Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wszystko o Serie A
#481 PostWysłany: 20 Gru 2016 06:40 
Awatar użytkownika

Hej, jak już wielokrotnie ;) informowano na tym forum na 99% nie bedziesz miał problemu z zakupem biletu przez stronę Milanu - zarówno jeśli chodzi o wybór miejsc jak i płatność. Sprzedaż zacznie się zapewne po meczu z Cagliari, czyli w okolicach 9 stycznia. Bilet wydrukujesz sobie w domu i od razu z nim pójdziesz na stadion. Także moim zdaniem nie ma sensu przepłacanie na viagogo.

Słuszna uwaga maczaly1 dotycząca danych osobowych na bilecie - ja nie miałem z tym nigdy problemów, ale znam osoby, którym nie udało się stewardów przekonać i zostały pod stadionem z biletem w ręku. Warto pamiętać, że jeśli ma się wcześniej w ręce bilet, to na stronach większości klubów można łatwo zmienić dane na bilecie i wydrukować potwierdzenie zmiany danych (trzeba szukać zakładki Cambio nominativo).

I jeszcze na koniec - może się komuś przyda, bo kilka osób pisało, że chciałoby jechać na wiosenne derby Inter - Milan - od jakiegoś czasu można już kupować bilety na ten mecz: http://www.vivaticket.it/index.php?nvpg[sellShow]&cmd=tabellaPrezzi&pcode=INTER_MAN129_016_1&tcode=tl0SMEA2
Data meczu nie jest jeszcze potwierdzona, ale będzie to 15 lub 16 kwietnia.
maczala1 uważa post za pomocny.

Wypoczynek w Egipcie 🏝️🎄 4* hotel nad Morzem Czerwonym za 1998 PLN Wypoczynek w Egipcie 🏝️🎄 4* hotel nad Morzem Czerwonym za 1998 PLN
Turcja w grudniu 🌞 5* hotel z aquaparkiem 💦 All inclusive na Riwierze Tureckiej za 1687 PLN Turcja w grudniu 🌞 5* hotel z aquaparkiem 💦 All inclusive na Riwierze Tureckiej za 1687 PLN
#482 PostWysłany: 03 Sty 2017 00:41 

Niestety nie da sie kupic na stronie listicket biletu na Napoli bez posiadania kart kibica ...

INTERO WEB
Acquistabile solo con le seguenti tessere:
- TDT SSC NAPOLI
- NAPOLI CALCIO AWAY
- CLUB AZZURRO ABBONATI

Kazde miejsce na stadionie dostepne jest tylko w taryfie INTERO WEB, a przy platnosci wymaga podania numeru karty kibica oraz pinu do niej, bez tego transakcji nie mozna zakonczyc.

Nie wiem moze cos robie zle ...
 Profil Relacje PM off  

#483 PostWysłany: 03 Sty 2017 02:55 
Awatar użytkownika

Loty: 319
Kilometry: 620 405
niebieski
wszystko robisz dobrze @‌lukewolf‌ po prostu bez karty sie nie da. Ale nie martw sie stadion Napoli na 95 % spotkań nie jest wyprzedany wiec spokojnie sobie kupisz pod stadionem.

Czy ktoś uderza na mecz Juve - Milan do Turynu - data około 10 marca?

#484 PostWysłany: 03 Sty 2017 13:33 

Loty: 4
Kilometry: 14 401
Robaku a jesteś w stanie pomóc w kupnie biletu ? (masz kartę kibica Juve ?).

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#485 PostWysłany: 06 Sty 2017 11:12 

niebieski
Jak ktoś jeszcze chętny, to już można kupować bilety na Milan - Napoli 21.01.2017. Wczoraj dorwałem 4 sztuki po 25 eurasków :D

#486 PostWysłany: 06 Sty 2017 22:33 

Wiem, że może nie w temacie,ale akurat znalazłam przeglądając google. Będąc w Neapolu 10 lutego chciałabym zabrać męża na mecz napoli - Genoa. Mecz zaczyna się o 20.45 , czytałam, że o ile na mecz można dostać się spokojnie środkami transportu i pieszo o tyle powrót około godz 23 to już trudne zadanie bo po prostu już nic nie jeździ. Zależy mi na powrocie w okolice Molo Beverello lub centrum. Za pomoc z góry dziękuję :-)
 Profil Relacje PM off  

#487 PostWysłany: 07 Sty 2017 11:30 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 871 996
@‌Kasia37‌ wg googlemaps powinnaś w piątek dać radę wrócić autobusami R7 + 151. R7 w piątki jeździ do ok. 23.20 (za stroną anm.it).

#488 PostWysłany: 07 Sty 2017 16:07 

kleyo napisał(a):
Jak ktoś jeszcze chętny, to już można kupować bilety na Milan - Napoli 21.01.2017. Wczoraj dorwałem 4 sztuki po 25 eurasków :D

W jaki sposób zarezerwowałeś bilety na mecz?Ja próbuje przez oficjalną stronę Ac Milanu i po wybraniu miejsc,wpisaniu danych system nie puszcza mnie dalej i nie mogę zapłacić.Może ktoś się wie co robię źle?
 Profil Relacje PM off  

#489 PostWysłany: 07 Sty 2017 21:36 

niebieski
Co dokładnie rozumiesz przez "nie puszcza mnie dalej"? Klikasz i strona się przeładowuje, ale nic się nie dzieje? Tam chyba trzeba zaznaczyć jakiś kwadracik, że akceptuje się regulamin sklepu internetowego.

Zrób screena i wrzuć, to może coś zobaczymy. Zarejestrowałeś się na stronie AC Milan czy kupujesz jako gość bez rejestracji?

#490 PostWysłany: 08 Sty 2017 17:15 

niebieski
Czy lądując o 9 w Bergamo mam jakieś szanse zdążyć na mecz Milanu na 12:30 w niedzielę (z Sampdorią)?
 Profil Relacje PM off  

#491 PostWysłany: 08 Sty 2017 17:40 
Awatar użytkownika

niebieski
@totti masz. Ok. 11 powinienes byc spokojnie na Milano Centrale, potem myślę, że metrem pod SS w max 45 minut, pytanie o kolejki pod stadionem, do tego nie zdążysz sprobowac specjałów, które są sprzedawane tylko przed meczami we Włoszech i tylko pod stadionem, wiec troche atmosfery mniej uświadczysz, ale powienienes się na styk wyrobic.

@‌Somsiad‌ mam kartę Kibica, ale nie jestem w stanie kupic dla ciebie, bo zazwyczaj jeżdze na meczyki z ekipą, a na kartę mozna kupic w przedsprzedaży tylko okresloną ilosc biletów.

#492 PostWysłany: 08 Sty 2017 17:42 
Awatar użytkownika

Tak. Na pewno zdążysz, tylko musisz sprawnie się przemieszczać. JA ostatnio leciałem na mecz z Atalantą, wylądowałem o 14:25 w Bergamo, a koło 16:00 byłem już pod San Siro.

#493 PostWysłany: 08 Sty 2017 17:45 

niebieski
Dzięki za odpowiedzi.
Problemem może być tylko mój bagaż (z Mediolanu lecę dalej na wakacje)...
Domyślam się że z plecakami turystycznymi na San Siro nie wejdę, a z kolei pit stop w miejscu noclegu sprawi, że szanse chyba zmaleją do zera...
 Profil Relacje PM off  

#494 PostWysłany: 08 Sty 2017 17:57 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 485 683
srebrny
Zostaw na Centrale, przechowalnia bagażu otwarta do 23.00.

A z plecakiem spokojnie wejdziesz. Co więcej, plecak to dobry sposób na to, żeby wziąć ze sobą na stadion wodę, chowając ją w ubraniach ;)

#495 PostWysłany: 08 Sty 2017 18:07 

niebieski
Robaku napisał(a):
do tego nie zdążysz sprobowac specjałów, które są sprzedawane tylko przed meczami we Włoszech i tylko pod stadionem, wiec troche atmosfery mniej uświadczysz,

O jakie specjały chodzi? :)

#496 PostWysłany: 08 Sty 2017 18:28 
Awatar użytkownika

niebieski
@‌kleyo‌ byłem na 3 meczach w Italii, 2 w Niemczech i jednym w Chorwacji i mogą zdecydowanie stwierdzić jak na moje małe doświadczenie, iż najlepsze jedzenie poza stadionowe jest we Włoszech.
Wokół stadionu rozkładają się ni to foodtrucki, ni to wielkie ciężarówki z jedzeniem, ale nie tak jak w PL, że każdy foodtruck proponuje co innego, tylko wszyscy w zasadzie proponują to samo. Oczywiscie mozesz napić się piwka, winka, albo czegoś mocniejszego, zjeść pizze, kawałek pizzy, ale większośc włochów i tak uderza tam gdzie można zjeść kanapki, wielkości ciabatty czy też półbagietki gdzie możesz ją "napełnić"bądź porchetta i grilowanymi warzywami ( cebulą, peperoncino i jeszcze inną)bądź innym mięsem ciężko powiedziec co to za mięso. Wydaje się być złożony z mięsa mielonego ale w przeciwieństwie do polskiego typowego mielonego, ten włoski mielony ma kształt schabowego tzn. je płaski i wraz z tymi grillowanymi warzywami i sosem, czy to majonezem smakuje wybornie.

W DE większość jadła świetne currywursty i frytki, w Chorwacji w meczu z Dinamo sprzedawali wielką kiełbę, którą wsadzli ci w bułe i zalewali ketchupem, więc Włochy przy tym po prostu wymiatają.
No i podkreślam, że nie mówie o jedzeniu stadionowym, tym które proponują kluby już w budkach na stadionie ale o jedzeniu, które rozkłąda się tylko przy okazji meczów i zazwyczaj te małe miasteczka znajduja się na parkingach w okolicy stadionu.

#497 PostWysłany: 08 Sty 2017 18:44 

niebieski
Jeżeli planuję siedzieć w okolicach sektorów 220, 217 czy 219 to jak najlepiej dojechać i którą bramą wejść?
I drugie pytanie czy na San Siro wejdę z plecakiem (a w plecaku lustrzanka i ina elektronika)?
 Profil Relacje PM off  

#498 PostWysłany: 08 Sty 2017 18:58 
Awatar użytkownika

Wejście nr 14. Dojazd Metrem 5 - wysiadasz na ostatniej stacji San Siro Stadio, która jest tuż obok stadionu.

Co do plecaka, to trudno powiedzieć - zależy jak duży, itd., ale powinno się udać. Aparat na pewno możesz wnieść.

#499 PostWysłany: 08 Sty 2017 20:04 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 485 683
srebrny
No przecież napisałem wyżej, że z plecakiem można wejść. Dużym.

#500 PostWysłany: 08 Sty 2017 22:36 

niebieski
Na bilecie jest napisany numer bramy którą należy wchodzić na sektor. Przynajmniej na moim tak pisze :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 49  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość