Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Odprawa online WIZZ
#1 PostWysłany: 02 Cze 2010 19:34 

Witajcie,
może ktoś pomoże..
Sytuacja wygląda tak, kolega leci z Katowic do Kijowa (OW) i mamy problem ze zrobieniem odprawy on-line.
W szczegółach rezerwacji wizzair pod nazwiskiem jest napisane że odprawa ma nastąpić na lotnisku, a przy próbie odprawy online system wywala, że dla tego lotniska odprawa nie jest możliwa. Dlaczego, skoro KTW są na liście możliwych do odprawy on-line oraz czy przy ewentualnej odprawie na lotnisku będzie pobrana opłata??

HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu
Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
#2 PostWysłany: 02 Cze 2010 21:32 

niebieski
Podczas rezerwacji miałeś na dole taki komunikat:

"Odprawa online nie jest jeszcze dostępna dla lotów obsługiwanych przez Wizz Air Ukraine. Do momentu uruchomienia usługi odprawy online, odprawa na lotnisku będzie bezpłatna. "

#3 PostWysłany: 02 Cze 2010 21:55 

Dzięki wielkie,
pewnie tak było (skoro tak mówisz :), a nie zobaczyłem bo sam proces rezerwacji przeprowadzał kolega w języku ukraińskim, a że cyrylicy nie znam, to mogłem to przeoczyć.

Pozdrawiam, wysokich lotów!

#4 PostWysłany: 03 Cze 2010 18:30 
Awatar użytkownika

odprawiasz się na lotnisku, w obu wypadkach za darmo

Wizzair Ukraine nie obsługuje na dzień dzisiejszy odprawy online, zresztą polecam poczytać mój temat o Kijowie ;)
viewtopic.php?f=21&t=641

pamiętaj też, że nim się ustawisz w Kijowie po przylocie z Katowic w kolejce do odprawy paszportowej trzeba sobie wypełnić blankiecik wizowy ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Cze 2010 23:17 

No dzięki wielkie jeszcze raz :)
a co do karteczki to w tym przypadku nie ma problemu, gdyż to nie ja, a kolega (Ukrainiec) wraca do domu :)
Wysokich lotów!

#6 PostWysłany: 28 Mar 2012 08:11 

Witam,
Jeżeli ktoś zaznaczył w Wizzarze podczas rezerwacji,że chce odprawić się online,a później się okazuje ,że nie bedzie miał możliwości wydrukowania biletu (czy też dostępu do internetu) to może normalnie odprawić się na lotnisku przed samym wylotem ? i oczywiście ponieść za to koszty?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Mar 2012 09:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Poniesc koszty zawsze mozesz ;) Wizzair bardzo ceni sobie takich pasazerow. Pomysl tylko czy nie warto wybrac sie do jakiejs kafejki i oszczedzic te kilkadziesiat zl

#8 PostWysłany: 28 Mar 2012 13:25 

Możesz tak zrobić tylko wtedy zapłacisz tą najwyższa stawkę za odprawę.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 28 Mar 2012 15:28 

Magaa napisał(a):
Poniesc koszty zawsze mozesz Wizzair bardzo ceni sobie takich pasazerow.

Wszyscy tutaj cenimy i szanujemy takie osoby. Dzięki nim możemy latać tanio. :)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 28 Mar 2012 15:45 

Jeśli jesteś w drodze, zajdź do pierwszej lepszej kafejki i wydrukuj karty. Bedzie cie kosztowac kilka euro, a nie kilkadzesiat :)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 28 Mar 2012 19:07 

Baaardzo dziękuję Wam wszystkim za odpowiedź :)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 02 Kwi 2012 08:48 

Od wczoraj próbuję odprawić się online i ciągle wyskakuje mi info:
Cytuj:
Blad systemu. Przepraszamy za powstale niedogodnosci. Nastapil blad zwiazany z korzystaniem z bazy danych. Nastapil blad wewnetrzny lub w chwili obecnej korzysta z serwera zbyt wielu uzytkowników. Prosimy spróbowac pózniej.

Dane pasażerów już wpisałem. Nie mogę wygenerować kart pokładowych. Ma (miał) może ktoś podobny problem?

EDIT: udało się wygenerować karty pokładowe, ale powyższy błąd wyskakiwał wiele razy nawet przy próbie pobrania pliku pdf.
Tyle ludzi lata wizzem? :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości