Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Sty 2012 13:35 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Mysle, ze to nie powinien byc jeszcze efekt sylwestrowego kaca.

Jakis czas temu zarezerowałem lot Katowic-Malmo-Katowice w ramach mojego wizz club dla jednego z forumowiczow kontaktujących sie ze mna przez gg. Lot byl na wykazie aktualnych rezerwacji. Nie interesowałem sie nim bo nie maiłem pierwotnie zamiaru leciec. Ukazała sie jednak inf na forum o kursujacym busie miedzy Malme a Kopenhaga i pomyslam ze moze warto jednak wyskoczyc.... tyle ze nie moge znalezc tego lotu na wykazie rezerwacji... Zdarzylo sie Wam cos kiedys podobnego?
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 09 Sty 2012 23:14 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Informacja dla bardzo ważna dla osób rezerwujacych bilety dla forumowiczów.
Wyswietlana na koncie lista aktualnych rezerwacji nie jest kompletna.
W moim wypadku wszystkie rezerwacje robione w miesiacu 11/2011 sa juz niewidoczne - dla bezpieczenstwa kazdorazowo je drukuje. Warto to robic poniewaz moze sie okazac za jakis czas ze ktorys z forumowiczow zwroci sie z prosba o ponowne przeslanie kodu rezerwacji i bedzie wam trudno go odnalezc jezeli nie prowadzicie jakiejkolwiek formy archiwizacji tych danych.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Sty 2012 23:17 
Awatar użytkownika

niebieski
correos napisał(a):
Informacja dla bardzo ważna dla osób rezerwujacych bilety dla forumowiczów.
Wyswietlana na koncie lista aktualnych rezerwacji nie jest kompletna.
W moim wypadku wszystkie rezerwacje robione w miesiacu 11/2011 sa juz niewidoczne - dla bezpieczenstwa kazdorazowo je drukuje. Warto to robic poniewaz moze sie okazac za jakis czas ze ktorys z forumowiczow zwroci sie z prosba o ponowne przeslanie kodu rezerwacji i bedzie wam trudno go odnalezc jezeli nie prowadzicie jakiejkolwiek formy archiwizacji tych danych.

zaraz zaraz, a tego nie dostaje sie w mailu? :P

trzeba byc troche nieodpowiedzialnym, zeby maila zgubic :P w sumie to nie twoj problem, tylko "rozsadnego" kupujacego..
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Sty 2012 23:21 
Awatar użytkownika

HON fly4free
samo zycie
padaja kompy, gubia sie pen drive

Nie zastanowilo mnei to wczesniej az mi zniknal lot na ktory chcialem sie wybrac zaczalem wertowac po wydrukach i jest

Mysle ze wizz nei wzial pod uwage ze moga rezerwacje isc w setki
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Sty 2012 00:24 

a nie dzwoniles na infolinie? kazda linia przesle kod rezerwacji po podaniu nazwiska i trasy na wczesniej podany adres e-mail. zwlaszcza, jezeli jestes zarejestrowany w ich programie lojalnosciowym/posiadasz profil na ich stronie.

#6 PostWysłany: 10 Sty 2012 12:12 

Spróbuj wpisać w pole wyszukiwania numer rezerwacji. Słyszałem plotki z trzeciej ręki o takim przypadku, nie było widać rezerwacji na liście ale dało się wyszukać po numerze.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Sty 2012 12:17 
Awatar użytkownika

HON fly4free
mam wszystkie kody rezerwacji dostepne na email.

Watek jest tylko sugestia by nie patrzec wiernie jedynie na liste rezerwacji na koncie wizz oraz zbyt pochopnie nie usuwac emaili od wizzair.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Sty 2012 12:34 
Awatar użytkownika

srebrny
A u mnie z kolei na Wizz wiszą jeszcze rezerwacje sprzed dwóch lat :)

#9 PostWysłany: 10 Sty 2012 13:08 

platynowy
wtak napisał(a):
A u mnie z kolei na Wizz wiszą jeszcze rezerwacje sprzed dwóch lat :)

U mnie wisiały nawet sprzed 4 lat ale zniknęły jakiś czas temu :P Śmiesznie było spojrzeć na rez. opłaconą kartą Visa bez prowizji :P

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości