Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: WAW-OTP
#1 PostWysłany: 04 Paź 2013 14:33 

Loty: 22
Kilometry: 32 441
Szukam w miarę taniego lotu do Bukaresztu. Ogólnie wszystko mi jedno, jakie linie, ile czasu, byleby tylko się dało dopasować do oferty, którą podaję w załączniku. Niestety ceny porażają, 3000 zł za 4 osoby (!), więc mam nadzieję że coś pomożecie :lol:
Data: 25-26.04 - 28-29.04
W treści koniecznie napisz:
- bagaż podręczny
- bilety w dwie strony
- 3 dorosłych, 1 dziecko 14l
- dopuszczam przesiadki
- dopuszczam przeczekanie nocy przy przesiadce na lotnisku.
W Was moja jedyna nadzieja!

Załączniki:
Bez tytułuuuu.png
Bez tytułuuuu.png [ 17.71 KiB | Obejrzany 358 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Tajlandia w sezonie! 🏝️ Loty Qatar Airways do Bangkoku od 2671 PLN 😍 Tajlandia w sezonie! 🏝️ Loty Qatar Airways do Bangkoku od 2671 PLN 😍
Aż 7 wylotów dziennie i największy samolot pasażerski w naszej historii! Ruszyliśmy na majówkę: Jeden kurort bije rekordy Aż 7 wylotów dziennie i największy samolot pasażerski w naszej historii! Ruszyliśmy na majówkę: Jeden kurort bije rekordy
 Temat postu: Re: WAW-OTP
#2 PostWysłany: 04 Paź 2013 14:49 
Awatar użytkownika

Loty: 219
Kilometry: 464 968
niebieski
Obawiam się, że taniej będzie ciężko znaleźć. Do Bukaresztu można z Polski dolecieć jedynie z Warszawy bezpośrednio. Ewentualnie w podobnej cenie jest Airberlin przez Niemcy. Do Bukaresztu lata Wizzair, ale na razie w rozkładzie są loty jedynie do końca marca. Z przesiadką będziesz mógł kombinować przez Londyn Luton, Brukselę, Budapeszt - tam gdzie z Polski są w miarę tanie loty. Niestety musze cię zmartwic, bo do Bukaresztu bardzo żadko z tych kierunków są jakies promocje i raczej bilety są w normalnych cenach. Kiedyś szukałem takich połaczeń i przy różnych kombinacjach nie udało mi się znaleźc poniżej 500 zł za osobę z 2 nockami na lotniskach.

#3 PostWysłany: 04 Paź 2013 15:47 

Szkoda :(
ale i tak dzięki za odpowiedź ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Paź 2013 15:49 

Loty: 21
Kilometry: 54 617
Ja tez byl skupil sie wizzair. Czasami maja dobre ceny, mozna jeszcze troche poczekac
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 04 Paź 2013 15:53 

A może dolot do Budapesztu i stamtąd pociąg? Chciałem w tym miejscu napisać "Zawsze lepiej spędzić noc w pociągu niż na lotnisku"... ale wtedy pomyślałem sobie o śniegu w WC w PKP i się powstrzymałem :)
 PM off  

#6 PostWysłany: 04 Paź 2013 16:45 

niebieski
LKay napisał(a):
(...) Niestety musze cię zmartwic, bo do Bukaresztu bardzo żadko z tych kierunków są jakies promocje i raczej bilety są w normalnych cenach. Kiedyś szukałem takich połaczeń i przy różnych kombinacjach nie udało mi się znaleźc poniżej 500 zł za osobę z 2 nockami na lotniskach.

Bzdura. Z Neapolu, Charleroi, Budapesztu i Dortmundu szukając jakieś 1,5 m-ca naprzód można znaleźć za ~15€ OW.

Przykładowo:
Image

Na kwiecień trzeba zaczac szukac w lutym.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 04 Paź 2013 16:53 

Dzięki wszystkim!
W takim razie będę czekał do lutego ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość