Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Kwi 2016 15:39 

Loty: 27
Kilometry: 81 112
Hej,

Wybieramy się w maju na Filipiny, czy możecie polecić sprawdzone noclegi na Panglao oraz na Bohol.

Prośba o info na forum lub kontakt na priw z adresem www.
Pozdrawiam
Jaras
 Profil Relacje PM off  

Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN
Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN
#2 PostWysłany: 21 Kwi 2016 18:03 

my kimaliśmy w panglao chocolate hills, śniadania do wyboru, bungalow z palmą w środku domku, mogę śmiało polecić, ale zależy czego szukasz, cena standard itp. dostępne na znanych portalach do kupienia,
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Kwi 2016 18:18 

Dziękuję za info.

Przejrzę to wieczorem. Na rbnb widzieliśmy sporo ofert na Panglao w cenie od 60 do 120 zł za pokój 2 osobowy.
Szukamy w cenie do 100-120 zl maks za pokoj 2 os.
 Profil Relacje PM off
Kozi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 05 Maj 2016 11:47 

Kozi napisał(a):
my kimaliśmy w panglao chocolate hills, śniadania do wyboru, bungalow z palmą w środku domku, mogę śmiało polecić, ale zależy czego szukasz, cena standard itp. dostępne na znanych portalach do kupienia,

Hej,dzięki za info,

czy z panglao chocolate hils daleko jest do Alona Beach oraz czy wypożyczalnia jest na miejscu w chocolate hils, jaki jest koszt wynajęcia skutera na dzień? Czy jest tu cicho i spokojnie czy raczej jest to halasliwe miejsce? Wczoraj wstępnie zrobiłem tu rezerwację, ale mam jeszcze czas żeby to zmienić.
Zależy nam na tym żeby było w miarę cicho i nie za daleko od Alona Beach

-- 05 Maj 2016 12:48 --

Kozi napisał(a):

Hej,dzięki za info,

czy z panglao chocolate hils daleko jest do Alona Beach oraz czy wypożyczalnia jest na miejscu w chocolate hils, jaki jest koszt wynajęcia skutera na dzień? Czy jest tu cicho i spokojnie czy raczej jest to halasliwe miejsce? Wczoraj wstępnie zrobiłem tu rezerwację, ale mam jeszcze czas żeby to zmienić.
Zależy nam na tym żeby było w miarę cicho i nie za daleko od Alona Beach
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Maj 2016 12:01 
Awatar użytkownika

Loty: 319
Kilometry: 796 245
niebieski
Polecam Dumaluan Beach Resort - polozony przy najladniejszej plazy na wyspie , sąsiad duzo drozszego obiektu Bohol Beach Club , widoki mega a przy tym cisza i spokoj , a sam resort bardzo fajny z klimatyczną restauracją w której często grają muzyke na zywo.

Na Alone nie jest daleko ok 15 min tricyklem.
JARAS KULT lubi ten post.
JARAS KULT uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 06 Maj 2016 16:21 

Pytanko, czy ktoś z Was był w tych miejscach i może się wypowiedzieć, czy spoko miejscówka czy omijać szerokim łukiem.
Znalazłem dwa miejsca na Panglao:
1. Hope Homes - w cenie pokoju skuter za free
2. Villa Juana
Cenowo podobnie, ktoś coś wie wiecej na temat w.w. miejscówek?
prośba o informacje
pozdrawiam,
Jaras

-- 06 Maj 2016 17:50 --

Pytanko, czy ktoś z Was był w tych miejscach i może się wypowiedzieć, czy spoko miejscówka czy omijać szerokim łukiem.
Znalazłem dwa miejsca na Panglao:
1. Hope Homes - w cenie pokoju skuter za free
2. Villa Juana
Cenowo podobnie, ktoś coś wie wiecej na temat w.w. miejscówek?
prośba o informacje
pozdrawiam,
Jaras
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 30 Sie 2016 22:12 
Awatar użytkownika

Loty: 66
Kilometry: 137 758
niebieski
Zastanawiam się nad 4 noclegami na Pangalo. Nie chce płacić więcej 700zł.
Znalazłem takie cuda:
http://www.booking.com/hotel/ph/alona42 ... map_closed

http://www.booking.com/hotel/ph/alona-h ... map_closed

https://www.agoda.com/pl-pl/ashiyana-re ... d526825064

Ktoś może coś powiedzieć na ich temat? Albo ma jakieś alternatywy? :)

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off
Grotek lubi ten post.

#8 PostWysłany: 31 Sie 2016 00:01 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 122
srebrny
W kwietniu za noc za trzy osoby płaciliśmy po 1600php wynajmując na miejscu. Całkiem fajny pokój w willi z basenem w samym 'centrum' ale bliżej ulicy niż plaży. Tych co dałeś linki akurat nie oglądaliśmy ale te co patrzyliśmy to wszystkie były ok. W tej okolicy są raczej zadbane i przyjemne obiekty często prowadzone przez europejczyków. Tak więc jak potrzebujesz wcześniej to zamów który Ci bardziej pasuje a jak nie to na miejscu spokojnie znajdziesz (może nie na samej plaży ale odległości są minimalne)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 31 Sie 2016 01:07 
Awatar użytkownika

500 peso/noc/ pokój 2-osobowy z łazienką i tarasem - nie pamiętam nazwy, ale były tuż przed Villa Almedilla (idąc od strony głównej ulicy, po prawej stronie), czyli tu: https://goo.gl/maps/GCsTa6BAZaD2
Cena aktualna na listopad 2015.

Relacje na bieżąco można znaleźć tutaj: DC Adventures
Szersze info na blogu: www.dc-adventures.pl
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 31 Sie 2016 09:56 
Awatar użytkownika

Loty: 66
Kilometry: 137 758
niebieski
Ok, dzięki panowie :)

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 22 Mar 2017 21:14 
Awatar użytkownika

Loty: 141
Kilometry: 275 605
Ze swojej strony chciałbym serdecznie polecić nocleg na Panglao u Douga i Ging - https://www.airbnb.pl/rooms/3071175. W cenie 35 euro/noc do dyspozycji ma się całe mieszkanie, a nie tylko pokój. Cały obiekt jest oddalony od Alony jakieś 10 min. spacerem. W sąsiedztwie znajduje się bardzo dobra restauracja włoska, którą serdecznie polecam, jeśli już nie będziecie mogli patrzeć na filipińskie jedzenie. W mieszkaniu wszystko, co potrzeba m.in. klimatyzacja, czy szybki internet. Wysoki standard, cisza i spokój. Dodatkowo właściciele to bardzo sympatyczni ludzie, którzy zawsze potrafili doradzić i odpowiedzieć na nasze wszelkie pytania. Naprawdę warto, polecam!

Image
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 26 Lip 2018 11:04 

Podczas pobytu na Panglao/Bohol spedzilam cztery noce u Evelyn https://www.airbnb.co.uk/rooms/4971640, ktora jest przemila osoba i wie jak zadbac o swoich gosci.
Za cene £21 mialam do dospozycji bardzo duzy pokoj z wygodnym lozkiem oraz TV, wlasna lazienke oraz osobna WC, wszystko w wysokim standardzie. W cenie sniadania (z reguly tosty, jajka + owoce). Na miejscu mozna wynajac skuter za 500pesos/dzien. Alona beach znajduje sie ok 15 minut na skuterku, zas Bohol ok 20 minut.
 Profil Relacje PM off
Grotek lubi ten post.

#13 PostWysłany: 26 Lis 2018 10:20 

Loty: 160
Kilometry: 356 957
niebieski
Ja z kolei na Pangalo nocowałem w Hope Homes , 2 osobowy domek za 43zł a co najważniejsze w cenie noclegu darmowy skuter =)
W strefie barowej można było siedzieć nawet do 4-6 rano - wchodzić sobie samemu za bar brać piwko/ rum - tylko należało wpisać do zeszytu że się coś zabrało z baru i na koniec pobytu (ja robiłem to codziennie ) uregulować rachunek.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 31 Gru 2023 01:47 

Loty: 160
Kilometry: 356 957
niebieski
Tym razem zatrzymałem się w Renate Hotel.
170zł za dobe za bungalow 80m^2 - DLA 6 osób . TV, internet, lodówka uzupełniana, w recepcji można było załatwić wycieczki po sensownych cenach.
Do plaży 15 min, tricycl za 50 peso bez problemu podwoził - jak się nie chciało iść :)
https://www.google.pl/maps/place/Hotel+ ... ?entry=ttu
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości