Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Kwi 2016 16:12 

Loty: 192
Kilometry: 231 698
niebieski
Jakiś czas temu na forum pojawił się wątek (i został skasowany) z ofertą firmy transfergo. W skrócie: za zdjęcie ulotki znalezionej na lotach Wizzair do Polski przesłane na adres wizz@transfergo.com można dostać voucher Wizzair na 25 funtów (rzeczywiście jest to 25€) + jakiś tam bonus na przelewy wykonane za pomocą transfergo. Czekałem ponad 10 dni na voucher, ale w końcu przyszedł. Jestem ciekaw jak sprawdzają czy ktoś rzeczywiście leciał danym lotem (sam leciałem NYO - WAW).
Oryginalny temat załozył @karollo, załączam zdjęcie potwierdzające działanie kuponu.
Image

Ostatnio edytowany przez radko93, 13 Kwi 2016 16:59, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#2 PostWysłany: 13 Kwi 2016 16:50 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 315 878
... Czekałem ponad 10 dni na voucher, ale w końcu przyszedł. Nie sprawdzałem czy działa, ale ...

??? :D

#3 PostWysłany: 13 Kwi 2016 17:00 

niebieski
@p_mario dodałem zdjęcie z voucherem dla niedowiarków :P
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Kwi 2016 17:05 

Tak normalnie to powinno być "potwierdzony", a nie jakieś nic nie mówiące "oczekuje"
Na co? może przejdziesz do konkretów, bo i suma nie powala i nie ma za bardzo z czego robić tajemnicy
Sfinalizowałeś zakup z voucherem??????
 PM off  

#5 PostWysłany: 13 Kwi 2016 17:05 

Mnie interesuje zdjęcie ulotki :D
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#6 PostWysłany: 13 Kwi 2016 17:11 

niebieski
Anonymous napisał(a):
Tak normalnie to powinno być "potwierdzony", a nie jakieś nic nie mówiące "oczekuje"
Na co? może przejdziesz do konkretów, bo i suma nie powala i nie ma za bardzo z czego robić tajemnicy
Sfinalizowałeś zakup z voucherem??????

Wklepałem kod, obniżyło kwotę i było mniej do zapłaty. Nie będę finalizować specjalnie teraz żeby udowodnić na forum, bo nie ma dobrych cen dla kierunku i daty, na który poluje. Nie ma żadnych innych konkretów: leciałem, znalazłem ulotkę, wysłałem maila, dostałem voucher. Cała filozofia.
@rowp jak wrzucę fotkę to i tak tylko jedna osoba skorzysta więc nie wiem czy to ma sens :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 13 Kwi 2016 17:14 

Nie można było tak od razu, wystarczyło poprosić na pw któregoś z adminów o otwarcie tamtego tematu....
 PM off  

#8 PostWysłany: 13 Kwi 2016 17:15 

niebieski
dokładnie, bez sensu wrzucać fotkę ulotki bo jak będą przychodziły te same zdjęcia to i tak nikomu nie dadzą nagrody
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 13 Kwi 2016 17:43 
Awatar użytkownika

Kurcze, a ja myślałem, że jak wytnę i obrócę, to przejdzie :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
cekace lubi ten post.

#10 PostWysłany: 13 Kwi 2016 18:33 
Awatar użytkownika

Loty: 134
Kilometry: 309 510
niebieski
OOooooo... widzę że moje znalezisko wróciło. Następna osoba może zrobić 10-15 zdjęć w samolocie w różnych ujęciach ;) i starczy dla każdego z forum.
Ja osobiście mogę pomóc 6 maja. KTW-LCA
8 ludzi lubi ten post.
cekace uważa post za pomocny.

#11 PostWysłany: 13 Kwi 2016 18:51 

niebieski
@karollo czy tam było napisane, że zdjęcie musi być z samolotu? Sam też lecę w maju znowu, więc też mogę pomóc.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 13 Kwi 2016 19:19 

Ja lecę już w poniedziałek a wracam w piątek :) Ciekawe czy to tylko na loty do Polski czy z Polski też?
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 13 Kwi 2016 20:05 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Kurcze gdybym wiedział to w czwartek i sobotę leciałem. To bym cyknął bo ulotka była w kieszeni fotela..
Jak ktoś może to proszę o zdjęcie ulotki na PW, przerobie lekko, przytnę i myślę że nikt tam nie ogląda tak dokładnie każdej fotki.

#14 PostWysłany: 13 Kwi 2016 20:12 

niebieski
Podpinam się do prośby przedmówcy. Przy pomocy każdego edytora graficznego można pozmieniać zdjęcie na tyle, żeby nikt nie zorientował się, że to wszystko jedna fotka. :)
 Profil Relacje PM off
Gaszpar lubi ten post.

#15 PostWysłany: 13 Kwi 2016 20:18 

Jeżeli te ulotki rzeczywiście leżą gdzieś w fotelach to podczas 3 godzinnego lotu będę miała dużo czasu na zrobienie różnych ujęć ;) wracam w piątek 22-go to prześlę zainteresowanym :)
 Profil Relacje PM off
10 ludzi lubi ten post.

#16 PostWysłany: 13 Kwi 2016 20:27 

niebieski
hey, tak dla jasności to chyba to: Rozdajemy kupony promocyjne Transfergo w samolotach linii lotniczych Wizz Air. Jeśli lecisz w ciągu najbliższych 2 miesięcy do Polski lub Rumunii, zapytaj personel pokładowy o ulotkę i kupon promocyjny £10 na przelew z TransferGo. Zrób zdjęcie ulotki i kuponu i wyślij je na: wizz@transfergo.com Dodaj w wiadomości również datę lotu oraz trasę na której leciałeś/-aś. Wynagrodzimy Cię voucherem w wys. £25 na następny lot Wizz Air'em! Ponadto, jeśli zrobisz z nami przelew, wpisując w pole "kod promocyjny" kod z vouchera otrzymanego w samolocie, otrzymasz od nas £10 w prezencie! Czekamy na Twoje fantastyczne zdjęcie! Życzymy miłego lotu, Zespół TransferGo
czyli loty do Polski to chyba ważne, pzdr
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 13 Kwi 2016 23:52 
Awatar użytkownika

Loty: 134
Kilometry: 309 510
niebieski
Zrób zdjęcie ulotki i kuponu i wyślij je na adres mailowy: wizz@transfergo.com. W wiadomości wpisz datę lotu oraz trasę na której leciałeś/-aś a TransferGo wynagrodzi Cię voucherem w wysokości £25 na następny lot z Wizz Air!

Ponadto, jeśli zrobisz przelew z TransferGo, wpisując w pole „kod promocyjny” kod z vouchera otrzymanego w samolocie, otrzymasz £10 w prezencie!

Ja miałem takie info, więc po prostu zdjęcie. nie ma nigdzie napisane ze w samolocie.

#18 PostWysłany: 14 Kwi 2016 00:06 
Awatar użytkownika

srebrny
Haha, jeśli dobrze pamiętam, to @karollo wrzucił tę informację 1 kwietnia i została odebrana jako żart primaaprilisowy.
2 ludzi lubi ten post.
szumny uważa post za pomocny.

#19 PostWysłany: 14 Kwi 2016 16:11 

niebieski
Odpisali dzisiaj znajomemu, że trzeba wykonać dwie transakcję u nich do końca czerwca żeby dostać taki kupon. Czyli zmiana warunków, za dużo osób chyba pisało.
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 03 Maj 2016 09:51 

to chodzi o to , że mam zrobić zdjęcie jak już jestem w samolocie? o jaką ulotkę chodzi?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości