Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Cze 2021 19:29 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 195 396
niebieski
Nowa trasa już dostepna w systemie rezerwacyjnym LOT-u. Loty w niedzielę, bezpośrednio na wyspę KRK. Przykładowa data na screenie.

Załączniki:
IEG-RJK.jpg
IEG-RJK.jpg [ 19.26 KiB | Obejrzany 1662 razy ]
3 ludzi lubi ten post.

Słoneczne połączenie 🌤️👙 Malediwy i Sri Lanka w jednej podróży z Warszawy za 2415 PLN Słoneczne połączenie 🌤️👙 Malediwy i Sri Lanka w jednej podróży z Warszawy za 2415 PLN
Greckie wczasy w 4* hotelu 🇬🇷🏨 All inclusive na Rodos za 2286 PLN Greckie wczasy w 4* hotelu 🇬🇷🏨 All inclusive na Rodos za 2286 PLN
#2 PostWysłany: 08 Cze 2021 21:11 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 186 935
Jak będzie latał pełny to ludzie będą się boardować i inni stać w kolejce do secu.
pabien lubi ten post.

#3 PostWysłany: 08 Cze 2021 21:44 

Loty: 1083
Kilometry: 1 070 970
platynowy
Kupiłem bilety na 6-godzinówkę ze Szczecina, ale to może być fajny wypad na weekend - w sobotę rano ze Szczecina i powrót do Zielonej w niedzielę wieczorem.

#4 PostWysłany: 08 Cze 2021 22:29 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Też już to właśnie wyhaczyłem tylko aktualnie niestety brak niskich taryf na pierwszy odcinek SZZ-RJK ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Cze 2021 07:53 

Loty: 1083
Kilometry: 1 070 970
platynowy
Myślę, że w ten lub przyszły weekend znowu będą.
No chyba, że już zapchali te Dashe do pełna.

#6 PostWysłany: 09 Cze 2021 17:09 

niebieski
Kto ogłasza nową trasę wakacyjna na 3 tygodnie przed wakacjami?
Będzie niestety wtopa, bo kto ma silną presję wewnętrzną na wyjazd to już ma coś poplanowane i wykupione, a ci co się boja pandemii to w ostatniej chwili się raczej nie zdecydują.
A mogło być tak pięknie - pół godzinki autem do lotniska, dwie w poczekalni, lot, odbiór bagażu wynajętego auta i po 5 godzinach od wyjścia z domu loguję sie na kwaterze z widokiem na Jadran - na Hel bym tak szybko nie dotarł.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 09 Cze 2021 19:02 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Cena czyni cuda.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#8 PostWysłany: 09 Cze 2021 19:06 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 186 935
@Tomasz101 w poczekalni to tak 30 min licz :) Kawa droga, widokow zadnych. Nie ma potrzeby :)
pabien lubi ten post.

#9 PostWysłany: 09 Cze 2021 19:27 

niebieski
@oskiboski - wiem - policzyłem na bogato jak książka pisze dla lotów zagranicznych, ale i tak by było fajnie i szybko w porównaniu do wyprawy nad polskie morze autem - aż szkoda że mam już na lipiec Split, a sierpień Czarnogórę z innych lotnisk i nie mam gdzie wcisnąć tej Krk - dlatego sądząc po sobie myślę, że cena może nie pomóc w zapełnieniu - tym bardziej maniacy latania mają czy mieli punkty wizz itp. za odwołane loty z poprzedniego sezonu i wiosny, a tu trzeba wyłożyć nikłą ale gotówkę
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 09 Cze 2021 20:55 
Awatar użytkownika

Loty: 650
Kilometry: 837 895
niebieski
@Tomasz101
Wielu maniaków - w tym ja - dopiero wraca do swojego maniactwa ;-)

#11 PostWysłany: 09 Cze 2021 23:24 

złoty
Jeszcze kilka lat temu bardzo znaczna część oferty biur podróży sprzedawała się jako last minute. Ostatnimi czasy zaczęło się to zmieniać, ale w zeszłym roku znowu wszyscy pokochali zakupy na ostatnią chwilę. Restrykcje się zmieniają, loty są odwoływane, część ludzi woli kupić tuż przed wylotem, bo mają wtedy większą pewność, że polecą. Latanie z lotniska w okolicy też fajna sprawa. No i nie przesadzajmy, raz w tygodniu trzeba znaleźć kilkadziesiąt osób.Oferowanie na tym kierunku w ciągu całych wakacji to jakieś 1000 osób zakładając, że każdy będzie wracał. A na koniec, takie świry jak ja, co lubią latać na takich "elitarnych" trasach.
 Profil Relacje PM off
oskiboski lubi ten post.

#12 PostWysłany: 10 Cze 2021 07:36 

niebieski
Mam nadzieję, że się mylę, a wy macie rację.
Po prostu jako stały klient IEG boję się, że jak to nie wypali to będzie argument na kolejne lata, że połączenia rejsowe z Zielonej nie mają sensu, że lepiej zaorać itp.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: 19marek73, nowhere oraz 12 gości