Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 24 Kwi 2016 20:26 

@pestycyda @zawiert byliście na tym wolontariacie Elephantword? Możecie coś więcej na ten temat napisać? Mnie zastanawia najbardziej ta cena. Chcą za miesiąc ok 1600zł za samo zakwaterowanie i jedzenie, a nawet nie zapewniają bezpłatnego dowozu do lekarza, gdy jest taka potrzeba.
 Profil Relacje PM off  

City break w stolicy Hiszpanii 🌆🇪🇸 Spędź weekend w Madrycie za 919 PLN City break w stolicy Hiszpanii 🌆🇪🇸 Spędź weekend w Madrycie za 919 PLN
Jesienna promocja w Wizz Air 💗🍂 Świetne słoneczne kierunki w supercenach od 147 PLN ☀️✈ Jesienna promocja w Wizz Air 💗🍂 Świetne słoneczne kierunki w supercenach od 147 PLN ☀️✈
#22 PostWysłany: 24 Kwi 2016 20:50 
Awatar użytkownika

niebieski
@Elf , tak, byłam w Elephants World - http://www.fly4free.pl/forum/byc-jak-kurczak-tajlandia,216,58661&start=80
Wychodzi ok. 400 zł za tydzień - czy ja wiem, czy to dużo? Masz w tym jedzenie (trzy posiłki) i zakwaterowanie. Ale, tak naprawdę, to większość tej kwoty idzie po prostu na utrzymanie słoni. Zawsze będę namawiać do wyjazdu w to miejsce, bo tam naprawdę dbają o słonie. Nie ma żadnych przejażdżek - po prostu przebywa się z nimi i to jest najcudowniejsze.
Gdybyś miał jakieś pytanie - pisz:)
Elf uważa post za pomocny.

#23 PostWysłany: 24 Kwi 2016 21:47 
Awatar użytkownika

Loty: 257
Kilometry: 546 135
srebrny
@Elf - nie pomogę. Byliśmy z trójką dzieci, bez noclegu, cały dzień. 2500thb od osoby dorosłej.

...z tapatalka...

Pierwsze raz w Afryce: https://www.fly4free.pl/forum/a-na-koniec-ktos-ci-powie-ze-nic-z-tej-afryki-nie-widziales,213,175117
Pojechaliśmy z nastolatkami w kilkumiesięczną podróż dookoła świata: W sto dni dookoła świata
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 25 Kwi 2016 10:53 

Dziękuję za szybkie odpowiedzi :) @pestycyda, czy da się tu jakoś na priv porozmawiać? Bo mam parę pytań, a nie chciałabym zaśmiecać tego tematu. Chciałabym się dowiedzieć przede wszystkim na jakim poziomie powinien być mój angielski? Czy wystarczy, że się dogaduję, czy oni wymagają jednak lepszej znajomości tego języka? Ilu wolontariuszy równocześnie się tam znajduje?
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 25 Kwi 2016 11:15 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Od 5 postów można wysyłac prywatne wiadomości. Angielski na poziomie komunikatywnym spokojnie Ci starczy.
Elf uważa post za pomocny.

#26 PostWysłany: 30 Maj 2016 13:49 

Helou c:

Czy temat dalej aktualny? Byłabym chętna na ten wyjazd. Jestem bardzo elastyczna jeśli chodzi o termin, zwiedzanie, itp. Chętnie pomogę w zorganizowaniu wyjazdu :)

Czy mogę prosić o maila do kontaktu?
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 08 Cze 2016 11:58 

Ja również chętnie bym wziął udział w takiej "wycieczce".
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 26 Wrz 2016 16:14 

Cześć,

Czy są chętni do wyjazdu na 2-3 tygodnie od Elephant's World jeszcze w tym roku?

Pozdrawiam serdecznie

-- 26 Wrz 2016 16:37 --

Nie mogłam edytować poprzedniej wiadomości, chciałam tylko dopisać, ze minimum to chyba 4 tygodnie.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 29 Wrz 2016 19:37 

@‌pozytywna88‌
Hej, hej
Ja się zastanawiałam nad Pai, bo w okolicach 9 października jadę do Chiang Mai z koleżanką. Elephant's World wygląda na super opcję, ale jest relatywnie droga - kasa szybciej mi ucieka niż szacowałam, a chciałabym zostać w Tajlandii tak do grudnia.
A Ty przyjeżdżasz tylko w celu wolontariatu, czy masz też inne destynacje? :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość