Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: vio.com
#1 PostWysłany: 21 Cze 2025 09:41 

niebieski
Cześć.
Korzystał ktoś może z tego operatora? Dobre ceny u nich w apce w porównaniu do innych.
A przez TCB -12%
Czy to scam?

Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

All inclusive tylko dla dorosłych 🤫🌴 Tydzień na Fuerteventurze w 4⭐ hotelu przy plaży za 2499 PLN🍹 All inclusive tylko dla dorosłych 🤫🌴 Tydzień na Fuerteventurze w 4⭐ hotelu przy plaży za 2499 PLN🍹
Walentynki w Stambule za 859 PLN 😍🥰 Loty PLL LOT i 3 noce w hotelu blisko głównych atrakcji Walentynki w Stambule za 859 PLN 😍🥰 Loty PLL LOT i 3 noce w hotelu blisko głównych atrakcji
 Temat postu: Re: vio.com
#2 PostWysłany: 21 Cze 2025 16:38 
Moderator forum
Awatar użytkownika

jest OK, choć czasem zawyża po przekierowaniu do partnerów albo wywala błąd przy płatności.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Cze 2025 17:20 

niebieski
Największe sukcesy mam przechodząc z google maps albo z Trivago do vio, ceny szaleją raz są takie raz inne
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Cze 2025 22:25 

niebieski
Korzystałem kilkukrotnie, bez problemów. Mają czasami ceny nie do pobicia.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Paź 2025 10:00 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Miałem jeden przypał z nimi, rezerwacja bezpośrednio przez nich, ale rozwiązali sprawę całkiem nieźle.

Po przyjeździe hotel nie widział rezerwacji, po kontakcie z czatem zaraz ktoś zadzwonił do hotelu na moich oczach, niestety nic nie ugrali. Zaproponowali, że w ciągu 2h przedstawią jakieś nowe propozycje albo zwrócą pieniądze. Z racji, iż nocleg w środku niczego i w obrębie 1h drogi żadnego innego hotelu, a pora bardzo późna, poprosiłem o zwrot pieniędzy i kupiłem nocleg (drożej) bezpośrednio w recepcji hotelu. Na czacie napisali, że nie gwarantują zwrotu nadpłaconej różnicy, ale by wysłać rachunek. Następnego dnia na mailu miałem remindera, by na pewno im wysłać ten rachunek.
Po pobycie przesłałem rachunek z hotelu i zwrócili następnego dnia przelewem (32 EUR), także wyszedłem bez strat, ale trochę zabawy/pisania było.

Na plus responsywna i miła obsługa, szybkie odpowiedzi zarówno przez czat w środku nocy, jak i potem na maile do CC, zwrócili pieniądze zarówno "podstawowe" na kartę, jak i "nadmiarowe" przelewem. Na minus, że stosunkowo niewiele "mogą" - skoro wisieli na telefonie dobre 15 minut najpierw z recepcją, potem z managerem hotelu, nie są firmą-krzak, miałem nadzieję, że ogarną to bez późniejszego przesyłania rachunków itd. Ogólnie na plus, ale klepiąc bezpośrednio u nich, warto pewnie skontaktować się z hotelem, czy widzą rezerwację - choć ja akurat nigdy tak nie robię.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości