Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 427 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: walizka Dunlop
#161 PostWysłany: 23 Wrz 2014 19:04 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
polaj turisto napisał(a):
ja z kolei jestem chętny na 19" jeśli kroi się grupowy zakup. robimy jakąś listę z podziałem na rozmiary?
Trzeba nabić jakieś 500 zł aby wysyłka była za free.
Dopisujcie się do listy, zobaczymy ilu będzie chętnych
-----------------
19"
1 szt. polaj turisto

22"

itd.

A kto to kupi i roześle potem do każdego?
 Profil Relacje PM off  

Zrealksuj się na Costa Brava 🌤️🌊 Urlop w Hiszpanii z wyżywieniem a 1590 PLN Zrealksuj się na Costa Brava 🌤️🌊 Urlop w Hiszpanii z wyżywieniem a 1590 PLN
Wyspa Afrodyty okołoweekendowo za 669 PLN 🌤️😎👣 Loty z Warszawy i 4 noce w hotelu Wyspa Afrodyty okołoweekendowo za 669 PLN 🌤️😎👣 Loty z Warszawy i 4 noce w hotelu
#162 PostWysłany: 23 Wrz 2014 19:17 
Awatar użytkownika

Loty: 257
Kilometry: 546 135
srebrny
Opcje są trzy. Albo ktoś z darmowymi wysylkami, jak to miało miejsce wcześniej, albo doplacamy po 10-15 pln za wysyłkę krajową, albo opcja trzecia zakupy lokalne tj ja mogę kupić na Wrocław i odbiór osobisty.

Pierwsze raz w Afryce: https://www.fly4free.pl/forum/a-na-koniec-ktos-ci-powie-ze-nic-z-tej-afryki-nie-widziales,213,175117
Pojechaliśmy z nastolatkami w kilkumiesięczną podróż dookoła świata: W sto dni dookoła świata
 Profil Relacje PM off  

#163 PostWysłany: 23 Wrz 2014 19:21 

Cześć

ja się piszę na zakupy do Poznania .

Arni
 Profil Relacje PM off  

#164 PostWysłany: 23 Wrz 2014 19:22 

Zbanowany
Może ktoś z Gdańska/okolic (odbiór osobisty) chce się dołączyć lub będzie zamawiał? Jak coś to Priv.
 Profil Relacje PM off  

#165 PostWysłany: 23 Wrz 2014 19:24 

niebieski
Witam. Gdyby coś jestem zainteresowany opcją zakupu większej ilości z darmową dostawą. Pozdrawiam

#166 PostWysłany: 23 Wrz 2014 19:35 

Również brałbym walizkę z Poznania.
Dobrze widzę, że żadna z walizek nie spełnia warunków małego bagażu podręcznego w wizair?
 Profil Relacje PM off  

#167 PostWysłany: 23 Wrz 2014 19:40 

Informacyjnie: całościowy koszt wysyłki to 34,29 zł, a kupując samodzielnie można swobodnie "zapełnić koszyk", a jest tam dość sporo ciekawych tanich pozycji (m.in spodnie dresowe kobiece za ok. 5 zł, trampki męskie Slazenger za 6,64 zł, firmowe klapki do kąpieli za ok. 7 zł itp. itd)
 PM off  

#168 PostWysłany: 23 Wrz 2014 19:55 

Widzę, że lista chyba nie wypali więc jeśli ktoś chętny na zakup gdzieś na trasie Opole-Katowice-Pszczyna-Bielsko-Biała to możemy podzielić koszt wysyłki :)
 Profil Relacje PM off  

#169 PostWysłany: 23 Wrz 2014 20:07 

Loty: 2
Kilometry: 664
Poczekajmy aż szymonpoznan1 da znać, jakby u niego zakup nie wypalił to jestem z Poznania i będziemy myśleć z grupowym lokalnym zakupem.

Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#170 PostWysłany: 23 Wrz 2014 20:19 

Jestem chętna na 22".
 Profil Relacje PM off  

#171 PostWysłany: 23 Wrz 2014 20:23 
Awatar użytkownika

srebrny
Widzę, że lista chyba nie wypali więc jeśli ktoś chętny na zakup gdzieś na trasie Opole-Katowice-Pszczyna-Bielsko-Biała to możemy podzielić koszt wysyłki :)

Zamówiłem do Bielska dziś 11 walizek. Możliwe, że jeszcze będę na dniach zamawiał.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

#172 PostWysłany: 23 Wrz 2014 20:25 

horacy19 napisał(a):

Zamówiłem do Bielska dziś 11 walizek. Możliwe, że jeszcze będę na dniach zamawiał.

Gdybyś miał 19" to wchodzę, do BB mam najbliżej :D
Może możesz jeszcze dorzucić ten rozmiar do zamówienia via mail?
 Profil Relacje PM off  

#173 PostWysłany: 23 Wrz 2014 20:30 
Awatar użytkownika

srebrny
Te walizki co zamówiłem, to dla siebie i rodziny.Ale część znajomych i rodziny będzie jeszcze chyba chciała zamówić, więc jak się określą to dam znać. Odbiór osobisty w Bielsku-nie wysyłam.

#174 PostWysłany: 23 Wrz 2014 21:47 

niebieski
Jeżeli nie było jeszcze zamówienia do Warszawy to mogę się tym zając.
 Profil Relacje PM off  

#175 PostWysłany: 23 Wrz 2014 21:53 

niebieski
Z Łodzi ktoś, coś?
 Profil Relacje PM off  

#176 PostWysłany: 23 Wrz 2014 22:09 
Awatar użytkownika

srebrny
Słuchajcie, dopiero wróciłem, walizek 19' widzę już nie ma. Więc niestety tym razem się nie udało. Swoją drogą jak ktoś ma więcej to chętnie wezmę dwie. Mogę podesłać gotowe opłacone etykiety na paczkomaty że wystarczy tylko podrzucić do szafki :P Może ktoś komu zamawiałem 22, teraz się podjął 19tek? :D

Co do 22 - znowu rano dostałem telefon i musiałem wyjechać na cały dzień :/ Przepraszam wszystkich, ale dziś nie udało się wysłać. Natomiast właśnie okleiłem wszystkie paczki etykietami i zapakowałem do samochodu, więc jutro nawet jak będę miał kolejny wyjazd to po drodze wyślę wszystkie paczki.
Mam nadzieję, że wybaczycie - paczki wysyłam bezpośrednio w centrali więc większość będzie czwartek dostarczona.
Zeus lubi ten post.

#177 PostWysłany: 23 Wrz 2014 22:49 

Ja prawdopodobnie będę robił zamówienie na 22 calowe, jako jedyne są dostępne, choć spróbuję też z większą z patentem opisanym tu na forum, bo faktycznie po podwójnym kliknięciu, pokazuje się komunikat, że są dostępne na magazynie.
 Profil Relacje PM off  

#178 PostWysłany: 23 Wrz 2014 23:22 

U mnie przeszło jeszcze zamówienie na 6x19" 8-)
Jeśli wyjdą w moim kierunku to dam info bo będę miał kilka do odstąpienia ;)
------------update
niestety anulowane :cry: pora zamówić sobie 22" zanim też znikną :idea:
 Profil Relacje PM off  

#179 PostWysłany: 24 Wrz 2014 03:33 

ListekFcB napisał(a):
Ja prawdopodobnie będę robił zamówienie na 22 calowe, jako jedyne są dostępne, choć spróbuję też z większą z patentem opisanym tu na forum, bo faktycznie po podwójnym kliknięciu, pokazuje się komunikat, że są dostępne na magazynie.

Jeśli z rozsyłką to ja poproszę :)
 Profil Relacje PM off  

#180 PostWysłany: 24 Wrz 2014 08:24 

Witam, już otrzymałem 3 wiadomości od zainteresowanych osób.
Nie wiem jak to będzie wyglądało u mnie z czasem, ponieważ w poniedziałek wyjeżdżam i w następny wracam, zamówienie chcę złożyć w piątek - co do rozsyłania, to niestety nie mam nigdzie żadnych zniżek itp, więc nie wiem czy nie lepiej próbować porozumieć się bardziej terytorialnie z użytkownikami (ja jestem z Bydgoszczy).

Nie pamiętam, ile kosztować będzie wysyłka dla powiedzmy 2-3 sztuk, ale może być taniej podzielić sobie ten koszt niż gdybym ja miał rozsyłać te walizki. Poza tym, widzę że i dostępność 22 calowych zniknęła, cholera wie jakie rzeczywiście mają na stanie, a jakich nie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 427 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość