Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Gru 2017 14:36 

niebieski
Wystartowal Acro bike, wypozyczajacy rower na krotki czas, ktore mozna zwrocic gdziekolwiek. Cena 1 zł za 30 min.

https://www.acro.bike/pl

Włoski dublet 🇮🇹 Triest i Wenecja w jednej podróży (z weekendem) za 296 PLN (✈️+🚆) Włoski dublet 🇮🇹 Triest i Wenecja w jednej podróży (z weekendem) za 296 PLN (✈️+🚆)
Rzuć wszystko i leć na Maderę lub Kanary 😍✈️🔥 Bezpośrednie loty od 582 PLN Rzuć wszystko i leć na Maderę lub Kanary 😍✈️🔥 Bezpośrednie loty od 582 PLN
#2 PostWysłany: 03 Gru 2017 14:50 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Dobra opcja na zime 8-)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Gru 2017 15:17 
Awatar użytkownika

srebrny
Biorąc pod uwagę ze verturilo pierwsze minuty ma 4free
to jakoś wielkiego biznesu im nie wróżę

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
zulu lubi ten post.

#4 PostWysłany: 13 Kwi 2018 18:58 
Awatar użytkownika

platynowy
Krótka informacja dla gap takich, jak ja...

Wychodzę sobie wczoraj po południu z Bristolu, gdzie byłem na szkoleniu, a że pogoda była piękna, do Hiltona na Grzybowskiej na nocleg postanowiłem udać się rowerem Veturilo, którego stacja ukazała się mym oczom zaraz po wyjściu z hotelu. Zadowolony, że nie muszę łazić gdzieś dalej, załadowałem walizkę do koszyka, wstukałem nr roweru do aplikacji i zzzziu. Hmm, no właśnie... ten rower robił jakieś takie zzzziu i pedałować też za dużo nie trzeba było. Dopiero po chwili zorientowałem się, że to "elektryk". No, ale fajnie się jechało, więc kontynuowałem jazdę aż do stacji na Grzybowskiej, blisko Hiltona. Tu chcę oddać rower, ale nijak nie pasuje. Patrzę na jego tył, a tam jak byk napisano, by pamiętać, że zwrot takiego roweru jest możliwy tylko w stacji "elektrycznej". Zaglądam zatem do mapki stacji w aplikacji i co widzę? Najbliższa mi stacja, to ta przy Bristolu... Dygam zatem z powrotem, by oddać rower i wypożyczam tradycyjny, ale w darmowych 30 minutach się nie zmieściłem i szóstkę mi z konta zdjęto.
Tak to bywa z prowincjuszami w wielkim mieście :D

Wysłane z mojego P9 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
11 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 14 Kwi 2018 00:19 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
niebieski
01ERES napisał(a):
Wystartowal Acro bike, wypozyczajacy rower na krotki czas, ktore mozna zwrocic gdziekolwiek. Cena 1 zł za 30 min.

https://www.acro.bike/pl
Dziś widziałem kilka takich rowerów. Niektóre stały "porzucone" w takich miejscach że nikt z nich nie skorzysta bo nikt ich tam nie będzie szukał.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 14 Kwi 2018 00:48 

niebieski
@zulu
Dlatego powinna być aplikacja i mapka z rowerami. (jest?)
W Berlinie wszystkie wypożyczalnie, chociażby nextbike działają w taki sposób, że zostawić je można wszędzie i działa to bardzo bardzo sprawnie.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 15 Kwi 2018 13:35 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
niebieski
@rqs nie mam pojęcia czy jest. Dopiero w piątek dowiedziałem się że są inne rowery w Warszawie niż veturilo.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości