Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 412 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna
Autor Wiadomość
#321 PostWysłany: 05 Lip 2017 11:37 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Sprawa Mączyńskiego, tylko pokazuje co się liczy w dzi$iejszych czasach. Inna sprawa, że zadawanie takich pytań w programach telewizyjnych jest po prostu durne. Bo co ten Mączyński, w połowie sezonu, będąc piłkarzem Wisły miał odpowiedzieć? Tak oczywiście pójdę do Legii, już nie mogę się doczekać oferty. Wiślacy przejechaliby się po nim tak równo, jak zrobią to teraz. Ciekawe jaki teraz przyjmie nick na twiterze - MąkaCWKS :mrgreen:
Tak czy siak, za 500 000 Euro, reprezentant Polski, może odpali, jak nie, to i tak pewnie da się go opchnąć bez większej straty na jakaś Syberię :twisted:
2 ludzi lubi ten post.

City break w stolicy Hiszpanii 🌆🇪🇸 Spędź weekend w Madrycie za 919 PLN City break w stolicy Hiszpanii 🌆🇪🇸 Spędź weekend w Madrycie za 919 PLN
Jesienna promocja w Wizz Air 💗🍂 Świetne słoneczne kierunki w supercenach od 147 PLN ☀️✈ Jesienna promocja w Wizz Air 💗🍂 Świetne słoneczne kierunki w supercenach od 147 PLN ☀️✈
#322 PostWysłany: 05 Lip 2017 11:55 
Awatar użytkownika

Loty: 216
Kilometry: 302 543
niebieski
Osobiście uważam, że zawodnik nie jest wart pieniędzy, jakie za niego wyłożono. Zgadzam się jednak, że ryzyko ze strony Legii jest niewielkie...nie odpali, to go za rok opchną gdziekolwiek (Rosja, Grecja, Cypr, 2 Bundesliga...). A tymczasem osłabili Wisłę i zrobili to w identyczny sposób jak w przypadku transferu Pazdana z Jagi lub Hamalainena z Lecha - grając na nosie kibicom. Pokazówka - duży może więcej. No i zamknęli usta wszystkim, którzy biadolili, że brak transferów. 8-)

#323 PostWysłany: 05 Lip 2017 13:59 
Awatar użytkownika

srebrny
Ryzyko w przypadku Mąki jest zerowe. 0,5 bańki to nie są duże pieniądze dla Legii.. Trochę wpadnie od FIFA za Mundial na który Nawałka niezależnie od formy na 99% go i tak zabierze, nawet jak nie odpali to 300-400k ktoś za niego zapłaci. Stratni nie będą, a może odpali i jednak jeszcze coś da Legii od siebie :)

#324 PostWysłany: 05 Lip 2017 18:46 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Parafrazując klasyka:
"Ten chłopak ma 30 lat a ja go nigdy w formie nie widziałem".
Moim skromnym zdaniem Wisła zrobiła dobry interes.
 Profil Relacje PM off
JarekGdynia lubi ten post.

#325 PostWysłany: 06 Lip 2017 10:29 
Awatar użytkownika

Loty: 90
Kilometry: 139 765
niebieski
Wisła zrobiła dobry interes, Legia zrobiła dobry interes, Mąka zrobił dobry interes. Chyba o to chodzi ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#326 PostWysłany: 09 Lip 2017 19:49 
Awatar użytkownika

Zbanowany
No to już oficjalnie Vadis w Pireusie.
Legia zaraz zaczyna puchary, a mecz o Super Puchar pokazał że nie ma niestety czym obecnie straszyć.
LM z Niezgodą w ataku, życzę powodzenia :roll:
 Profil Relacje PM off  

#327 PostWysłany: 10 Lip 2017 08:10 
Awatar użytkownika

Loty: 90
Kilometry: 139 765
niebieski
Poczekajmy do końca dzisiejszego dnia ;) Mam nadzieję, że zakontraktują w końcu napastnika z prawdziwego zdarzenia.
 Profil Relacje PM off  

#328 PostWysłany: 10 Lip 2017 08:39 
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 587 022
niebieski
No cóż sytuacja z Vadisem była do przewidzenia jednak. Wiele na to wskazywało..nawet aktywny na Instagramie nagle po sezonie przestał wrzucać zdjęcia nawiązujące do Legii ;)
Wczoraj był również jakiś wywiad z Mioduskim. Nie wczytywałem się aż nadto jednak zapadła mi w głowie jedna wypowiedź. DM mówi, że po stracie Vadisa potrzebują nowej "10", ale z drugiej strony mają zawodników, którzy mogą tam grać więc po co transfer...niby szukają napastnika, a tutaj lada dzień puchary i hmm...żeby zaraz nie było tak, że będą liczyć na to, że ktoś z 3: Niezgoda, Chukwu i Sanogo odpali i obejdzie się bez transferu.
Na meczu z Arką byłem ok nie był to super ważny mecz i nie ma co wyciągać zbytnio daleko idących wniosków, ale po tym meczu dla mnie Niezgoda=Piech w Legii.
Obym się jednak mylił ;)

#329 PostWysłany: 10 Lip 2017 10:25 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
VOO od początku chciał przyjść do ekstraklapy na rok, żeby się odbudować.
Podobno też, gdyby został na kolejny sezon zarabiałby 30% mniej.
Niemniej, będzie wspominany przeze mnie z wielkim uznaniem za to, co zrobił na boisku dla Mistrza Polski.

@Legion1 z jednej strony wyciągasz wnioski z insta a z drugiej przekreślasz Niezgodę po 57. minutach meczu o puchar sołtysa. :D
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#330 PostWysłany: 10 Lip 2017 10:48 
Awatar użytkownika

niebieski
@ane.wald nie napisałem, że go przekreślam ;) tylko mam pewne obawy, że może się to skończyć podobnie. No, ale miejmy nadzieję, że tak nie będzie.
Tak czy inaczej dziś dla odmiany od rana coś się dzieje:

http://legionisci.com/news/71385_Hildeb ... yczne.html

#331 PostWysłany: 10 Lip 2017 11:59 

niebieski
Właśnie go polubiłem :)

Profil Relacje PM off
lahcimmm2 lubi ten post.

#332 PostWysłany: 10 Lip 2017 12:08 
Awatar użytkownika

Loty: 250
Kilometry: 455 640
niebieski
Niezły ten Hildeberto, może być ciekawie.
Byłem na piątkowym meczu z Arką - niestety bardzo słabo to wyglądało. Zero zaangażowania, jak był Vadis to jakoś tą drużynę "rwał" do przodu, a w piątek, to takie bezcelowe podawanie.
 Profil Relacje PM off  

#333 PostWysłany: 10 Lip 2017 12:50 
Awatar użytkownika

Zbanowany
ane.wald napisał(a):
Podobno też, gdyby został na kolejny sezon zarabiałby 30% mniej.

Dariusz Mioduski w wywiadzie mówił, że zaoferował mu kontrakt jakiego jeszcze w polskiej piłce nie było, więc jak to właściwie było naprawdę trudno powiedzieć.
Arka wygrała z Lechem, wygrała z Legią, dawać jej Milan póki jest w gazie :D
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#334 PostWysłany: 10 Lip 2017 21:25 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
nie rozumiem tego narzekania na Mączyńskiego,
w poprzednich eliminacjach najefektywniejszy polski pomocnik gole/asysty (a grał z Grosickim, Kuba i Krychowiakiem),
na Euro przebiegł najwięcej z Polaków, w międzyczasie miał kontuzje kolana ale jak wrócił na Rumunię do podstawowego to dwa fantastyczne podania w 30 minut, jak porównam cenę do 11 milionów za Grosika, to mega promocja,
no i z Pazdanem ładnych parę lat pograli więc z obroną będzie szybko będzie zgrany (przypominam, że z nimi dwoma Górnik był na 2 miejscu w tabeli a bez nich i Nawałki spadł)

#335 PostWysłany: 10 Lip 2017 22:20 

niebieski
^ Makacwks kupiony za nieduże pieniądze; dla niego wszystkiego najlepszego, niech haruje na treningach i podczas oficjalnych rozgrywek, swoje sympatie może okazywać nadal ale prywatnie.
Pieniądz za transfer? Uważam, że okazyjny, bo KTO nie chce w ekstraklapie występować z eLką na piersi? Są jacyś idealiści? Jakub Tosik?
Jakoś nie słyszałem. Przecież to najemnicy z nadzieją na transfer, na Zachód. Nie oszukujmy się.
Vadis chwalił się znajomym, że jeździł kilka razy na Cichą w Chorzowie? Raczej nie.
 Profil Relacje PM off  

#336 PostWysłany: 11 Lip 2017 07:39 
Awatar użytkownika

niebieski
Wczoraj pojawiało się info odnośnie Hildeberto na portalach, że jest bardzo uniewersalny.Może grać zarówno w obronie, pomocy jak i w ...ataku ;) żebyśmy za chwilę nie przeczytali wypowiedzi Dariusza Mioduskiego, że jednym transferem załatwił problemy na wszystkich pozycjach :)
Być może jeśli faktycznie nie będzie żadnej nowej "10" w miejsce Vadisa to do kreowania gry zostanie delegowany Moulin(próbowal ciągnąć grę z Arką), a za nim grać będą Mączyński i Kopczyński.
3 ludzi lubi ten post.

#337 PostWysłany: 11 Lip 2017 09:55 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Moulin w meczu z Arką był zdecydowanie najlepszym zawodnikiem na boisku. Wydaje się być dość sensowne rozwiązanie.
A kochana ektraklapa rusza już za 3 dni. :D
 Profil Relacje PM off
Legion1 lubi ten post.

#338 PostWysłany: 11 Lip 2017 10:59 

niebieski
Jak Mączyński to nie Kopczyński.
 Profil Relacje PM off  

#339 PostWysłany: 11 Lip 2017 11:26 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
@Legion1 No jeszcze Jodłowca tam dodaj 8-) Trójką Moulin, Mączyński, Kopczyński, to możemy wyjść na Real czy inną Borussię, o ile będzie taka szansa. W każdym innym meczu ma być ofensywnie:)

Ja jeszcze wrócę do piątkowego meczu. Nie żeby to miało jakikolwiek wpływ na finalny wynik (bo rozstrzygnięcie zapadło w karnych), ale może by się nad tym pochylili łaskawie.
Otóż super, mamy cały ten VAR-srar, tylko co z tego, jak potem i tak wszystko zależy od tego czy w tej budzie z dowodzeniem siedzi Gil, Stefański czy inny Marciniak bo każdym z nich inaczej interpretuje sytuację. Mogliby ogłosić kiedy wreszcie jest ręka, a kiedy nie. W powtórce (skrzętnie przemilczanej przez komentatorów) widać było, że obrońca Arki dotyka dość znacznie piłki ręką. Na tyle, żeby ta straciła "rozpęd" i w dużej mierze kierunek. Ale VAR milczy.
Ciekawe czy jakby wcześniej piłka kuriozalnie nie wtoczyła się do bramki po odbiciu się od ręki Pazdana, też wszyscy cichutko by siedzieli. A kontakt ręki z piłką oraz zmiana jej lotu i siły lotu bardzo podobne.

Oczywiście nie zmienia to faktu, że całą drugą połowę zagrali słabo (jedni i drudzy) i pora wziąć się za robotę.

#340 PostWysłany: 11 Lip 2017 11:42 
Awatar użytkownika

niebieski
@ane.wald @Tom K ok może z tą 3 jednocześnie na boisku trochę przesadziłem :)
Co do systemu VAR sędzia Marciniak w tym meczu ani razu z niego nie korzystał, a liczyłem, że jakaś sytuacja z wykorzystaniem jednak będzie miała miejsce.
Zapewne jeszcze nie jedną kontrowersję to wzbudzi.
Co do gry fakt słabo to wyglądało. Liczę na to, że jutro jednak zagrają już trochę lepiej mimo składu bez większego szału na ten mecz.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 412 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości