 977
niebieski
Marcel-ina napisał(a):

Chętnie bym pojechała na jakąs farmę/plantację (ewentualnie sprzątanie, opieka lub coś innego) - rekrutacja zaczyna się już w styczniu, więc trzeba się spieszyć. Nigdy nie byłam w Norwegii, więc byłoby mi raźniej szukać czegoś i wspólnie wyjechać w towarzystwie ;) Jestem dyspozycyjna od marca aż do października.

Ja to myślałem o lipcu :)

#33 PostWysłany: 14 Sty 2014 16:56 

zakino napisał(a):
Marcel-ina napisał(a):

ja z kolei jestem dyspozycyjny od marca dbam o pozadek i nawet potrafie ugotowac co nie co
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 16 Sty 2014 17:59 

Moi znajomi jechali w zeszłym roku, polecają jechać do pracy w polu. Może w tym też się wybiorą, jak coś dam znać.

Ostatnio edytowany przez Thedrusilla86, 21 Lut 2014 09:59, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 16 Sty 2014 18:08 

Thedrusilla86 napisał(a):
Moi znajomi jechali w zeszłym roku, polecają jechać do pracy w polu. Może w tym też się wybiorą, jak coś dam znać.

bedziemy wdzieczni
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 21 Sty 2014 13:07 

Hej, Ja również chętnie wybiorę się do pracy w Norwegii . Mogę być dyspozycyjna nawet od marca. Praca fizyczna mi nie straszna. Fajnie by było z kimś się wybrać:)
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 21 Sty 2014 14:04 

Loty: 40
Kilometry: 66 987
niebieski
Jak ktoś ma jakieś namiary do pracy od zaraz to są 2 osoby chętne ;)
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 22 Sty 2014 23:30 

Teraz to nawet śniegu nie ma do odśnieżania za wiele w Norwegii ;)
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 24 Sty 2014 02:48 

Super, ze jest tylu chętnych! W takim razie szukamy! :D
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 24 Sty 2014 07:46 

Loty: 86
Kilometry: 133 664
niebieski
Próbował ktoś przez jakąś agencję pracy? Na początku będą pewnie trochę zdzierac ale po czasie możnaby coś samemu poszukać

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 65 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości