Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Mar 2020 22:59 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Wirex to aplikacja pełniąca funkcję wirtualnego portfela kryptowalut. Powstała w 2015 roku i aktualnie prowadzi swoje usługi w blisko 130 krajach. Aplikacja ma ponad 900 tysięcy klientów, a w 2017 roku za jej pomocą przeprowadzono transakcje o łącznej wartości około 1 miliarda dolarów. Wirex posiada swój program poleceń, a w jego ramach oferuje 10$ bonusu na start (premia podzielona jest na 2 transze).

Jak zdobyć 10$ bonusu od Wirex?

1. Korzystamy ze specjalnego linku z zaproszeniem. Mój link polecający to:
https://wirexapp.com/r/730fc1a69c634490937bb967df906a01
2. Dokonujemy rejestracji profilu (podajemy kraj zamieszkania, email, tworzymy hasło).
3. Uzupełniamy dane, potwierdzając tożsamość za pomocą dokumentu oraz selfie.
4. Tworzymy dodatkowe zabezpieczenie, w postaci podpowiedzi oraz słowa kluczowego, które pomoże uzyskać nam dostęp do konta na innych urządzeniach.
5. Weryfikacja odbywa się bardzo płynnie, w trakcie kilku minut. Gdy uzyskamy dostęp do konta możemy podlinkować kartę celem dokonania depozytu (zaznaczę, że Revolut nie działa).

5. Premia 10$ na start podzielona jest na 2 części po 5$:

a) aby otrzymać pierwsze 5$ należy dokonać zakupu dowolnej kryptowaluty za 100$ (w ramach jednej transakcji, lub kilku).
*** Podpięta przez nas karta na początku ma limit zakupu w wysokości 50$/dziennie. Aby w pełni z niej korzystać podczas pierwszego zakupu musimy zweryfikować kartę wpisując 4 cyfry, które znajdziemy w danych transakcji bankowej. U mnie tytuł miał postać: WIREX9568 Internet XXXXXXXXXXXXXXXX i kodem były cyfry 9568. Po zweryfikowaniu karty możemy korzystać z niej już bez ograniczeń. Dokupujemy zatem zakupu na łączną kwotę 100USD.

b) aby otrzymać drugie 5$ należy zamówić kartę Wirex i dokonać nią pierwszej transakcji. Opłata za kartę wynosi 1£ miesięcznie.

Oba bonusy po spełnieniu warunków dodawane są automatycznie do konta. Wirex oferuje bonus 10$ za spełnienie powyższych warunków oraz 10$ za każdego znajomego, którego zaprosimy i który również wypełni powyższą instrukcję. Po uzyskaniu premii od razu możemy ją wypłacić.

Poniżej potwierdzenie otrzymania bonusu 1:
Załącznik:
Wirex 1.jpg
Wirex 1.jpg [ 255.78 KiB | Obejrzany 6248 razy ]

Potwierdzenie otrzymania bonusu 2:
Załącznik:
Screenshot_2020-03-24-11-49-09-460_com.jpg
Screenshot_2020-03-24-11-49-09-460_com.jpg [ 64.68 KiB | Obejrzany 6248 razy ]

Przy zakupie zauważyłem, ze możemy być lekko stratni na przewalutowaniu, ale kolejna osoba w łańcuszku na pewno nam to wynagrodzi :D

Zapraszam.
------------------------------------------------------------------------------------------------

To jest temat służący jedynie wymianie danych do tworzenia łańcuszka.
Dyskusje są prowadzone w innym miejscu .

Zamieszczanie referali jest możliwe wyłącznie w wątkach łańcuszkowych.
Zasada działania wątków łańcuszkowych:

1) Piszesz posta informującego o tym, że rezerwujesz referal poprzednika.
2) Zakładasz konto i generujesz swój referal.
3) Edytujesz posta i podajesz swój referal do wykorzystania.

UWAGA: W treści każdego posta w łańcuszku musi być wklejony link do tego regulaminu!!!

Niedostosowanie się do zasad zaskutkuje ostrzeżeniem i usunięciem posta.
 Profil Relacje PM off  

🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄 🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄
Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️ Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️
#2 PostWysłany: 27 Mar 2020 19:54 
Awatar użytkownika

Loty: 255
Kilometry: 555 636
platynowy
Nazwa apki na czasie ;)

@piotrek_ Jak wygląda kwestia wypowiedzenia karty?

Wykorzystałem reflink.

Mój reflink to:

https://wirexapp.com/r/78620fce076e446cbbbb59139bbf9ef2

1. Korzystamy ze specjalnego linku z zaproszeniem.
2. Dokonujemy rejestracji profilu (podajemy kraj zamieszkania, email, tworzymy hasło).
4. Tworzymy dodatkowe zabezpieczenie, w postaci podpowiedzi oraz słowa kluczowego, które pomoże uzyskać nam dostęp do konta na innych urządzeniach.
5. Weryfikacja odbywa się bardzo płynnie, w trakcie kilku minut. Gdy uzyskamy dostęp do konta możemy podlinkować kartę celem dokonania depozytu (zaznaczę, że Revolut nie działa).

a) aby otrzymać pierwsze 5$ należy dokonać zakupu dowolnej kryptowaluty za 100$ (w ramach jednej transakcji, lub kilku).
*** Podpięta przez nas karta na początku ma limit zakupu w wysokości 50$/dziennie. Aby w pełni z niej korzystać podczas pierwszego zakupu musimy zweryfikować kartę wpisując 4 cyfry, które znajdziemy w danych transakcji bankowej. U mnie tytuł miał postać: WIREX9568 Internet XXXXXXXXXXXXXXXX i kodem były cyfry 9568. Po zweryfikowaniu karty możemy korzystać z niej już bez ograniczeń. Dokupujemy zatem zakupu na łączną kwotę 100USD.

b) aby otrzymać drugie 5$ należy zamówić kartę Wirex i dokonać nią pierwszej transakcji. Opłata za kartę wynosi 1£ miesięcznie.

Oba bonusy po spełnieniu warunków dodawane są automatycznie do konta. Wirex oferuje bonus 10$ za spełnienie powyższych warunków oraz 10$ za każdego znajomego, którego zaprosimy i który również wypełni powyższą instrukcję. Po uzyskaniu premii od razu możemy ją wypłacić.

Przy zakupie zauważyłem, ze możemy być lekko stratni na przewalutowaniu, ale kolejna osoba w łańcuszku na pewno nam to wynagrodzi :D

Zapraszam.
------------------------------------------------------------------------------------------------

UWAGA: W treści każdego posta w łańcuszku musi być wklejony link do tego regulaminu!!!

#3 PostWysłany: 28 Mar 2020 20:02 
Awatar użytkownika

niebieski
benedetti napisał(a):
@piotrek_ Jak wygląda kwestia wypowiedzenia karty?

W każdym momencie można ją zablokować i po karcie.
 Profil Relacje PM off
benedetti uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 07 Kwi 2020 16:14 
Awatar użytkownika

platynowy
@piotrek_
Czy bonus za transakcję kartą pojawił się u Ciebie od razu?
Ja zrobiłem w weekend transakcję Revolutem i do tej pory nie ma bonusa. Myślałem, że może trzeba poczekać na zaksięgowanie (?). A może dlatego, że Revo.

PS Bonus za zasilenie za 100USD wpadł od razu.

#5 PostWysłany: 07 Kwi 2020 19:41 
Awatar użytkownika

niebieski
Ta transakcja kartą to nie może być transakcja internetowa, to musi być zakup w sklepie. 5$ dają po pierwszym zakupie.

Wirex napisał(a):
We’ll give you both $5 when they buy $100 worth of crypto through Wirex – and another $5 each when they use their Wirex card in-store for the first time. .

To musi być taki zakup bezpośredni.
 Profil Relacje PM off
benedetti lubi ten post.
benedetti uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 23 Kwi 2020 21:14 
Awatar użytkownika

platynowy
Potwierdzam. Zrobiłem transakcję kartą w sklepie. Od razu pojawił się bonus. Wszystko wypłacone, karta następnie zablokowana, brak opłaty.
piotrek_ lubi ten post.

#7 PostWysłany: 28 Kwi 2020 17:37 
Awatar użytkownika

srebrny
Wykorzystałem reflink @benedetti

Mój reflink to:

https://wirexapp.com/r/465637e532fc4bf19a19219d70ff20e7

1. Korzystamy ze specjalnego linku z zaproszeniem.

#8 PostWysłany: 28 Kwi 2020 21:43 
Awatar użytkownika

platynowy
@Hose

Uważajcie na jedną rzecz. Pobrali mi właśnie opłatę 1,20 euro (chyba minął miesiąc) i mam w tej chwili debet, bo po kontakcie z supportem okazało się, że nie wystarczy zablokować kartę tylko całe konto euro.
Hose lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość