Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Mar 2012 10:15 

Witam,
będe bardzo wdzięczna za pomoc/ informacje na temat jak najtańszego połączenia z Krakowa/Polski do TBilisi - lot planuje w połowie lipca, powrót koniec lipca/początek sierpnia - przesiadki jak najbardziej -czy możemy jeszcze liczyć na jakieś promocje? Lecimy większą także jak ktoś chce się dołaczyć to zapraszamy!!
 Profil Relacje PM off  

All inclusive na Zanzibarze 🍹👙🏝️ 10 dni w ⭐⭐⭐⭐ hotelu przy plaży za 4585 PLN ⛱️👣🌊 All inclusive na Zanzibarze 🍹👙🏝️ 10 dni w ⭐⭐⭐⭐ hotelu przy plaży za 4585 PLN ⛱️👣🌊
Sylwester na Maderze 🥰🤗🥂 Bezpośrednie czarterowe loty z Polski za 499 PLN❗✈️🧳 Sylwester na Maderze 🥰🤗🥂 Bezpośrednie czarterowe loty z Polski za 499 PLN❗✈️🧳
#2 PostWysłany: 16 Mar 2012 21:13 
Awatar użytkownika

niebieski
Też się właśnie napaliłem na Gruzję :P Gdzieś od 2-3 tygodni bacznie śledziłem promocje, aż znajdę odpowiednią cenę, którą da się przeboleć, bo niestety spóźniłem się z promocją LOTu o jakieś 2 tygodnie.

Nie mniej jednak, ja właśnie dziś zamówiłem na Estonian Air bilety:
Wilno-Tallinn-Tbilisi -> Tbilisi-Tallinn-Wilno
Koszt 550zł, w porównaniu z LOTem czy AirBaltic no to można rzecz super okazja na kupno ostatniego wakacyjnego biletu (tak się mi wydaje). LOT to już na pewno nie da lepszych cen, ale nie wiem jak te dwa.

Dat na lipiec i powrót sierpnia jest sporo, jednak nie wiem co myślisz mówiąc, że lecicie większą paczką. Bo o ile dat jest dużo to miejsc na nich nie za bardzo - ale to już sprawdzicie.

Wilno osiąga się SimpleExpressem. Nadal jest to sporo taniej niż konkurencja proponuje no i jest uzasadniona okazja by zobaczyć piękne Wilno ;)

Przelot z darmowym 1x rejestrowanym bagażem!

Ja kupiłem wylot 29.07 powrót 13.08, także cięzko byłoby się spotkać [bo raczej będziecie gdzieś w środku kraju 29.07], a szkoda, bo właśnie szukam takiej osoby.

Btw. podczas wybierania dat jest napisana wyższa cena niż na stronie dalej, także przejdźcie dalej i wtedy zobaczycie dziś o 20-30EUR tańsze bilety, dziwne to jakieś :D

Powodzenia ;)

#3 PostWysłany: 19 Mar 2012 09:46 

Dzieki wielkie za informacje! My planujemy tydzień na Kaukazie, tydzień nad morzem także jeszcze nie wiemy kiedy, gdzie bedziemy :).
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Mar 2012 23:39 

Cześć,
nie chcę zakładać nowego tematu, pozwolę się podpiąć tutaj.

szukam biletów do Gruzji (z Krakowa/Warszawy, ale także inne miasta wylotu), w dwóch terminach: 12 sierpnia - 3 września i drugi na drugą połowę października na tydzień (data jest płynna, nie ma większego znaczenia).
W tej chwili kosztują około 1000 zł - 1200 zł RT. Nie orientowałem się wcześniej i nie wiem w jakich cenach można znaleźć, proszę o informację czego można się spodziewać? Wchodzi w grę także inne miasto przylotu co wylotu.

pozdrawiam
marcin
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 1 gość