Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 700 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  Następna
Autor Wiadomość
#541 PostWysłany: 14 Sty 2025 05:41 

niebieski
Czy w Abu Dhabi lecąc do azjatyckich kierunków typu Malediwy czy Uzbekistan mogą przyczepić się o bilet powrotny? Przy dłuższym pobycie nie można kupić biletów na powrót bo są dostępne tylko do 4 dni.
 Relacje PM off  

#542 PostWysłany: 14 Sty 2025 05:54 
Awatar użytkownika

platynowy
W Male się nie czepiają. Trzeba tylko odpowiednią deklaracje złożyć, ale i tak wbijają 30 dni w paszport.
Ps. Zwroc uwagę na obecną pogodę na "rajskich wyspach", bo aktualnie daleko jej do rajskosci...
 Relacje PM off  

#543 PostWysłany: 14 Sty 2025 17:06 

Loty: 83
Kilometry: 234 641
niebieski
Martin79 napisał(a):
Czy w Abu Dhabi lecąc do azjatyckich kierunków typu Malediwy czy Uzbekistan mogą przyczepić się o bilet powrotny? Przy dłuższym pobycie nie można kupić biletów na powrót bo są dostępne tylko do 4 dni.

W Male miałem, ale nie trzeba mimo że muga tego wymaga bo byli bez ludzie, nawet spotkałem Polaków, którzy nawet noclegu nie mieli i bookowali na promie. W Uzbekistanie nie miałem i nikt nawet nie pytał.
 Relacje PM off  

Temat postu: Rejestracja AYCF
#544 PostWysłany: 25 Sty 2025 13:23 

Mam pytanie - czy komuś udało się zarejestrować abonament All You Can Fly na koncie na którym wcześniej był abonament Multipass?

Od początku był z tym problem, gdyż strona przekierowuje do istniejącego już konta na multipass.wizzair.com gdzie była wygasła poprzednia subskrypcja. (Tak samo jak nie dało się posiadać na jednym koncie Multipass oraz All You Can Fly)
Wiem, można założyć drugie konto na te same dane (tylko innego maila) ; problem polega jednak na tym, że tutaj mam Privilage pass wykupiony, który jest przypisany do maila. Nie można go użyć na to samo nazwisko na innym koncie (chyba, że ktoś ma jakiś na to patent?)

Udało się komuś jakos to obejść?
Przez infolinię? Mailowo? Może jakiś "trick" na stronie?
 Relacje PM off  

#545 PostWysłany: 25 Sty 2025 13:26 

Mam pytanie - czy komuś udało się zarejestrować abonament All You Can Fly na koncie na którym wcześniej był abonament Multipass?

Od początku był z tym problem, gdyż strona przekierowuje do istniejącego już konta na multipass.wizzair.com gdzie była wygasła poprzednia subskrypcja. (Tak samo jak nie dało się posiadać na jednym koncie Multipass oraz All You Can Fly)
Wiem, można założyć drugie konto na te same dane (tylko innego maila) ; problem polega jednak na tym, że tutaj mam Privilage pass wykupiony, który jest przypisany do maila. Nie można go użyć na to samo nazwisko na innym koncie (chyba, że ktoś ma jakiś na to patent?)

Udało się komuś jakos to obejść?
Przez infolinię? Mailowo? Może jakiś "trick" na stronie?
 Relacje PM off  

Temat postu: Re: Rejestracja AYCF
#546 PostWysłany: 26 Sty 2025 04:40 

niebieski
w pierwszym temacie o AYCF ktoś jakoś to obszedł chyba mu jakiś konsultant to przepinał. Poszukaj w tym temacie niżej, są dwa o AYCF więc w tym pierwszym.
 Relacje PM off  

#547 PostWysłany: 29 Sty 2025 19:47 

niebieski
taka ciekawostka/offtopic:
- jeśli masz wykupiony i aktywny Privileged Pass w rezerwacji i dodatkowo opcję rezygnacji Flex (co pewnie spora część osób tutaj robi by zabezpieczyć powrót AYCF), to od pewnego czasu jest błąd w systemie Wizzaira.
Przy próbie (darmowej) zmiany lotu z Flexem na inny termin - naliczana jest obowiązkowa opłata za bagaż kabinowy(Priority), nie da się z niej zrezygnować inaczej niż przez infolinię.
Przerabiałem to już trzy razy i są dwa rozwiązania (jak konsultant jest niekumaty):
a) wycofać usługę Privileged Pass z pierwotnej rezerwacji (deaktywować) - to opcja optymalna, ale jeden konsultant nie potrafił tego wyklikać
b) konsultant ręcznie wyliczy ci prawidłową kwotę do dopłaty (jeśli jest taka sytuacja) i dostaniesz link do dopłaty lub zmienioną rezerwację (gdy dopłata jest niepotrzebna) - niestety przy kolejnej zmianie z Flexem tej rezerwacji - znowu musisz dzwonić by nie dopłacać za bagaż (który masz za darmo z PP)
 Relacje PM off  

#548 PostWysłany: 31 Sty 2025 12:03 

Eldorado się skończyło. Warszawa strasznie biednie. Ciekawe czy przejściowy stan, czy już tak zostanie.

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
 Relacje PM off  

#549 PostWysłany: 31 Sty 2025 12:25 

niebieski
Robus napisał(a):
Eldorado się skończyło. Warszawa strasznie biednie. Ciekawe czy przejściowy stan, czy już tak zostanie.

Ferie zimowe

PS. Wcześniej gdy sprawdzałem rano - loty miały największą dostępność - teraz pojawiają się (i znikają) w losowych porach w ciągu dnia. Ja aż tak bardzo nie marudzę bo udało mi się wyrwać około weekendowo (pt-pn) Fuerte z KTW, mimo iż dostępność o 7 rano była zerowa.
 Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Robus uważa post za pomocny.

#550 PostWysłany: 31 Sty 2025 22:44 

niebieski
Od dwóch tygodni próbuje złapać coś bez przesiadek i nic, najlepszym przykładem jest LTN który został wycięty prawie całkowicie, miałem brać urlop i polecieć gdzieś bez planu ale chyba okres feryjny jest wycięty, należy się spodziewać że to samo będzie w wakacje. Na szczęście okres świąteczny był stosunkowo bogaty w możliwości
 Relacje PM off  

#551 PostWysłany: 01 Lut 2025 02:30 

niebieski
Pytanko, czy te loty są jakoś oznaczone? Muszę kupić najpierw pakiet żeby je widzieć?
 Relacje PM off  

#552 PostWysłany: 01 Lut 2025 06:05 

Loty: 6
Kilometry: 12 016
srebrny
Musisz kupić
 Relacje PM off  

#553 PostWysłany: 01 Lut 2025 08:24 

srebrny
@Martin79 Ten codzienny plik z lotami jest chyba widoczny bez logowania.
https://multipass.wizzair.com/aycf-availability.pdf
 Relacje PM off  

#554 PostWysłany: 01 Lut 2025 09:02 
Awatar użytkownika

platynowy
Ale co z tego, ze widoczny, jak to jest tylko dostepnosc teoretyczna. I oznacza tylko, ze minimum 1 dzien z 4 jest dostepny z min 1 lotem/miejscem.
Realnie, strasznie sie pogorszylo w okolicach tego weekendu. Jak do tej pory dawalo rade cos sklecic bez wiekszego szukania i klikania, to teraz moze zostalo z 20-30% dostepnosci, ktora byla jeszcze w styczniu. Jak dalej tak pojdzie, to nie da sie tego produktu sensowanie wykorzystywac w tej czesci Europy/swiata. Wiele kierunkow jest wycietych calkwicie w 1 albo nawet w 2 strony.
 Relacje PM off  

#555 PostWysłany: 01 Lut 2025 14:48 

niebieski
Z miesiąc temu znowu sprzedawali abonament, pewnie nowi teraz korzystają i nie wiadomo ile ich sprzedano. Ktoś kupił miesiąc temu to w ferie poluje.
 Relacje PM off  

#556 PostWysłany: 01 Lut 2025 15:54 
Awatar użytkownika

platynowy
I dalej sprzedają. Ale mam wrażenie, że to nie jest generalnie zwiększony popyt na usłudze. Bo tak dosyć ostro z dnia na dzień podaż się skurczyła. Teraz są pojedyncze sztuki.
Ci co ostatnio kupili i jeszce kupią, to są wprost zrobieni w balona. Chyba, że uda im się kilka złotych strzałów oddać. Ale "eldorado" się skończyło. Dobrze ze chociaż 4 miesiące zabawa była w miarę dobra. Ciekawe czy powrócą do normalnego poziomu oferowania, czy już nie. Ja widzę kilka tras, które obecnie nie mają nic wspólnego z feriami w PL, ani EU, a dostępność zerową lub okolozwrowa.
 Relacje PM off  

#557 PostWysłany: 01 Lut 2025 16:22 

niebieski
Nie wiedziałem, że nadal sprzedają, więc to wiele tłumaczy coraz więcej ludzi a dostępnośc pewnie określona i identyczna jak na początku.
Nowi rzucają się na to co jest i biorą wszystko. Będzie coraz gorzej.
 Relacje PM off  

#558 PostWysłany: 02 Lut 2025 08:47 

Loty: 6
Kilometry: 12 016
srebrny
To niby "Eldorado" to było tylko na WAW. Teraz sprowadzili go do poziomu innych lotnisk. Wreszcie jest sprawiedliwość - nikt nie jest zadowolony ;)
 Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#559 PostWysłany: 02 Lut 2025 09:05 
Awatar użytkownika

platynowy
Nie tylko. Ja latam po całej EU I okolicach. I wszedzie dostępność "nagle" spadła. Nie mówiąc już nic o tym że na niektórych trasach permanentnie jest wycięta.
 Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#560 PostWysłany: 02 Lut 2025 16:33 

złoty
-- 02 Lut 2025 15:32 --

Ale się Budapeszt czasami pojawia z/do WAW, kiedyś to była jedna z bardzo niewielu permanentnie niedostępnych tras. 🤡

-- 02 Lut 2025 15:33 --

Ale się Budapeszt czasami pojawia z/do WAW, kiedyś to była jedna z bardzo niewielu permanentnie niedostępnych tras. 🤡
 Relacje PM off  

[ 700 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 2 gości