Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Lip 2016 22:27 

Hej, mam lot na trasie FARO > BARCELONA, BARCELONA > WARSZAWA i ponad 20 godzin w Barcelonie. Czy po wylądowaniu w Barcelonie, bagaż rejestrowany wyjedzie na taśmie żebym następnego dni mógł go nadać do Warszawy?

Wyprzedzając pytania dodam, że to jest lot linią IBERIA wykonywany przez Vueling.
 Profil Relacje PM off  

🔥 SUPER 🔥 Zobacz mecz na legendarnym San Siro 🖤❤️ Loty + bilet na AC Milan - Pisa SC od 207 PLN 😍 🔥 SUPER 🔥 Zobacz mecz na legendarnym San Siro 🖤❤️ Loty + bilet na AC Milan - Pisa SC od 207 PLN 😍
Teneryfa i Marrakesz w jednej podróży za 366 PLN 🌤️🏖️🕌🐪 Teneryfa i Marrakesz w jednej podróży za 366 PLN 🌤️🏖️🕌🐪
#2 PostWysłany: 04 Lip 2016 22:33 

Loty: 191
Kilometry: 627 645
niebieski
jak na jednym bilecie to nie,
najwygodniej bedzie jak sobie zapakujesz potrzebne rzeczy do podrecznego.
po co łazic z walizka przez 20 godzin??
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Lip 2016 23:38 

Dzięki za odpowiedź. Tak bilet jest jeden wystawiony przez tickets.pl czyli jeszcze raz- dostając nalepkę w Faro z napisem WAW mam pewność że walizka przenocuje w BCN. Sorry za to niedowierzanie ale jest kolejny lot mojej lekko zestresowanej mamy, którą uspokajam online.;) Zastanawia mnie jeszcze jedno - na stronie Iberii jest zapis o bagażu rejestrowanym w cenie biletu a na rezerwacji wyswietlonej na stronie Vueling ani słowa. Nawet na kartach odprawowych ani słowa o dodanym bagażu...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Lip 2016 23:54 
Awatar użytkownika

srebrny
no to to jest lot linią Vueling, nie ma co gimnastykować języka : )

bagaż może wyjechać ale nie musi, w zależności od tego co sobie w Faro zażyczysz. Gwarancji tez dokladnie nie ma, lepiej sie dogadac i byc pewnym.

co do bagażu to pytanie czy kupiles w koncu bilet na Iberie czy na Vueling. Jak na Vueling to nie masz bagazu, jak na Iberie to masz.

z tego co piszesz 'lot iberia wykonywany przez vueling' rozumiem ze iberia, czyli pewnie masz bagaz.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Lip 2016 16:00 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Najgorzej jak bagaż zostanie na dłuższe wakacje w Barcelonie, jak te tutaj od Vuelinga :arrow:

:mrgreen:

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości