Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Paź 2016 11:53 

Drodzy podróżnicy,

szukam kompana/kompanki do podróży po Stanach Zjednoczonych.
Swoje przygotowania zaczynam od poszukiwania kompana, ponieważ nie chcę jechać sama.
Nie mam jeszcze upatrzonych biletów ani konkretnych ram czasowych, choć skłaniam się ku wiośnie 2017(np. kwiecień/maj).
Chcę zobaczyć oba wybrzeża, zdaję sobie sprawę, że raczej nie da się tego zrobić "za jednym zamachem", ale od czegoś trzeba zacząć ;) . Zapewne decydującym czynnikiem będzie cena połączeń lotniczych.

Mam 27 lat, na koncie kilka niskobudżetowych (w tym autostopowych) podróży po Europie i taką formę podróży preferuję.
Mieszkam na Mazowszu.
Zainteresowanych wspólnym wyjazdem proszę o kontakt na szyjka89@wp.pl

Ostatnio edytowany przez Abcn, 15 Lis 2016 17:22, edytowano w sumie 1 raz
litery duże na małe
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#2 PostWysłany: 20 Paź 2016 01:42 

Loty: 140
Kilometry: 236 052
niebieski
W maju chciałbym zobaczyć zachodnie wybrzeże tj San Francisco,Los Angeles,Las Vegas i okolice.Zakładam na to 2 tygodnie bo tyle mam urlopu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Paź 2016 18:06 

Napisałem maila lubię ciekawe podróże urlop mogę sobie zostawić na wiosnę :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 15 Lis 2016 15:52 

Cześć,
Od jakiegoś czasu planuje podróż do USA - interesuje mnie wschodnie wybrzeże. W kwestii terminu mogę się dostosować.
Liczę na przygodę, niestraszne mi podróżowanie stopem i inne - wyprawa niskobudżetowa jak najbardziej :)
Brak chętnych wśród znajomych na tego typu podróże jest powodem dla którego szukam kompana/kę do podróży : )

Jeśli jesteś zainteresowana czekam na odpowiedź :)

Pozdrawiam
Monika

Ostatnio edytowany przez Abcn, 15 Lis 2016 17:31, edytowano w sumie 1 raz
niestraszne
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Gru 2016 15:56 

Hej, wlasnie rozwazam wyjazd na wiosne...bylem juz w chicago i na florydzie, teraz chcialbym m.in NY. odezwij sie pls na fraudator1@gmail.com , nie moge pisac pw. pozdro r.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości