Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Cze 2014 20:27 

Witam.
Chciałem sobie uprościć życie i zakupilem razem z biletem lotniczym Wizzair usługę w postaci wizztransfer aby mieć święty spokój.
No i mam!
Oczywiscie nei biora oni zadnej odpowiedzialnosci za to ze moezesz nei zdazyc na samolot, a wpeirwszej chwili tak czlowiek sobei mysli i dlatego kupuje ten bilet...
Biletu mi nie wysłali. Oczywiscie zaznaczają ze najpozniej do 3 dni prze dodlotem wyślą, a jak nie to dzwoń sobie pan na infolinie z aprawie 5 złotych z aminute i isę dogaduj po wegiersku lub angielsku. Napisalem im maila aby mi wczesniej bilet przeslali mailowo i zero odpowiedzi.
Pluję sobie w brodę, że po prostu nie zakupilem tego biletu w polsce u jakiegos przewoznika, a tak to teraz czekam na bilet, ktory bede musial gdzies drukowac na gwalt w ostatniej chwili, bo nie mam drukarki już odstepnej :D
Czy ktoś moze potwierdzić, ze rzeczywiscie z wyslaniem czekają do samego końca tzn. 3 dni przed odlotem. Wylot mam we wtorek i mam nadzieje ze do 100 zł ktore zaplacilem za dwie osoby tam i spowrotem, nie bede musial dokladac ani zlotowki na infolinie.
Aha i jeszcze jedno, mają zły rozkłąd busów w tym wizztransferze. Na stronie bezposrednio widniejea jkis nieaktualny z innymi godzinami, lecz jezeli dokonamy proby rezerwacji danego transferu to wtedy mamy do czynienia z zupelnie innym rokladem, już zapewne poprawnym. W trosce o klienta :D

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#2 PostWysłany: 21 Cze 2014 13:27 

Kuriozum na kuriozum.
Bilet mam juz do wydrukowania u nich na stronie, a te ciućpajsy wprowadziły mnie kolejny raz w błąd, ze bilet zostanie wysłany na maila, a ja czekalem jak glupi. Nie wiem o dkiedy ten bilet jest tam dostepny. Jak sie okazalo transfer dla wizza wykonuje PKM Katowice i mozna bylo sobie sammu ten bilet kupić. Ludzieeeeee.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 8 gości