Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 97 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Kwi 2016 12:29 

Witajcie!

Dość zwlekania ! Nadszedł ten czas kiedy to należy wziąć się do roboty. :D

W skrócie: Planuje się w oświadczyć wspaniałej dziewczynie przy okazji wakacyjnej podróży. Stworzyłem ten temat ponieważ wiem że siedzą tutaj starzy wyjadacze chleba dla których żadna promocja nie przemknie niezauważona.
Możecie coś doradzić, podrzucić jakiś przelot lub chociaż pomysł - i tutaj pojawia się pierwszy problem - w związku z pracą dziewczyny mamy możliwość wzięcia urlopu w terminie 01 - 15 Sierpnia 2016. I tylko w tym terminie mogę zaplanować wycieczkę. :| Co do długości to myślę że 7 dni (+/- 3 dni) spokojnie wystarczy :)

Będę miał możliwość zaglądania na to forum tylko z pracy, z domu nie będę ryzykował (mieszkam z dziewczyną)
Jeżeli macie jakieś pomysły to będę wielce rad za podzielenie się informacjami.

edit: z noclegiem i wyżywieniem do 3000pln - prawda choć brutalna to im mniej tym piękniejszy będzie pierścionek :)
kierunek: właściwie dowolny... Włochy, Hiszpania... niekoniecznie oklepana Wieża Eiffla w Paryżu :P
paszport: brak

Serdecznie dziękuję i pozdrawiam!
A.

Ostatnio edytowany przez Panczenista 12 Kwi 2016 12:57, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Doradaza 2299 PLN 💛 Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Doradaza 2299 PLN 💛
Majówka na Majorce za 1609 PLN ⛱️🌞 Loty + ⭐⭐⭐ hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍴☕ Majówka na Majorce za 1609 PLN ⛱️🌞 Loty + ⭐⭐⭐ hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍴☕
#2 PostWysłany: 12 Kwi 2016 12:34 
Site Admin
Awatar użytkownika

romantyczne-oswiadczyny,8,35007 ;)
 Profil Relacje PM off
Kara lubi ten post.

#3 PostWysłany: 12 Kwi 2016 12:34 

Jakiś budżet czy coś?
Jakiś kierunek? Albo jaki na pewno nie wchodzi w grę?
Z paszportem czy bez?
Bo na tak zadane pytanie to zostaje biuro podróży.
 PM off
Panczenista lubi ten post.

#4 PostWysłany: 12 Kwi 2016 12:38 
Awatar użytkownika

niebieski
To ja do "hejtu" ;-) @michzak dorzucę jeszcze oswiadczyny-prosze-was-o-pomoc,18,73514.

PS Dalsze poszukiwania sponsorują search.php?keywords=O*wiadczyn*&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj i np. http://azair.eu albo http://samolotemtaniej.pl.
 Profil Relacje PM off
michzak lubi ten post.

#5 PostWysłany: 12 Kwi 2016 12:47 

Zbanowany
Proponuję Bieszczady :) Piękne strony na oświadczyny :) Ewentualnie na jednej z hałd na Śląsku - magiczne miejsca :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Kwi 2016 12:53 

Co by tu poradzić, no to może:
1) Cinque Terre, wydaje się pewniakiem i łatwy dojazd, jak i przemieszczanie na miejscu,
2) Kazimierz nad Wisłą: blisko, ładnie i nie jest to miejsce oklepane,
3) Hiszpania, nie znam romantycznych miejsc ale może Gorbea Natural Park będzie pasował? Bierzesz auto, robisz jakaś objazdówkę, po drodze do lasu i bach! Oświadczyny. Po oświadczynach las stwarza też ciekawe możliwości do celebracji.
4) We Włoszech jest takie zrujnowane miasto Craco - pewnie ciężko tam dojechać ale miejsce nietuzinkowe

Ja bym brał las.

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 12 Kwi 2016 12:57, edytowano w sumie 1 raz
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 12 Kwi 2016 12:56 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 267
Kilometry: 338 273
Moja propozycja: Jednodniówka w Torp :-P A tak na poważnie to wejdz sobie na azair.eu i poszukaj, niestety sierpień to słaby okres na szukanie tanich lotów.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 12 Kwi 2016 12:58 

Loty: 141
Kilometry: 295 347
niebieski
Kiedyś powiedziałem sobie, i przyszłej lubej, że chcę się oświadczyć pod wieżą Eiffla. Potem jakoś o tym zapomniałem, a że trafiłem tanie loty to tam polecieliśmy... Oczywiście, o sprawie zapomniałem sto razy, Ona natomiast nie... Mieliśmy też sytuację tego typu -

http://demotywatory.pl/4382378/W-Paryzu ... z-zawiazac

Paryż nie licząc tego, że jest miejscem lekko zagrożonym przez miłujących pokój i ubogacanie kulturalne - wydaje się być idealny. Ja się suma sumarum oświadczylem się w miejscu gdzie się poznaliśmy :-D a było to w jednym z poznańskich parków.
6 ludzi lubi ten post.

#9 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:01 
Awatar użytkownika

niebieski
:popcorn:
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:04 

niebieski
Budapeszt.
Jak drogie bilety samolotowe,to Luxexpresem dojedziecie.
Przeczytaj na forum wszystkie watki dotyczace stolicy Wegier i bedziesz przygotowany do wyjazdu.
Dobra strona takiego wyboru-zawsze na rocznice mozecie wracac,finansowo nie przerosnie chyba nigdy :)
 Profil Relacje PM off
Panczenista uważa post za pomocny.

#11 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:06 
Awatar użytkownika

srebrny
Lwów. A do Lwowa dojedziesz komfortowo i tanio autobusem z firmy ecolines. W autobusie się oświadcz :twisted:
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#12 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:11 

Jeśli chciałbyś zrobić wrażanie nieszablonowym miejscem to polecam Donbas.

Załączniki:
10003082_199667886910203_576442716_n.jpg
10003082_199667886910203_576442716_n.jpg [ 43.71 KiB | Obejrzany 3061 razy ]
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

#13 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:17 
Site Admin
Awatar użytkownika

Kara napisał(a):
:popcorn:

Eee, jeszcze za wcześnie, ludzie się nawet jeszcze nie zaczęli wyzywać i nie wszedł wątek faszystów :D

ale żeby nie było, że tylko OT, Lwów może być dobrym pomysłem, tanio, możecie wyłożyć stosunkowo niewielką kasę, żeby żyć jak królowie i cesarze :D

Ostatnio edytowany przez michzak, 12 Kwi 2016 13:18, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#14 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:17 

Zbanowany
A nie prościej TAK? Zawsze znajdziesz coś taniego a obsługa na pewno Tobie pomoże :)

Załączniki:
samolot.jpeg
samolot.jpeg [ 37.42 KiB | Obejrzany 3000 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:28 

niebieski
teliszon napisał(a):
Budapeszt.
Jak drogie bilety samolotowe,to Luxexpresem dojedziecie.
Przeczytaj na forum wszystkie watki dotyczace stolicy Wegier i bedziesz przygotowany do wyjazdu.
Dobra strona takiego wyboru-zawsze na rocznice mozecie wracac,finansowo nie przerosnie chyba nigdy :)

oswiadczylem sie tam w sierpniu 2015. Zatem rowniez polecam Budapeszt.
Plusem.jest to, ze 5* hotele sa w miare dobrych cenach :-)

A miasto cudowne. Pierwszy nasz wyjazd zagraniczny byl do Budapesztu dlatego chcialem sie tam oswiadczyc.
Warto.wziac pod uwage wspolne zainteresowania, jakies historie aby wybrac dobre miejsce. Jesli ktos.uwielbia Wlochy to nie ma sensu na sile leciec z pierscionkiem do Paryza ..
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:31 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
grreg20 napisał(a):
A nie prościej TAK? Zawsze znajdziesz coś taniego a obsługa na pewno Tobie pomoże :)

czy 2 rzedy za przyszla panna mloda siedzi @tom971 ? :D
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

#17 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:33 

Loty: 12
Kilometry: 62 544
niebieski
Ja na oświadczyny wybrałem Cypr - wyspa Afrodyty czyli bogini miłości. Narzeczona była zadowolona :).
Pomimo, że byliśmy w wielu pięknych miejscach na świecie to postawiłem na mitologiczną symbolikę i się nie zawiodłem.
Polecam ten wybór.

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:36 

Pawel_T napisał(a):
czy 2 rzedy za przyszla panna mloda siedzi @tom971 ? :D

A za Tomem Petro Poroszenko :)
 PM off
4 ludzi lubi ten post.

#19 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:38 

Ja przerabiałem temat 2 lata temu. Wybrałem Maltę. Nawiązałem kontakt z fajną restauracją na wysokim poziomie, pomogli zorganizować samochód pod hotel i ogromny bukiet kwiatów. Potem romantyczna kolacja, ogromna niespodzianka i kamień z serca, że obcy ludzie potrafią tak pomóc, by stworzyć niezapomniany do końca życia wieczór.

Jeśli opcja z restauracją odpada, to w stolicy Malty masz piękne ogrody Barrakka. Miejsce na oświadczyny plenerowe jest super. Moja rada - nie szczędzić pieniędzy na kwiaty (zorganizujesz przez net).

Powodzenia.
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 12 Kwi 2016 13:45 

Zbanowany
miekki_am napisał(a):
Moja rada - nie szczędzić pieniędzy na kwiaty (zorganizujesz przez net).

Zawsze można próbować "przemycić" kwiaty z Polski w bagażu podręcznym. Może wyjść dużo taniej :) Być może "przeżyją" podróż.

Mikolaj2206 napisał(a):
Ja na oświadczyny wybrałem Cypr - wyspa Afrodyty czyli bogini miłości. Narzeczona była zadowolona :).
Pomimo, że byliśmy w wielu pięknych miejscach na świecie to postawiłem na mitologiczną symbolikę i się nie zawiodłem.

Jeśli przyszła małżonka ma słabość do kotów, to wyspa Afrodyty jest idealna. Oświadczyny na tle morza w otoczeniu dużej ilości kotów - może to być piękne :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 97 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 13 gości