Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 688 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Następna
Autor Wiadomość
#501 PostWysłany: 06 Gru 2024 17:00 

złoty
@jacksonbury mi się udało polecieć do Rzymu w środku tygodnia. Dojazd do miasta jest dobry, choć w najszybszej wersji droższy niż lot. Natomiast bym się za bardzo na jednodniówki nie nastawiał, bo często są nawet i wszystkie loty danego dnia na danym kierunku natomiast powrotu żadnego.
 Profil Relacje PM off  

Majówka na rajskich Malediwach 🏝️🌴 Loty i 4* hotel z basenem infinity i wyżywieniem za 4929 PLN 🔥 Majówka na rajskich Malediwach 🏝️🌴 Loty i 4* hotel z basenem infinity i wyżywieniem za 4929 PLN 🔥
🔥 TANIO 🔥 17 dni w Sri Lance za jedyne 1947 PLN 😍🏝️ 🔥 TANIO 🔥 17 dni w Sri Lance za jedyne 1947 PLN 😍🏝️
#502 PostWysłany: 09 Gru 2024 13:09 

srebrny
Podrzucam kilka narzędzi ułatwiających wyszukiwanie wszystkich dostępnych lotów na AYCF:

Wtyczka Chrome
Wyszukiwarka 1491 Club
 Profil Relacje PM off
jacksonbury lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#503 PostWysłany: 10 Gru 2024 13:02 

-- 10 Gru 2024 11:48 --

Ja p...

Jak mam zapłacić za bilet (pierwszy płatny) - cały czas wyskakuje mi błąd karty :/

Da sie to jakoś obejść ?

Próbowałem na visa i na mastercard i to samo

-- 10 Gru 2024 12:02 --

kaj0x napisał(a):
Ja p...

Jak mam zapłacić za bilet (pierwszy płatny) - cały czas wyskakuje mi błąd karty :/

Da sie to jakoś obejść ?

Próbowałem na visa i na mastercard i to samo

---

Edit: dla potomnych. Znajdziecie rezerwacje na swoim profilu na telefonie. Zaplacicie stamtad
 Profil Relacje PM off  

#504 PostWysłany: 10 Gru 2024 13:06 

niebieski
Wpisujesz pełny rok ważności karty np 2026? Czy 26 ? Musi być pełny rok
 Profil Relacje PM off  

#505 PostWysłany: 10 Gru 2024 20:42 

niebieski
Mam dobrą wiadomość dla wszystkich, którzy tak jak ja bali się utraty dwóch żyć w postaci no-show.

Kupiłem ostatnio WAW-RAK w emocjach i później dopiero zauważyłem, że Franca dowiezie mnie do Agadiru za podobną kwotę podliczając wszystkie transfery.
Zdecydowałem się zadzwonić na infolinię i konsultant magicznie usunął mi ten lot bez utraty jednego życia.

Sugerował, że jedynie no-show nalicza się regulaminowo. W przypadku anulacji jesteśmy stratni tylko tyle ile wynosił lot czyli 10 euro.

Nie chcę tego praktykować, ale może dla kogoś to będzie dobra informacja - ja chciałem przejechać pół Maroka i Polski w obawie przed tą stratą ;)
 Profil Relacje PM off
dominiq1920 uważa post za pomocny.

#506 PostWysłany: 16 Gru 2024 11:33 

-- 16 Gru 2024 11:33 --

Hejka, gdzie najlepiej jest wyszukiwać loty do dalekich destynacji że wszystkich miejsc, do których lata wizzair? Np chciałbym znaleźć najtańsze loty OW na Filipiny z dowolnego miejsca z siatki Wizzair. Jest do tego proste narzędzie?

AdYaCh napisał(a):
Mam dobrą wiadomość dla wszystkich, którzy tak jak ja bali się utraty dwóch żyć w postaci no-show.

Kupiłem ostatnio WAW-RAK w emocjach i później dopiero zauważyłem, że Franca dowiezie mnie do Agadiru za podobną kwotę podliczając wszystkie transfery.
Zdecydowałem się zadzwonić na infolinię i konsultant magicznie usunął mi ten lot bez utraty jednego życia.

Sugerował, że jedynie no-show nalicza się regulaminowo. W przypadku anulacji jesteśmy stratni tylko tyle ile wynosił lot czyli 10 euro.

Nie chcę tego praktykować, ale może dla kogoś to będzie dobra informacja - ja chciałem przejechać pół Maroka i Polski w obawie przed tą stratą ;)

Ale to można też anulować bezpośrednio u siebie w apce, ja dostałem wtedy nawet zwrot tych 10 EUR za lot

Ostatnio edytowany przez Gadekk, 16 Gru 2024 17:32, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off
Misiatek uważa post za pomocny.

#507 PostWysłany: 16 Gru 2024 16:08 

złoty
@subleam Faktycznie dostałeś czy tylko napisali Ci, że dostaniesz zwrot 10€?
 Profil Relacje PM off  

#508 PostWysłany: 16 Gru 2024 17:44 

@adam1987
Głowy sobie nie dam uciąć, ale chyba dostałem zwrot automatycznie, nie pamiętam tylko czy jako Wizz credit czy jako zwrot na kartę

Ostatnio edytowany przez Gadekk, 16 Gru 2024 17:47, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#509 PostWysłany: 16 Gru 2024 19:39 
Awatar użytkownika

platynowy
A możesz to sprawdzić i potwierdzic ostatecznie? Ja za anulowanie lotu zwrotu nie dostałem.
 Profil Relacje PM off
adam1987 lubi ten post.

#510 PostWysłany: 16 Gru 2024 21:13 

subleam napisał(a):

Hejka, gdzie najlepiej jest wyszukiwać loty do dalekich destynacji że wszystkich miejsc, do których lata wizzair? Np chciałbym znaleźć najtańsze loty OW na Filipiny z dowolnego miejsca z siatki Wizzair. Jest do tego proste narzędzie?

Możesz szukać Cebu Pacific z Dubaju, często dobre ceny mają.
 Profil Relacje PM off  

#511 PostWysłany: 17 Gru 2024 20:21 

niebieski
nie ma wzrotu, anulowalem 3 bilety jeden po godzinie kupna i nigdy nie bylo zwrotu
 Profil Relacje PM off  

#512 PostWysłany: 17 Gru 2024 22:42 

Loty: 83
Kilometry: 234 641
niebieski
-- 17 Gru 2024 21:35 --

Nie ma zwrotu jest takie info tylko po anulowaniu i chyba dlatego niektórzy myślą że dostali zwrot.

Filipiny - lot do Abu transfer do Dubaiu i Cebu Pacyfik teraz w promkach kupisz bilet w dwie strony za ok 1200zł ale jak będziesz szukał biletu na ostatni kwartał przyszłego roku to może jeszcze ci się w jakiejś promce uda kupić za niecałe 900zł.
P.S. Kupowanie biletów pojedynczo, czyli oddzielnie dubai-manila i manila-dubaj pozwala kupic taniej niż na jednej rezerwacji. Sprawdzałem wiele razy i prawie zawsze było taniej jak się kupowało pojedyncze

Druga opcja to promocja Air Asia z Male do KUL czasami widziałem tanie bilety i z Kuala na Filipiny.

Air Arabia też miała dobre ceny do Azji z Emiratów w tym roku, ale jak chcesz Filipiny to lepiej nastawić się na Cebu jest temat w którym dośc szybko zawsze ktoś pisze jak jest promka.

-- 17 Gru 2024 21:42 --

eroberto1 napisał(a):
Wpisujesz pełny rok ważności karty np 2026? Czy 26 ? Musi być pełny rok

To nie problem z rokiem bo wtedy jest inny komunikat, często się zdarza że odrzuca płatnośc u mnie w przypadku tej samej karty. Jednak zwykle ta rezerwacja widnieje na koncie wizz i można ją opłacić tam jak bilet zniknie z aycf. Nie wiem od czego to zależy czasami zmiana karty pomaga, czasami tą samą za 5 razem się udaje. Obstawiam że to operator blokuje automatycznie jak są płatności na tę samą sumę z różnych państw. Alior działa częściej niż inne karty i Revolut ale metal, zwykłego odrzuca, za to z milenium są ciągłe problemy tak wynika z moich obserwacji a być może po prostu zmieniając kartę nie trafią się na blokadę.
 Profil Relacje PM off  

#513 PostWysłany: 18 Gru 2024 22:27 
Awatar użytkownika

Czy możecie mi doradzić, w jaki sposób zrezygnować z subskrypcji (technicznie)? Na stronie nie widzę odpowiedniego formularza. Z berlina nie ma to sensu.
 Profil Relacje PM off  

#514 PostWysłany: 18 Gru 2024 22:35 

złoty
Z Berlina trzeba rezygnować?

Wyslane z telefonu przez Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#515 PostWysłany: 19 Gru 2024 01:12 

niebieski
TioPepe napisał(a):
Czy możecie mi doradzić, w jaki sposób zrezygnować z subskrypcji (technicznie)? Na stronie nie widzę odpowiedniego formularza. Z berlina nie ma to sensu.

Po upływie okresu, w którym dozwolone jest odstąpienie od umowy, w zasadzie, Twoje członkostwo nie może zostać natychmiast zakończone przed końcem 12-miesięcznego okresu

Wiec jezeli Ci ten okres uplynal....
 Profil Relacje PM off  

#516 PostWysłany: 20 Gru 2024 13:08 

Czy ktoś rozważał zakup AYCF dla dziecka poniżej drugiego roku życia ?
Czy to w ogóle możliwe ?

Niemowlę płaci 144 PLN za każdy odcinek lotu w standardowej taryfie.

Kupując AYCF w teorii się to zepnie lepiej.

No i technicznie - takie dziecko miało by oddzielne miejsce ? W regulaminie jest że ma siedzieć u opiekuna.
 Profil Relacje PM off  

#517 PostWysłany: 20 Gru 2024 16:01 

złoty
Musiałbyś zrobić z dzieckiem co najmniej 26 lotów w ciągu roku, żeby to się opłacało. Zważywszy, że dostępność lotów jest ogólnie mówiąc słaba i może nie być dostępnych dwóch biletów na ten sam lot, to ja bym się w ogóle w to nie bawił.
 Profil Relacje PM off  

#518 PostWysłany: 26 Gru 2024 19:11 

Czyli z tego co czytam (przeczytałem wszystkie strony tego tematu) w moim przypadku to już w ogóle nie ma sensu... Chcieliśmy kupić sobie z żoną AYCF oraz naszej 3 latce. Jeżeli ma to jakiś sens to dajcie znać. W naszym przypadku lepszy będzie multipass mam racje?
 Profil Relacje PM off  

#519 PostWysłany: 26 Gru 2024 20:02 

złoty
Nie ma sensu

Wyslane z telefonu przez Tapatalka
 Profil Relacje PM off
Rad93k uważa post za pomocny.

#520 PostWysłany: 26 Gru 2024 20:59 

niebieski
Pod względem ekonomicznym jest słabo, bilety bajecznie tanie, ale noclegi i wynajem auta na ostatnią chwilę mogą przyprawić o zawrót głowy. Ja z tym abonamentem nocuję w różnych przybytkach żeby to się spięło ekonomicznie, natomiast jest pretekst żeby więcej latać póki co zrobiłem 8 lotów, planuje wykorzystać na max i napewno nie przedłużę
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 688 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości