Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Paź 2015 15:27 

Hej,

czy ktoś coś wie na ten temat? Mi na razie udało się ustalić, że temat faktycznie istnieje, ale potrzebuję więcej info.
Może ktoś z forumowiczów trafił na tego rodzaju przybytki i może posłużyć dobrą radą? Najlepiej w Manili, oczywiście legalne lokale są najbardziej pożądane.

I od razu by uprzedzić wszystkie aluzje: nie jestem za wykluczeniem tych ludzi, nie jestem za żadną perwersją. Po prostu pytam.

Dzięki
Don
 PM off  

#2 PostWysłany: 21 Paź 2015 15:44 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 110 566
OOoooooo U made my day :D Od Wilka z Wall Street mam nieodpartą chęć... :roll: Poza tym sam wybieram się na Filipiny w marcu więc również czekam na info, najlepiej Manila lub PP.
 Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Paź 2015 15:47 

srebrny
Panowie - jak dla mnie to chore. karly to ludzie, a nie zwierzeta do ogladania.
 Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Paź 2015 15:50 

niebieski
michcioj napisał(a):
Panowie - jak dla mnie to chore. karly to ludzie, a nie zwierzeta do ogladania.

Ale o tym, że zdrowi ludzie też walczą to ty wiedz.
 Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 21 Paź 2015 16:07 

@michcioj
No wlasnie, to sa ludzie. W niczym niegorsi, wiec skoro chca walczyc to czemu nie? Bokserzy to tez nie sa zwierzeta do ogladania a sie ich oglada i dopinguje.
 PM off
Mar77 lubi ten post.

#6 PostWysłany: 21 Paź 2015 16:21 
Awatar użytkownika

srebrny
po co na filipiny u nas taka walka będzie w najbliższą niedziele

kliknij pomógł
 Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 21 Paź 2015 17:21 

niebieski
Lecę do Manilii za miesiąc, jeśli ktoś ma jakieś informacje, rownież będę bardzo wdzięczny. Jeśli nie, zrobię wszystko by miejsca takich walk zlokalizować. Póki co na szybko mała zapowiedź:
 Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 21 Paź 2015 17:54 
Awatar użytkownika

Loty: 89
Kilometry: 152 724
niebieski
Znalazłem Ringside Bar w Manili. Jakby ktoś miał inne miejscówki to niech się podzieli :)
 Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 03 Lis 2015 18:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Byłem na takich walkach w Manilii. Bar prowadzony przez Szwajcara który był również ringowym. Ogólnie mocno śmieszne przeżycie (szczególnie po 0,7 rumu). Przybytek znajdował się w Makati. Szliśmy tam w nocy pieszo z hostelu i tak samo wracaliśmy. Nie czuliśmy się jakoś zagrożeni. W okolicy sporo Pano-Pań świadczących swoje usługi. Niestety nie pamietam nazwy hostelu ale było to w samym centrum Makati przy sporym centrum handlowym.

#10 PostWysłany: 03 Gru 2015 23:06 

niebieski
Byłem w Manilii dość krótko, W Ringside bar temat jak najbardziej aktualny. https://instagram.com/p/-1yFUjhoRh/
 Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 04 Sty 2016 14:08 

Tutaj recenzja: http://www.ourawesomeplanet.com/awesome ... awong.html
 PM off  

#12 PostWysłany: 08 Wrz 2016 16:49 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 110 566
Odwiedziłem Ringside Bar w marcu tego roku i mniej więcej wszystko się zgadza z ogólnodostępnymi informacjami. Moje spostrzeżenia: jest bezpiecznie - na drzwiach do toalety wisi nawet plakat 'no to hookers' ;) , raczej drogi alkohol ale trzeba to uznać jako cenę za wstęp, ultra drętwe dziewczyny (?) - zakręcę pupą lepiej niż one, ogólny kicz miejsca ale chyba o to chodzi - nachlani biali, karzel zbierajacy napiwki przebrany za rozowego krolika oraz oczywiscie same 'walki'. Każdy sam zdecyduje czy iść, jeśli tak to polecam wcześniej trochę się znieczulić w hotelu albo zwykłej knajpie. Nie zapomnę również samego dojazdu do baru. Zaczepił nas naganiacz i ustaliliśmy, że zabierze naszą 5 jednym tricyklem. Okazało się, że w sumie jechała nas 7 - my + kierowca + naganiacz. Nie mogli tam trafić za cholerę pomimo tego, że na początku mówili, że wszystko gra i naszej późniejszej pomocy przy użyciu google maps.
 Relacje PM off  

[ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości