Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Mar 2016 22:20 

Hej,
Myślimy nad naszą następną podróżą i przy okazji podróżą poślubną.
Kiedy? po sierpniu 2016, może być w zimie 2017...ogólnie zależy od tego kiedy będą tanie bilety
Gdzie? safari w Afryce, jezioro Wiktorii, Serengeti + Zanzibar lub jeśli udałoby się znaleźć korzystne cenowo bilety Madagaskar
Na ile? myślę,że 3-4 tygodnie

Czy byłby ktoś chętny się dołączyć żeby razem coś zorganizować, obniżyć koszty? Jak widzicie plan jest dosyć luźny, jeszcze nie wyrazisty, wszystko zależy od tego czy ktoś się dołączy. Wszystkie uwagi, komentarze mile widziane
 Profil Relacje PM off  

Poczuj klimat Apulii ☀️ Loty do włoskiego Bari i noclegi w domku trulli za 768 PLN 😍 Poczuj klimat Apulii ☀️ Loty do włoskiego Bari i noclegi w domku trulli za 768 PLN 😍
Wypoczynek w Egipcie 🌴😎 5* hotel z aquaparkiem za 2024 PLN Wypoczynek w Egipcie 🌴😎 5* hotel z aquaparkiem za 2024 PLN
#2 PostWysłany: 19 Kwi 2016 10:58 

Loty: 32
Kilometry: 84 954
Witam,
jestem zainteresowany jeśli chodzi o sierpień 2016. Sam mam pomysł na Tanzanię (przylot do Nairobi) + Zanzibar.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 27 Kwi 2016 12:44 

dajcie znać, gdybyście mieli już coś konkretnego na oku. u mnie w grę wchodzą terminy od listopada lub początek przyszłego roku :)
i max. 3 tygodnie urlopu, ale możemy spotkać się na miejscu lub mogę wcześniej wracać, to nie problem.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Maj 2016 22:24 

Mieszkam w Tanzanii, służę pomocą ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Gru 2016 22:43 

Yeah napisał(a):
Mieszkam w Tanzanii, służę pomocą ;)

Jak można się z Tobą skontaktować?
(Jestem nowa na forum i chyba przez to nie mogę wysyłać wiadomości?)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości