Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Lip 2016 22:27 

Hej, mam lot na trasie FARO > BARCELONA, BARCELONA > WARSZAWA i ponad 20 godzin w Barcelonie. Czy po wylądowaniu w Barcelonie, bagaż rejestrowany wyjedzie na taśmie żebym następnego dni mógł go nadać do Warszawy?

Wyprzedzając pytania dodam, że to jest lot linią IBERIA wykonywany przez Vueling.
 Profil Relacje PM off  

Neapol na przedłużony weekend za 679 PLN 🏛️🍕 Loty + hotel ze śniadaniami ☕🥐 Neapol na przedłużony weekend za 679 PLN 🏛️🍕 Loty + hotel ze śniadaniami ☕🥐
Majorka tylko dla dorosłych 🌴🔞 Tydzień w 4* hotelu przy plaży z wyżywieniem za 2699 PLN ✨ Majorka tylko dla dorosłych 🌴🔞 Tydzień w 4* hotelu przy plaży z wyżywieniem za 2699 PLN ✨
#2 PostWysłany: 04 Lip 2016 22:33 

Loty: 191
Kilometry: 627 645
niebieski
jak na jednym bilecie to nie,
najwygodniej bedzie jak sobie zapakujesz potrzebne rzeczy do podrecznego.
po co łazic z walizka przez 20 godzin??
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Lip 2016 23:38 

Dzięki za odpowiedź. Tak bilet jest jeden wystawiony przez tickets.pl czyli jeszcze raz- dostając nalepkę w Faro z napisem WAW mam pewność że walizka przenocuje w BCN. Sorry za to niedowierzanie ale jest kolejny lot mojej lekko zestresowanej mamy, którą uspokajam online.;) Zastanawia mnie jeszcze jedno - na stronie Iberii jest zapis o bagażu rejestrowanym w cenie biletu a na rezerwacji wyswietlonej na stronie Vueling ani słowa. Nawet na kartach odprawowych ani słowa o dodanym bagażu...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Lip 2016 23:54 
Awatar użytkownika

srebrny
no to to jest lot linią Vueling, nie ma co gimnastykować języka : )

bagaż może wyjechać ale nie musi, w zależności od tego co sobie w Faro zażyczysz. Gwarancji tez dokladnie nie ma, lepiej sie dogadac i byc pewnym.

co do bagażu to pytanie czy kupiles w koncu bilet na Iberie czy na Vueling. Jak na Vueling to nie masz bagazu, jak na Iberie to masz.

z tego co piszesz 'lot iberia wykonywany przez vueling' rozumiem ze iberia, czyli pewnie masz bagaz.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Lip 2016 16:00 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Najgorzej jak bagaż zostanie na dłuższe wakacje w Barcelonie, jak te tutaj od Vuelinga :arrow:

:mrgreen:

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości