Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Kwi 2012 14:39 

Wiem, że to temat wałkowany setki razy , ale za każdym razem widze inne odpowiedzi-nie bede jakichs długich odpowiedzi oczekiwal- chcialbym tylko wiedzieć czy w bagażu podręcznym będę mógł sobie przewieźć kanapki, czekoladę i jakieś np zupki- lecę jutro do Norwegii i nie chcę na miejscu nic kupować bo drożyzna straszna.

I drugie pytanie- czy ktoś orientuje się w cenach alkoholi na bezcłówce w Katowicach?Chcemy kupić przysłowiowe pół litra- i nie wiem jak wygląda cena typowej polskiej flaszki no aha i cena jakiegoś picia - cola or sth. Z góry dzięki za odpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍 Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍
#2 PostWysłany: 21 Kwi 2012 14:46 
Awatar użytkownika

jedzenie śmiało możesz brać, jedynie z płynami powyżej 100ml nie przejdziesz przez kontrolę bezpieczeństwa
później w bezcłówce wszystko kupisz, napoje są drogie a alkohol tańszy niż w polskich sklepach
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Kwi 2012 15:22 

a naprzykłąd jabłka lub inne owoce? I juz wiecej nie będę męczył:D
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Kwi 2012 15:31 
Awatar użytkownika

ja z jabłkami przechodzę normalnie bez żadnego problemu, ale nie wiem jak np. z kokosem :-) który może ma w sobie więcej niz 100 ml mleka
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 22 Kwi 2012 09:59 

Ja też bezproblemowo zabieram sobie kanapki na pokład samolotu i nigdy nie było problemu ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 22 Kwi 2012 11:35 

alkohol do Norwegii na bezcłówce jest bardzo tani, na lotnisku we Wrocławiu kosztuje litr chyba 19 zł ;) myślę że w Katowicach podobnie

#7 PostWysłany: 22 Kwi 2012 11:40 
Awatar użytkownika

srebrny
mala-mi napisał(a):
alkohol do Norwegii na bezcłówce jest bardzo tani, na lotnisku we Wrocławiu kosztuje litr chyba 19 zł ;) myślę że w Katowicach podobnie

bezcłówka we Wrocławiu na nowym terminalu jest już otwarta? leciałem 3tygodnie temu i nic poza kioskiem nie było ;-)

#8 PostWysłany: 22 Kwi 2012 13:46 

szymonpoznan1 napisał(a):
mala-mi napisał(a):

bezcłówka we Wrocławiu na nowym terminalu jest już otwarta? leciałem 3tygodnie temu i nic poza kioskiem nie było ;-)

ahh zapomniałam, że jest już nowe lotnisko :D mówiłam o tym starym terminalu, jak jest na nowym póki co nie wiem ;)

#9 PostWysłany: 24 Kwi 2012 14:51 

Chciałabym kupić 1-2 polskie piwa w butelce lub puszce we Wrocławiu. Lecę Ryanairem do Mediolanu, a stamtad dalej. Czy jak wyląduję w Mediolanie mogę to upchać do bagażu rejestrowanego, czy trzeba to wcześniej gdzieś pokazać? Jeśli tak to, komu, bo przecież rejestrowany zabierają wcześniej zanim się przejdzie przez bramkę bezpieczeństwa?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 24 Kwi 2012 15:03 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Belka napisał(a):
Chciałabym kupić 1-2 polskie piwa w butelce lub puszce we Wrocławiu. Lecę Ryanairem do Mediolanu, a stamtad dalej. Czy jak wyląduję w Mediolanie mogę to upchać do bagażu rejestrowanego, czy trzeba to wcześniej gdzieś pokazać? Jeśli tak to, komu, bo przecież rejestrowany zabierają wcześniej zanim się przejdzie przez bramkę bezpieczeństwa?

Wsadzić do rejestrowanego, bo do podręcznego nie możesz wziąć.
W tym przypadku nie trzeba nikomu niczego pokazywać.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 24 Kwi 2012 15:07 

dzięki :) i mam nadzieję, że się nie zgubię na tamtym lotnisku ;-)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 25 Kwi 2012 12:42 

Dołączam do posta, co by nie generować nowego tematu. Dzisiaj mam lot z Gdańska i chcę odwiedzić sklep Baltony, aby kupić papierosy. Bardziej opłaca się płacić w euro, czy w złotówkach? Muszę wiedzieć wcześniej, bo nie wiem czy wymienić wszystkie euro na zł.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 25 Kwi 2012 12:54 

Loty: 88
Kilometry: 110 542
21 kwietnia we Wro jeszcze duty free nie działało browary zakupiłem w jedynym czynnym barze koło palarni 9zł jak by kogoś interesowało

#14 PostWysłany: 25 Kwi 2012 12:58 

srebrny
duplo napisał(a):
Dołączam do posta, co by nie generować nowego tematu. Dzisiaj mam lot z Gdańska i chcę odwiedzić sklep Baltony, aby kupić papierosy. Bardziej opłaca się płacić w euro, czy w złotówkach? Muszę wiedzieć wcześniej, bo nie wiem czy wymienić wszystkie euro na zł.

jak juz to w zlotowkach, tj. wymien euro na zlotowki w kantorze na miescie i
zaplacic nimi za papierosy. michcioj
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 25 Kwi 2012 13:11 

ok, dzięki!
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 31 Lip 2012 23:20 

Loty: 40
Kilometry: 67 613
niebieski
hej pytanko , bo nie moge nigdzie znaleźć :)
czy są jakies limity zakupów na bezcłóce ? chodzi mi o to , zę wracając z Londynu chciałbym się obkupić na bezcłówce ale lece tylko z tzw. bagażem podręcznym czy sa jakieś limity zakupowe czy wtedy zakupy wliczają mi się w bagaż podręczny czy coś na zasadzie hulaj dusza :D ? dzięki z góry za odpowiedź

#17 PostWysłany: 06 Sie 2012 08:34 

Loty: 40
Kilometry: 67 613
niebieski
Kochani podbijam bo dosyć pilna sprawa się robi :mrgreen:

#18 PostWysłany: 06 Sie 2012 09:06 

niebieski
Dołączę się z pytaniem o bezcłówkę w Krakowie. Można jakieś alko kupić taniej?

#19 PostWysłany: 06 Sie 2012 11:15 

A ja mam pytanko o bezclowke w Skavsta.
Slyszalem ze to male lotnisko wiec moze byc lipa :)
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 06 Sie 2012 11:49 

zieluny napisał(a):
A ja mam pytanko o bezclowke w Skavsta.
Slyszalem ze to male lotnisko wiec moze byc lipa :)

wcale nie takie male, kupisz spokojnie wszystko co potrzebujesz, nie masz sie czym martwic
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości