Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Lip 2017 00:18 

niebieski
Chcialem sie spytac tych co byli na ktorym z lotnisk w Astanie czy Almacie bedzie lepiej przespac się i leciec dalej ? :) mowa oczywiscie o opcji budget ;)
 Profil Relacje PM off  

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
#2 PostWysłany: 06 Lip 2017 04:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Lepiej będzie lecieć od razu ;) A tak na serio to na lotnisku w Almaty nie powinno być problemu. Lądowałem dwa razy późno w nocy i myślę, że nie miałbym problemu ze znalezieniem miejsca choć osobiście nie spałem. W Astanie nie byłem.

#3 PostWysłany: 06 Lip 2017 07:16 

Spałem na lotnisku w Almaty. Wyspać, to się nawet wyspałem ale miałem ze sobą karimatę.
 PM off  

#4 PostWysłany: 06 Lip 2017 12:23 

niebieski
@Don_Bartoss , @macq91 dziekuje za odp. Nie mniej chodzi mi o fakt, ze mam malo czasu bo nie dostalem wiele urlopu na wypad i chcialem wyskoczyc tez do Biszkeku wiec kiedy rano przylatuje do Astany mam caly dzien na Astane wiele osob tu mowi, ze dzien starczy by z grubsza zobaczyc potem ostatnim lotem do Almaty przylot o 1 w nocy i tak myslalem sie przekimac z 4-5 h gdyby nie byly dzielone siedzenia podlokietnikami i tego wlasnie nie wiem jakie sa ;) a potem ruszyć na dworzec na marszrute do Biszkeku i dopiero na powrocie ogarnac Almaty i dokonczyc Astane :P
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Lip 2017 12:29 

@toudik86, ale Ty się wybierasz potem gdzieś z tego Biszkeku, czy po prostu chcesz zobaczyć Biszkek? Bo jeśli to drugie, to stanowczo Ci odradzam. Lepiej spędzić dzień w Ałmaty, ewentualnie wyskoczyć nad fajne jezioro w pobliżu - Jesyk (kaz. Ecik).
 PM off
macq91 lubi ten post.

#6 PostWysłany: 06 Lip 2017 12:39 
Awatar użytkownika

niebieski
Lichy ten twój plan. Kazachstan i Kirgistan to nie miejsca w których ogląda się miasta. Przyroda to coś, co zachwyca i na tym powinieneś się skupić. Przeczytaj relacje które są na forum. Nie warto jechać do Biszkeku. Almaty to świetne miasto wypadowe otoczone niesamowotymi górami a ty chcesz zobaczyć tylko lotnisko. Musisz lepiej to wszystko przemyśleć.

#7 PostWysłany: 06 Lip 2017 13:07 

niebieski
@Don_Bartoss do Biszkeku tylo z tego wzgledu, ze zaliczam wszelkie stolice krajów takie moje widzi mi sie a nie, ze jest to cudowne warte zobaczenia miasto z checia bym do Osz czy Dzala wyskoczyl ale czas ogranicza niestety a z Almaty gdzie polecasz wyskoczyc?

@macq91 nie lotnisko tylko chcialem sie przekimac by noclegu w Almacie nie brac i ostatnim lotem wyleciec z Almaty lub pierwszym porannym o 3:30 . Zdaje sobie sprawe, ze tam natura jest git ale w tydzien to ja zbytnio nie zawojuje by na gorskie tereny wyskoczyc a jakies fajne czyste jeziorko warto zobaczyc bo u nas ich coraz mniej ;/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości