Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Gru 2016 14:57 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Od dziś do 27 grudnia, drogerie Rossmann organizują sprzedaż premiową "Zapachy 1+1 gratis", w ramach której drugą butelkę perfum dostaniemy za darmo.

Akcja jest przeprowadzona w drogeriach do godzin ich zamknięcia, lub do wyczerpania zapasów w poszczególnych sklepach. Akcja obejmuje także produkty zakupione w Internetowej Drogerii Rossmann.

Druga butelka jest wskazywana przez kupującego, może to być więc inny zapach, byleby jego cena była identyczna lub niższa.

Link do regulaminu:
http://www.rossmann.pl/Portals/0/akcje/ ... apachy.pdf
Promocją objęte są zapachy wskazane w załączniku nr 1 (ma on 58 stron, więc jest tam bardzo dużo zapachów).
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
4 ludzi uważa post za pomocny.

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#2 PostWysłany: 17 Gru 2016 15:26 

Promocja ciekawa, ale nie wiem jakie mają ceny w rossmanie. W dodatku na liście znajduje się np C.Herrera 212 NYC edt 30 ml ale w sklepie jeszcze go nie widziałem, w sklepie online też nie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 17 Gru 2016 15:29 

sprawdzone w sklepie internetowym- promocja działa, w przypadku moich zapachów ceny bardzo okazyjne, a jeszcze dostaje się drugi gratis, pięknie! :) dzięki wielkie, #piotrek_
 Profil Relacje PM off
piotrek_ lubi ten post.

#4 PostWysłany: 17 Gru 2016 19:37 

W Rossman np Joop! Jump za 239,99 - 100 ml... ceneo od 80 zł. Ale i tak Rossman nie ma na zbyciu i w promo tylko inne Joop.

#5 PostWysłany: 17 Gru 2016 19:58 
Awatar użytkownika

Loty: 157
Kilometry: 186 837
niebieski
2 x Calvin Klein reveal 50 ml edt za 99,99 zł
 Profil Relacje PM off
Damianek lubi ten post.

#6 PostWysłany: 17 Gru 2016 21:10 

Przerobiłem tabele na alfabetyczną wg nazwy ale niestety nie potrafię jej dołączyć. Jak ktoś może pomóc?
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 17 Gru 2016 21:16 

piotrek_ napisał(a):

Druga butelka jest wskazywana przez kupującego, może to być więc inny zapach, byleby jego cena była identyczna lub niższa.

na jakim etapie otrzymujemy info o tym jakie perfumy przyznano gratis?
 PM off  

#8 PostWysłany: 17 Gru 2016 21:25 
Awatar użytkownika

Loty: 284
Kilometry: 456 536
niebieski
@gorny77 po dodaniu do koszyka, kliknij "przelicz" pojawi sie rabat. Działa na pierwsze dwie szt. wiec jak chcesz wiecej to osobne zakupy wchodza w gre ;-)

@Redarrow dodaj załacznik ;-) jezeli nie mozesz to przeslij na PW albo email oponymoto@wp.pl to wrzuce.

plik od Redarrow ponizej

Załączniki:
ross.zip [87.99 KiB]
Ściągnięto 308 razy
mashacra lubi ten post.
mashacra uważa post za pomocny.

#9 PostWysłany: 17 Gru 2016 22:33 

Nie działa na pierwsze dwie sztuki, tylko na każde dwie jest jeden gratis.
Kupiłem w jednym zamówieniu 4 sztuki z czego 2 są za free.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 18 Gru 2016 17:09 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Macie pomysł jak sprawdzić w którym sklepie można znaleźć zapach który jest w promocji, ale nie ma go w sklepie internetowym?

Gdyby ktoś miał dostęp do jakiejś bazy dostępności zapraszam na PW :)
 Profil Relacje PM off
seppuku lubi ten post.

#11 PostWysłany: 18 Gru 2016 17:30 
Awatar użytkownika

Loty: 284
Kilometry: 456 536
niebieski
to tak dlugo chyba nie podziala ;p ja juz dostalem anulowanie jednego zamowienia z uwagi na zbyt duze zainteresowanie i brak w magazynie, podejrzewam ze przerosla ich ta promocja ;-) zapachy mozesz potestowac w dowolnym douglasie w razie czego ;]

#12 PostWysłany: 18 Gru 2016 17:39 

Jeśli wybieracie odbiór w sklepie i anulują to nie chodzi o braki na magazynie tylko brak towaru w sklepie.
Oni się nie bawią w wysyłanie z magazynów tylko sprzedają to co mają aktualnie w danym sklepie.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 18 Gru 2016 18:46 

dokladnie tak jest..wczoraj wieczorem zamowilem, dzis z rana odbior perfumow

Ostatnio edytowany przez michzak, 18 Gru 2016 21:13, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 18 Gru 2016 18:59 

testuje napisał(a):
Jeśli wybieracie odbiór w sklepie i anulują to nie chodzi o braki na magazynie tylko brak towaru w sklepie.
Oni się nie bawią w wysyłanie z magazynów tylko sprzedają to co mają aktualnie w danym sklepie.

dokładnie, rezerwacje anulowane z powodu faktycznego wykupienia w sklepie/ach
Aż się przed chwilą przeszedłem, perfumy z promocji są oznaczone i ...zapach po nich nie został na półkach (ale podobno we wtorek 20.12 z rana rusza kolejna taka promocja)
W Super-Pharm jest podobna promocją tj. 2 produkt za 50% ceny przy darmowej rejestracji w programie LifeStyle (biorą pod uwagę pojemności Davidoff z promocji wyszedł taniej)
 PM off  

#15 PostWysłany: 20 Gru 2016 18:58 

Napisałem to już w innym wątku ale ten widzę bardziej żywy.
Przestrzegam przed ich sklepem internetowym. Wszystko pięknie wygląda jak się zamawia i płaci, ale potem dostaje się info o braku towaru i każą czekać 2 tygodnie na zwrot gotówki.
A jeżeli miałbym ograniczony budżet i wyliczone pieniądze na prezenty. Dostanę zwrot gotówki po Nowym Roku.
Tylko dziwi mnie dlaczego zamówienie przechodzi. Jeśli rzeczywiście był brak towaru na stanie to system nie powinien takiego zamówienia przepuścić
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 20 Gru 2016 19:25 

Rozumiem, że brałeś z odbiorem osobistym? No to teoria jest taka, że od momentu zamówienia do czasu rozpoczęcia realizacji Twojego zamówienia perfumy mieli na sklepie, ktoś przyszedł i je kupił. Osoba kompletująca Twoje zamówienie nie miała więc czego wziąć i stąd informacja o braku na stanie. Też tak miałem, złożyłem zamówienie w innym rossmannie w którym było kilka sztuk (można to sprawdzić dodając do koszyka).

Ostatnio edytowany przez michzak, 20 Gru 2016 19:33, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 20 Gru 2016 19:39 

Tak, ale dodając do koszyka towar był na stanie.
Zresztą dla mnie to i tak jakaś paranoja. Przecież oni w tych sklepach towar uzupełniają więc jaki problem dosłać z centralnego magazynu to moje zamówienie? Ktoś kupuje w internecie i chce odebrać w dowolnym punkcie. Nie musi to być jutro. Przyjdzie dostawa to odbiorę.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 20 Gru 2016 20:02 

Takie mają zasady, zamówienia z tego co jest na stanie, nie wysyłają z magazynów.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 20 Gru 2016 20:44 

niebieski
od dziś (od dziś przecenione) w promocji 1+1 są ciekawe perfumy
http://www.rossmann.pl/Produkt/Calvin-K ... 36757,5345
http://www.rossmann.pl/Produkt/Versace- ... 75211,5345

więc wyjdzie 85 zł za Vernitas i Euphoria co wydaje mi się spoko ceną
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 20 Gru 2016 21:31 

Polecam, dzisiaj jeszcze był spory wybór w Kraku. Podjechałam i mam eleganckie prezenty. W sumie za 4 flakoniki powinnam zapłacic 699,99 zł a dzięki prmocji zapłaciłam jedyne 199,99 zł, wiec w kieszeni zostało 500 zł !
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość