Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Krabi - Siem Reap
#1 PostWysłany: 07 Mar 2016 09:29 

Leciał ktoś z Krabi do Siem Reap? Jaka jest dobra cena za połączenie? Obecnie widzę na moj termin powyżej 50 USD, co nie do końca wydaje mi się sensowną kwotą. Powinno być taniej? (lecę późną jesienią)
 Profil Relacje PM off  

Lato w Portugalii 🇵🇹 Wycieczka do Nazare od 1388 PLN (✈️+🏨+🚗) Lato w Portugalii 🇵🇹 Wycieczka do Nazare od 1388 PLN (✈️+🏨+🚗)
Tanio i egzotycznie 🔥 Relaks na Mauritiusie za 2782 PLN 😍🏝️ Tanio i egzotycznie 🔥 Relaks na Mauritiusie za 2782 PLN 😍🏝️
 Temat postu: Re: Krabi - Siem Reap
#2 PostWysłany: 25 Mar 2016 16:32 
Awatar użytkownika

Loty: 66
Kilometry: 137 758
niebieski
Jest to raczej regularna cena. Nie ma bezpośrednich zresztą połączeń z Krabi do Siem Rap z tego co widzę. Wszystko przez BKK.

Moje relacje:
Filipiny | Indonezja
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Krabi - Siem Reap
#3 PostWysłany: 08 Kwi 2016 09:46 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 525 302
niebieski
50 USD to całkiem niezła cena, koszt robi tu podatek wylotowy z Tajlandii (700 THB) Jednak możesz jeszcze chwilę poczekać, obecnie promocje AirAsia na krótkich trasach obejmują loty do końca sierpnia, wkrótce pojawią się na późniejsze. Na odcinek KBV -> DMK popatrz też na NokAir (na jesień na ta chwilę brak taryf promo), ostatnio leciałem tą linia za 1000 THB z bagażem oraz na Thai Lion Air (obecna cena to 875 THB na październik).

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości