Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 114 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: www.otel.com
#61 PostWysłany: 07 Sie 2014 10:21 

Nie jestem tego do końca pewien, ale gdzieś się spotkałem z informacją że tak naprawdę za Otel.com / koncernem Met Global stoją Rosjanie, więc w obecnej sytuacji może być różnie... W sumie nie musi być nic w tym złego, często za takimi serwisami stoją ludzie służb - łatwe pozyskiwanie wrażliwych danych osobowych.
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach Relaks na Florydzie za 3234 PLN 🌤️👙⛱️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Miami Beach
Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎 Wakacyjne loty na Maltę z Polski od 263 PLN (w obie strony) 🌤️😎
#62 PostWysłany: 07 Sie 2014 11:05 

Właśnie wróciłem z Kijowa. Rezerwacja hotelu przez Otel.com, żadnych problemów. Na voucherze pisali, że trzeba będzie dopłacić 1% jakiegoś podatku ale w hotelu powiedzieli, że wszystko jest już opłacone. Dodam, że nie jest to pierwsza rezerwacja z Otel.com i w sumie nigdy nie było problemów.
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 22 Sie 2014 11:57 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 151 564
Byłem na Sycylii, rezerwacja na Otel.com 65 EUR, strona hotelu i inne serwisy 110 EUR. Żadnych problemów przy zameldowaniu. Teraz zrobiłem rezerwację w Lizbonie na dobry hotel ***, na Otel.com wyszło ok. 45 EUR za noc, na Hotels.com chcą za to samo 95 EUR. Na otel.com można znaleźć dużo ciekawych okazji, również w Polsce mają lepsze taryfy np. na hotele Campanile czy Best Western.

Polecam też korzystać z kodu rabatowego 7% dla ich fanów na FB, lub zapisanie się do newslettera (aktualnie kod rabatowy 10%). Kody działają dla wszystkich hoteli.

PS. Z tego co widzę na voucherach to za Met Global stoją Turcy, a nie Rosjanie :)
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 24 Sie 2014 10:56 

Loty: 38
Kilometry: 72 453
niebieski
Przetestowałam otel.com w ubiegłym roku w Tallinnie. Wszystko było ok, wystarczyło pokazać voucher, choć trochę stracha miałam po przeczytaniu negatywnych opinii. Sam hotel wyszedł kilkanaście euro taniej na trzech noclegach w porównaniu do booking.com.
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 24 Sie 2014 11:26 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
niebieski
nigdy zadnego problemu, vouchery oplacone przez odzialy turecki i amerykanski, dobry i szybki kontakt z obsluga klienta, duzo taniej niz na innych stronach
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 24 Sie 2014 12:37 
Awatar użytkownika

Loty: 107
Kilometry: 199 226
niebieski
Przetestowalem ostatnio otel na nocleg w Amsterdamie, gdyz mieli hotel, ktory mnie interesowal o dobre 60 EUR taniej niz w innych serwisach. Wystarczylo wydrukowac voucher i tyle :) Jedynie na miejscu doplacic musialem lokalne podatki, ale taka to juz kolej rzeczy w tym kraju i wiekszosc serwisow informuje o dodatkowych kosztach na miejscu.
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 29 Wrz 2014 16:17 

W jaki sposób skorzystać z rezerwacji przez FB ?
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 29 Wrz 2014 17:00 

W moim przypadku rezerwacja przez FB z 8% zniżką wychodziła drożej niż przez normalną stronę z 5% rabatem.
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 29 Wrz 2014 17:48 

przez ten link masz 8%, ale można zmienić język na polski/angielski
http://de.otel.com/?sm=facebook_rm_de
Klicken Sie hier um den 8% Rabatt zu nutzen. Hier ist der Code für diesen Rabatt: TYDJHM97
A w weekendy można skorzystać ze specialnego kodu z rabatem 9%.
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 29 Wrz 2014 19:38 

u mnie na stronie otel.com i na tej z linku są takie same ceny ...
Rabat jest naliczany automatycznie czy trzeba go gdzieście wpisać ?
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 30 Wrz 2014 09:16 

faktycznie, kod przestał działać:(
To spróbuj linka z FB
http://pl.otel.com/?showDestination=&fromFacebook=1&smclk=fb_discount&landmarkText=&destination=&searcherror=city
W szczegółach rezerwacji "Wprowadź kupon promocyjny": OAERXH15 zniżka 7%
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 01 Paź 2014 13:10 

Nie wiem czemu ale kod nie działa , próbowałem też skorzystać z nowego kodu przez polubienie ich strony na fb i otrzymałem inny kod ale też jest zły .
chciałbym zapytać czy ten pokój który wybrałem jest na pewno z darmowo możliwością anulowania rezerwacji ?
https://secure.otel.com/bookform.php?pr ... 4-74443501
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 01 Paź 2014 17:01 

Nie wiem który hotel masz na myśli, bo link nie działa już...
Generalnie należy wyszukiwać hotel przez aplikacje na fb, wtedy kod promocyjny powienien działać (przynajmniej u mnie działa).
https://www.facebook.com/otelcom/app_199484990086285
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 01 Paź 2014 23:05 

pokój
Double Or Twin Standard
za kwotę 752.24
http://pl.otel.com/hotels/imperial_hote ... 673MTFOYI0
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 02 Paź 2014 10:45 

słabo wygląda ten hotel, jakie daty?
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 02 Paź 2014 15:35 

06.04.2015-13.04.2015
Hotel może nie wygląda ale czytając opinie i przeglądaj zdjęcia to według mnie najlepszy i najtańszy hotel jaki udało mi się wyszukać .
Ogólnie hotel ma mi służyć tylko jaką miejsce do spania .Wiem że można znaleźć tańszy hotel w "st julians " ale tam raczej trudną o cisze w nocy .
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 02 Paź 2014 18:51 

Co do St. Julian's, to mieszkałem tam kilka dni w hotelu (nazwy nie pamiętam, ale był koło Hiltona), nie powiem złego słowa. Ok może imprezowa dzielnica ale mi to za bardzo nie przeszkadzało.

Sprawdziłem ten hotel z kodem 7% z FB.
Ostatnio otel.com wysyła w weekendy kody na 9%, może jutro też coś podeślą mi na maila.

Cytuj:
Szczegóły Twojej Rezerwacji
Kupon promocyjny: ZYAYLL41
Imperial Hotel
Malta, Malta
Kwi 6, 2015 - Kwi 13, 2015
7 Ilość noclegów , 1 Liczba pokoi (Standard Double - Double), 2 Osoby
Room Only
Hotel Price€156.98
Promotion Discount-€10.99
Total Price €145.99
*Podatki lokalne i opłaty wliczone w cenę
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 03 Paź 2014 15:30 

niebieski
na ten weekend -9% OTELOCT1C, niby działa tylko przez ich link;
może wystarczy:
http://www.otel.com/?nlclk=email&utm_me ... ocountry_2

TERMS AND CONDITIONS

Discount codes will be valid for this weekend(03 October to 07 October) for any stay until Dec 31 2015. The Promotion code can be valid exclusively only members and it is only available through "Click To Use" button and for a single use. Discount codes can not be combined with other promotions & affiliations and any type of commissions. The code is for single use only. Discount codes may not be valid for limited number of hotels which are chosen by Otel.com. The discount code can not be used for more than one booking. Otel.com reserves the right to change terms & conditions anytime wihout prior notice.
 Profil Relacje PM off  

#79 PostWysłany: 27 Lis 2014 19:49 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 151 564
Rezerwacja bezproblemowa z kodem 7% z FB, ale potem niemiła niespodzianka, bo na wyciągu z karty zauważyłem, że otel.com podwójnie obciążył moją kartę za dokonaną rezerwację.

Na szczęście sprawę udało się szybko wyjaśnić. Zgłoszenie do otel.com, po kilku godzinach informacja że zajmują się sprawą, dzisiaj (tj. następnego dnia od zgłoszenia) zwrot zaksięgowany na karcie.
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 28 Lis 2014 10:38 
Awatar użytkownika

niebieski
Pomimo początkowych obaw (wiadomo - Turcy :D) oceniam otel.com bardzo pozytywnie. Wszystko wygląda na razie profesjonalnie. Po rezerwacji możemy wydrukować sobie voucher z wszystkimi istotnymi informacjami i to wystarczało zawsze w hotelach. Na 10 dni przed terminem noclegu przysyłają jeszcze maila przypominającego o koniecznosci wydrukowania voucheru. Pewnym minusem jest to, że zawsze trzeba dokonać pełnej płatności podczas rezerwacji. Jednak w przypadku rezerwacji z możliwością anulowania, kasa wraca szybko w przeciągu 2 dni.

Przypominam, że jeszcze aktualny jest kod zniżkowy na 10%, a więc trochę lepszy od tego ogólnego z facebooka:
OTELNOV10
"Discount codes will be valid for the 05 November 2014 to 05 December 2014 for any stay until Dec 31 2015. The Promotion code can be valid exclusively only members and for a single use."
Niby tylko jednokrotnego użytku ale poprzednie kody działały wielokrotnie, więc ten pewnie też. Działa jak poprzednio, w przypadku wejścia przez jakiś link z mailingu, np. ten poniżej:
http://pl.otel.com/?nlclk=email&utm_med ... 4_nores_oz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 114 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości