Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Kwi 2012 20:56 

Witam,
Jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o kwestie związane z przelotami.
Jaka jest dopuszczalna wielkość/waga bagażu jeżeli chciałbym skorzystać z promocji studenckiej?
Przeczytałem dokładnie regulamin promocji i nie znalazłem odpowiedzi.
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Dubaj tanio 😍🤗 Loty i noclegi w hotelu za 1276 PLN 👙🌤️🏖️ Dubaj tanio 😍🤗 Loty i noclegi w hotelu za 1276 PLN 👙🌤️🏖️
Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN
#2 PostWysłany: 23 Kwi 2012 20:58 

Loty: 69
Kilometry: 100 430
Witam

Bagaż rejestrowany
Waga jednej sztuki bagażu rejestrowanego nie może przekroczyć 16 kilogramów.

Bagaż podręczny
Waga bagażu podręcznego nie może przekroczyć 8 kilogramów, a jego gabaryty nie mogą przekroczyć wymiarów: 55x40x20 cm.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Kwi 2012 21:07 

Czyli łącznie można zabrać 24 kg i promocja w żaden sposób nie ogranicza ilości bagażu?
Dzięki za odpowiedź
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Kwi 2012 21:12 

Loty: 69
Kilometry: 100 430
90kornel napisał(a):
Czyli łącznie można zabrać 24 kg i promocja w żaden sposób nie ogranicza ilości bagażu?
Dzięki za odpowiedź

Tak dokładnie, promocja nie tyczy sie bagazu i jego waga i wymiary są zawsze takie same.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Kwi 2012 22:03 

Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam się tutaj.
Maris83 napisał(a):
A mnie zastanawia jedna kwestia, ile to faktycznie kosztuje ten bilet, 50zł czy 65zł (opłata transakcyjna callcenter istnieje?)? Doliczając 15min czekania na infolinii, nie dużo brakuje do normalnej ceny, ale fakt, kilka groszy taniej.

Czy ktoś już korzystał z tej promocji? Czy rzeczywiście pobierana jest opłata za połączenie z CallCenter?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Kwi 2012 22:33 

90kornel napisał(a):
Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam się tutaj.
Maris83 napisał(a):
A mnie zastanawia jedna kwestia, ile to faktycznie kosztuje ten bilet, 50zł czy 65zł (opłata transakcyjna callcenter istnieje?)? Doliczając 15min czekania na infolinii, nie dużo brakuje do normalnej ceny, ale fakt, kilka groszy taniej.

Czy ktoś już korzystał z tej promocji? Czy rzeczywiście pobierana jest opłata za połączenie z CallCenter?

Call Center to zwykły stacjonarny nr więc koszty są groszowe, można ze skypa dzwonić...opłata transakcyjna 15zł nie jest pobierana gdyż w żaden inny sposób nie można zarezerwować biletu w promocji. Bilet kosztuje faktycznie 50zł.
Wie ktoś może o jakimś przedłużeniu promocji, która kończy się w przyszły poniedziałek albo czy będzie jakaś nowa promocja dla studentów ?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Kwi 2012 17:49 

Promocja nie będzie przedłużona.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości