Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 103 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 19 Sie 2021 01:02 
Awatar użytkownika

Loty: 121
Kilometry: 232 581
srebrny
Ja tego maila rozumiem tak, że to oni chcą, żebyś im zapłacił. Pewnie taka reakcja na chargeback, sugerują, że oni swoją usługę dla Ciebie wykonali (bo zarezerwowali dla Ciebie bilety) i że należy im się za to wynagrodzenie.

Porto okołoweekendowo za 859 PLN 💛🇵🇹 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel Mercure w centrum 😍 Porto okołoweekendowo za 859 PLN 💛🇵🇹 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel Mercure w centrum 😍
Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
#102 PostWysłany: 19 Sie 2021 01:35 

srebrny
a to nie jest jakis fejkowy mail? bilet wystawiony i wyslany, a nie oplacony? cos tu sie nie sklada.
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 19 Sie 2021 09:08 

Loty: 144
Kilometry: 297 591
niebieski
piterbtm napisał(a):
Ja tego maila rozumiem tak, że to oni chcą, żebyś im zapłacił. Pewnie taka reakcja na chargeback, sugerują, że oni swoją usługę dla Ciebie wykonali (bo zarezerwowali dla Ciebie bilety) i że należy im się za to wynagrodzenie.

Też tak rozumiem, ale nie wiem, dlaczego miałbym im ponownie płacić, stąd przez głowę mi przeszło, że może to zwrot.
Myślałem, żeby użyć wirtualnej kary revoluta z pustym kontem.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 103 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: jaras724, olus, scomin oraz 8 gości