Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Lis 2016 00:48 

Witam wszystkich :D

Chciałbym zapytać - was forumowiczów którzy na to pytanie odpowiedzą mi najlepiej. Dlaczego właściwie korzystamy z F4F? Jest przecież tyle wyszukiwarek lotów, od Azuona, przez SkyScannera aż po Fru.pl (które ma nawet ciekawy system wyszukiwania tanich lotów) czy kiwi.com. Co takiego ma Fly4Free czego nie mają zwykłe wyszukiwarki tanich lotów?

Bo szczerze mówiąc... nie rozumiem :|
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 14 Lis 2016 00:51 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Forum.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 14 Lis 2016 00:53 

TheMatthew173 napisał(a):
Co takiego ma Fly4Free czego nie mają zwykłe wyszukiwarki tanich lotów?

Ma mnie.
 PM off
24 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 14 Lis 2016 00:54 

Humory się was trzymają a ja pytam najpoważniej jak się tylko da.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Lis 2016 00:57 

Dobrze, a wiec powaznie: f4f nie jest wyszukiwarka tanich lotow tylko serwisem o tanim podrozowaniu jako takim.
 PM off  

#6 PostWysłany: 14 Lis 2016 01:07 
Awatar użytkownika

niebieski
Pierwszy raz spotykam się z opinią, że F4F jest wyszukiwarką lotów :?

Chyba czujesz, że to coś znacznie więcej?
Są tu tysiące pasjonatów latania aktywnych na forum i także w społeczności.
Do tego pokaźny team F4F wyszukujący okazje za Ciebie i wysyłający powiadomienia na maila.

Różnica taka, że jak szukasz taniego lotu, używasz jakiejś wyszukiwarki.
A jeśli nie szukasz akurat dziś konkretnie, ale kochasz podróże, to pewnie F4F wyszuka coś ciekawego i Ci podeśle.
Skorzystasz czy nie, ale zawsze możesz tu jeszcze podyskutować o podróżowaniu, podzielić się własnymi przygodami, poczytać o doświadczeniach innych osób, wyrobić sobie jakieś opinie i zrobić wstępne plany oparte na tym.

Itp. itd.

Ostatnio edytowany przez jobi, 14 Lis 2016 01:10, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 14 Lis 2016 01:10 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Ludzie
13 ludzi lubi ten post.

#8 PostWysłany: 14 Lis 2016 01:18 

srebrny
Jeśli dla ciebie F4F to tylko jedna z wielu wyszukiwarek tanich lotów to właściwie nie ma o czym pisać ;) F4F to przede wszystkim ciekawi ludzie,nietuzinkowe osobowości,wymiana doświadczeń,pomocne rady,spotkania w realu,zloty,grupy przyjaciół a nawet czasem osobiście wyhodowani wrogowie,swary i sprzeczki potem studzenie emocji,comiesięczne cukiereczki raz słodkie,raz gorzkie,ciekawe relacje dosłownie i w przenośni i tyle lub aż tyle na szybko ode mnie ;)
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

#9 PostWysłany: 14 Lis 2016 01:23 

Loty: 720
Kilometry: 919 804
niebieski
1/ "Tanie" loty
2/ Forum podróżnika :D
3/ Info o nowych kierunkach z Polski i świata :o
4/ Praktyczne i PRZYDATNE infomacje na konkretne kierunki
a ogólnie ..............dla frajdy LATANIA :!:
and more..............
F4F = FLY FOR FINANCE
 Profil Relacje PM off
miriam lubi ten post.

#10 PostWysłany: 14 Lis 2016 18:39 
Awatar użytkownika

Loty: 508
Kilometry: 804 434
platynowy
Sam w życiu bym nie wymyślił tylu ciekawych tripów jakie odbyłem z inspiracji F4F.

A kolega to tak założył konto na forum specjalnie, żeby o to zapytać ? :lol:

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#11 PostWysłany: 14 Lis 2016 18:45 
Awatar użytkownika

srebrny
było nie wagarować....to byś zrozumiał

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 14 Lis 2016 18:45 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#13 PostWysłany: 14 Lis 2016 18:49 
Awatar użytkownika

niebieski
TheMatthew173 napisał(a):
Bo szczerze mówiąc... nie rozumiem :|

Ja też nie, siła przyzwyczajenia...
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 14 Lis 2016 20:06 
Awatar użytkownika

Loty: 118
Kilometry: 249 948
niebieski
A mi to trochę wygląda na podpuchę któregoś z redaktorów F4F i pomysł na kolejny artykuł na głównej, jak w przypadku "3 absolutnie najważniejsze rzeczy, które zabieramy w podróż" :D Nie chcę mi się wierzyć, że ktoś specjalnie założył konto, aby zadać takie pytanie..:) Do tej pory też, ani jeden z redaktorów F4F nie udzielił odpowiedzi na to pytanie, więc może coś w tym jest :)

Relacja z Gruzji
 Profil Relacje PM off
miriam lubi ten post.

#15 PostWysłany: 14 Lis 2016 20:26 

1. Nieoceniona kopalnia wiedzy i praktycznych, aktualnych informacji o każdym kontynencie,
2. LUDZIE,
3.Promocje -co prawda chyba z żadnej póki co nie skorzystałam ale wszystko przede mną ;).
 PM off  

#16 PostWysłany: 14 Lis 2016 20:57 
Awatar użytkownika

niebieski
GeoTrip napisał(a):
A mi to trochę wygląda na podpuchę któregoś z redaktorów F4F i pomysł na kolejny artykuł na głównej, jak w przypadku "3 absolutnie najważniejsze rzeczy, które zabieramy w podróż" :D

Łeee, żarty na bok, to byłoby za prymitywne! :lol:
Do autora wątku: Fly4free.pl to unikalna mieszanka, niczym kulki w maszynie losującej:

pasja, podróże, inspiracja, wiadomości praktyczne, promocje, lwowskie komnaty tajemnic, kłótnie i przyjaźnie, megadeale, konkursy, planowanie podróży, ten_xxx_z_którym_się_nie_zgadzam_a_podziwiam_wyjazdy, kapitalne idee, afery na forum, kopalnia wiedzy, popcorn w gratisie, zdjęcia z kategorii ŁAŁ, 2 miliony unikalnych użytkowników, @‌BooBooZB‌ w kajaku, @‌Japonka76‌ w japonkach, @‌JIK‌ czyli dzik, Peru za 800PLN, "zdurniałeś? 02:45 a Ty nie śpisz tylko na forum siedzisz", ponad 20 njusów dziennie, spotkania w realu, jakieś twierdze (ja nie twierdzę), świrusy cisnący RTW w kilkanaście dni, beka z rana (nie mylić z @‌becek‌), ten moment gdy w samolocie do Chile widzisz xxx czytelników F4F, relacje z całego świata, rozpiętość wiekowa większa niż różnice Clinton-Trump, genialne komentarze i sezonowe cebuliony, świadomość że nie znasz dnia i godziny bez dealu...bo za chwilę pojawi się coś, co zmusi Ciebie do wyjęciu swojej karty kredytowej...

Wylosuj sobie z powyższego kilka sztuk, dopraw szczyptą unikalnej społeczności, dorzuć porcję nerwów. Zamieszaj. I spróbuj. Najwyżej wyplujesz. Ale przynajmniej spróbuj.

Dlaczego Fly4free? Wiesz, właśnie jestem w drodze na lotnisko, piszę z komórki. Zgadnij, skąd się wzięło info o biletach? ;)
 Profil Relacje PM off
23 ludzi lubi ten post.
jobi uważa post za pomocny.

#17 PostWysłany: 14 Lis 2016 21:03 
Awatar użytkownika

Loty: 387
Kilometry: 617 328
platynowy
Amen :)

wątek można w tym momencie zamknąć ;)

Image
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 14 Lis 2016 21:07 
Site Admin
Awatar użytkownika

Nie zapominajcie o spaniu na placach zabaw, deali z pizzą za darmo o wartości 5 zł sprzedawanej za 3 zł, kupowaniu 30 zegarków jednocześnie czy apteczkach ;)
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.

#19 PostWysłany: 14 Lis 2016 21:08 

Loty: 39
Kilometry: 27 610
niebieski
A żeby ludzie mogli się spotykać i przybliżać wiedzę o podróżach, to powinniśmy się na nich poznawać, spotykać przypadkowo np na lotnisku. Miło by było zobaczyć że wsiadasz do samolotu a idzie kolega z tego samego forum - np poprzez zawieszkę z logo forum na plecak, torbę, walizkę.
OradeaOrbea lubi ten post.

#20 PostWysłany: 14 Lis 2016 21:24 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 72 667
srebrny
Może zrobimy sobie logo F4F które będzie można sobie wpiąć do klapy marynarki lub kieszeni koszuli? Mam namyśli takie spinki np związkowe. Ładnie by to wyglądało, a przy okazji rozpoznawalibyśmy się.

Sent from my iPhone using Tapatalk
 Profil Relacje PM off
miriam lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości