Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Cze 2010 11:42 

Witam,
mam wykupiony bilet na lot do Forli 11.06 tylko bagaż podręczny, sytuacja jednak wymusiła dokupienie jednej sztuki rejestrowanego, niestety zdązyłem się już odprawić...Czy ktoś z forumowiczów może mi doradzić czy jest to wykonalne???

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#2 PostWysłany: 06 Cze 2010 11:55 
Awatar użytkownika

Loty: 264
Kilometry: 273 201
Zbanowany
niebieski
czy próbowałeś dokupić bagaż na stronie wizzaira?

#3 PostWysłany: 06 Cze 2010 15:13 

Tak próbowałem ale po zalogowaniu nie widzę opcji dokupienia dodatkowego bagażu, jest tylko opcja kontaktu telefonicznego za pośrednictwem telecentrum.

Znalazłem info :- Pasażer może przewozić bagaż rejestrowany o wadze 32 kilogramów za dodatkową opłatą oraz jedną sztukę bagażu podręcznego o maksymalnej wadze 10 kilogramów i wymiarach nieprzekraczających 55x20x40 centymetrów bezpłatnie.
- Jeżeli łączna waga bagażu rejestrowanego przekracza 32 kg, należy uiścić opłatę za każdy kilogram nadbagażu przy odprawie.
- Podczas rezerwacji należy zaznaczyć ilość sztuk bagażu, którą pasażer zamierza rejestrować, oraz uiścić odpowiednią opłatę. Przy dokonywaniu opłaty za dodatkowe sztuki bagażu w późniejszym terminie, należne opłaty za bagaż są wyższe.

opłata za call centre - 32 PLN
opłata za bagaż na stronie wizzair.com i telefonicznie -68 PLN
opłata za bagaż na lotnisku - 136 PLN

#4 PostWysłany: 06 Cze 2010 16:49 

Zbanowany
musisz dzwonic na infolinie, niestety 3,66 PLN za minute (zagraniczne w sumie nie tansze :/ )
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Cze 2010 08:40 

niebieski
Widzę, że tym samym lotem lecimy. O 16.20 si ?

My czyli wesoła 4-ro osobowa gromadka jedziemy z Poznania więc miło będzie kogoś spotkać z towarzyszy Fly4Free :)

Pozdro

#6 PostWysłany: 08 Cze 2010 18:47 

Jay lecisz 11.06 z Wrocka??? :D

#7 PostWysłany: 08 Cze 2010 19:10 

niebieski
tak, w piątek 11.06 o 16.20 z Wrocławia :)

PS. gdzie śpicie? bo szukamy noclegu dla 2 par ;)

#8 PostWysłany: 08 Cze 2010 20:20 

My też mieliśmy lecieć w czwórkę, niestety w ostatniej chwili znajomi nam odpadli...Wybieram się z żona.
Mamy zaklepanego Smarta na lotnisku a pózniej chyba w okolice Loreto, może Sirolo albo Numana?
Niestety ceny dwójek są zabójcze, pisałem kilka maili i poniżej 60E nie ma szans...Mamy tylko podręczny i jedziemy w ciemno :D

#9 PostWysłany: 08 Cze 2010 21:18 

niebieski
Tak jak my. Podręczny, low COSt ale chcemy jechać do Rimini. Ogólnie zwiedzanie + plaża.

Powiedz mi, jak z autem? Gdzie i jak zamawiać?

#10 PostWysłany: 09 Cze 2010 00:04 

Zbanowany
Chyba nie ten dział.

#11 PostWysłany: 09 Cze 2010 07:17 

Auto zamawiane tutaj :
http://www.auto-europe.co.uk/car.cfm
Trafiliśmy na promo i Smart na trzy dni kosztuje nas 340PLN
Samo Rimini nie kładzie na kolana, ciekawiej robi się poniżej Ancony. Może połączymy siły i razem poszukamy czegoś na miejscu? Ile macie lat?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości