Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13883 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 695  Następna
Autor Wiadomość
#3541 PostWysłany: 08 Mar 2016 23:49 

niebieski
@michzak
Tego chyba nie przeskoczysz, skoro piszą, że dane, które podałeś podczas rejestracji są niezgodne z krajem, w którym przebywasz.
 Profil Relacje PM off  

🏝️ 5* hotel w Turcji z 24h all inclusive 🍹 Tydzień w Alanyi za 1799 PLN 🏝️ 5* hotel w Turcji z 24h all inclusive 🍹 Tydzień w Alanyi za 1799 PLN
Egzotyczna przygoda 🔥 Grecja, Singapur i Australia w jednej podróży za 2969 PLN 😍 Egzotyczna przygoda 🔥 Grecja, Singapur i Australia w jednej podróży za 2969 PLN 😍
#3542 PostWysłany: 09 Mar 2016 00:03 

niebieski
Cena jest wyższa, bo zawiera pudełko pralinek, ale z tego co sprawdziłem różnica między stawką najtańsza dla klubowiczów+śniadanie, a promocyjną waha się w zależności od hotelu. Akurat w Gdyni jest największa, przynajmniej dla wariantów, które sprawdzałem.
 Profil Relacje PM off  

#3543 PostWysłany: 09 Mar 2016 10:08 

Pacyfa napisał(a):
@ewka888 napisz potem, czy wszystko wyszło OK ;)

Mogę napisać, że po ciężkich bojach, GM hotelu uznała, że w drodze wyjątku możemy zostać we trójkę w pokoju dwuosobowym. Pewnie po tej akcji poprawią (uściślą) warunki dla pokoju dwuosobowego.
Dzięki za wszystkie głosy w dyskusji.
 Profil Relacje PM off  

#3544 PostWysłany: 09 Mar 2016 16:33 
Awatar użytkownika

Loty: 494
Kilometry: 1 102 778
Zbanowany
Pamiętacie jak pisałem o włamaniu na konto Le Club? Dziś Accor oddał mi skradzione punkty. Z policji na razie cisza.
2 ludzi lubi ten post.

#3545 PostWysłany: 10 Mar 2016 11:08 
Awatar użytkownika

platynowy
cześć,

czy poza płatnym pobytem w hotelu Accor albo uzyskaniem odpowiedniego statusu jest jeszcze jakaś inna metoda na przedłużenie ważności punktów? Zarezerwowałem pobyt na końcówkę maja, ale małżonka uświadomiła mi, że przecież zaplanowaliśmy na ten czas remont w pokoju córki :roll: Obawiam się, że przed czerwcem, gdy wygasają mi aktualne punkty innego terminu mogę nie mieć, więc zastanawiam się nad rozwiązaniem alternatywnym...

Pozdrawiam, Bartek
 Profil Relacje PM off  

#3546 PostWysłany: 10 Mar 2016 11:12 
Site Admin
Awatar użytkownika

generowanie voucherów ważnych pół roku chyba
 Profil Relacje PM off
tropikey uważa post za pomocny.

#3547 PostWysłany: 10 Mar 2016 11:25 
Awatar użytkownika

platynowy
dzięki :-)

Pytanie tylko, czy dobrze widzę (znalazłem to w tym wątku), że trzeba mieć min. 2000 punktów? Jeśli tak, to kicha, bo mam 1996 :cry:
Niezależnie od powyższego, na jaką kwotę opiewają takie vouchery?
 Profil Relacje PM off  

#3548 PostWysłany: 10 Mar 2016 11:28 

niebieski
2000 pkt = 40 EUR
 Profil Relacje PM off

#3549 PostWysłany: 10 Mar 2016 11:28 
Awatar użytkownika

Loty: 357
Kilometry: 492 607
srebrny
€40. Może jakieś ankiety wypełnij na e-rewards?

#3550 PostWysłany: 10 Mar 2016 11:30 

Loty: 46
Kilometry: 151 136
srebrny
Zapisz się do e-rewards to daje 250 pkt. i przedłuża ważność punktów
 Profil Relacje PM off

#3551 PostWysłany: 10 Mar 2016 11:34 

niebieski
Musisz mieć na koncie 2000 punktów, żeby je wykorzystać przy rezerwacji albo wygenerować voucher warty 40 euro (za 2000 punktów). Możesz zapisać się do e-rewards.co.uk i tam łatwo zdobędziesz 250 punktów (jest o tym wątek na forum - wpisz w wyszukiwarkę e-rewards). Alternatywą jest odbycie noclegu przed datą kiedy punkty tracą ważność. Wtedy kolejny nocleg przedłuży termin ważności starych punktów.
 Profil Relacje PM off

#3552 PostWysłany: 10 Mar 2016 11:36 
Awatar użytkownika

niebieski
Higflyer napisał(a):
igore napisał(a):
Higflyer napisał(a):
Czy tylko raz można otrzymać 1000 pkt, czy za każdą rezerwację otrzymuje się 1000 pkt?

Dla mnie te ich warunki są zawsze niejasne ;) Zawsze można próbować i jeśli nie naliczą poprawnie - reklamować.

4. The stay must be a minimum of 1 night(s).
5. Any consecutive stays (check-out and check-in same day) in the same hotel, will be considered as a single stay. This single stay will be eligible once to the Spring gives you wings

Z regulaminu wygląda, że za każdy pobyt będą punkty.

A da się jakoś łatwo ominąć fakt że mam już zrobione rezerwacje, po fajniejszych cenach niż są teraz? Żeby system rozpoznał że rezerwacje były robione w wymaganym okresie, a nie przed? Cos mi się kojarzy że hotel jak coś zmieniał ze swojej strony to się data nadpisywała. Jako user mogę tylko anulować i zrobić nową, ale wtedy dostane również dzisiejsze ceny...

#3553 PostWysłany: 10 Mar 2016 13:27 

michzak napisał(a):
A jaki adres podawaliscie, wymyślony? Wysyłają coś?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

michzak napisał(a):
Odniosę się jeszcze do Club Opinion. Czy ktoś wie jak pozbyć się tego błędu? :/ pytania na profilu wypełniłem na 100% i w kółko to samo :/
Cytuj:
Bitte versuchen Sie es mit einer anderen Umfrage…

Die Qualität von Umfrageantworten und Datensicherheit sind für uns sehr wichtig. Wir können Ihre Teilnahme an dieser Umfrage leider nicht speichern. Dies kann geschehen, wenn Antworten zu schnell gegeben werden, Ihre Antworten nicht zu Ihrem Profil passen, Sie sich nicht in dem Land befinden, in dem Sie sich registriert haben, oder wenn bereits eine andere Person in Ihrem Haushalt an dieser Umfrage teilgenommen hat.

Bitte löschen Sie Browser-Cache und -Cookies, bevor Sie mit einer anderen Umfrage beginnen. Falls dies nicht hilft, setzen Sie sich bitte mit unserem Kundendienst in Verbindung.

mi się dzisiaj udało wypełnić i otrzymałem komunikat że 600 punktów dostane na konto accora.
Zarejestrowałem się jako Niemiec. Przy wypełnianiu ankiety miałem włączone VPN (Hola).
 Profil Relacje PM off  

#3554 PostWysłany: 10 Mar 2016 13:35 

srebrny
Cytuj:
Odniosę się jeszcze do Club Opinion. Czy ktoś wie jak pozbyć się tego błędu? :/ pytania na profilu wypełniłem na 100% i w kółko to samo :

Mam identyczną sytuację, tylko komunikat jest w języku angielskim. ;-)
Przychodzą emaile o nowych ankietach i próby wypełnienia kończą się cały czas tak samo...
 Profil Relacje PM off  

#3555 PostWysłany: 10 Mar 2016 13:43 

srebrny
slawol92 napisał(a):
mi się dzisiaj udało wypełnić i otrzymałem komunikat że 600 punktów dostane na konto accora.
Zarejestrowałem się jako Niemiec. Przy wypełnianiu ankiety miałem włączone VPN (Hola).

A konto Accora masz jako Polak czy też zmieniłeś na Niemcy?

Ostatnio edytowany przez Misiatek, 10 Mar 2016 13:52, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#3556 PostWysłany: 10 Mar 2016 13:51 

@Misiatek jako Polak
 Profil Relacje PM off  

#3557 PostWysłany: 10 Mar 2016 14:36 

HON fly4free
Cytuj:
Pytanie tylko, czy dobrze widzę (znalazłem to w tym wątku), że trzeba mieć min. 2000 punktów? Jeśli tak, to kicha, bo mam 1996 :cry:
Niezależnie od powyższego, na jaką kwotę opiewają takie vouchery?
OT reputacyjny - rozumiem, że banalne pytania (na które odpowiedzi są do znalezienia po pięciu kliknięciach) zadają początkujący forumowicze, ale od kogoś wydawałoby się doświadczonego (z dostępem do TS :o )
Załącznik:
www.fly4free.pl_2016-03-10_13-22-34.png
www.fly4free.pl_2016-03-10_13-22-34.png [ 1.29 KiB | Obejrzany 1109 razy ]
należałoby oczekiwać trochę więcej samodzielności...
forumowy system reputacji powinien chyba mobilizować do trzymania jakiegoś poziomu
 Profil Relacje PM off  

#3558 PostWysłany: 10 Mar 2016 15:12 

Loty: 37
Kilometry: 27 018
Cytuj:

Ale punkty wskoczyły Ci w Ihre Prämienpunkte czy tam masz cały czas zero? Bo mi pokazało, że niby zdobyłem ale punktów nie widzę, chyba że trzeba odczekać jak e-rewards.

#3559 PostWysłany: 10 Mar 2016 15:39 

tak, punkty w tym miejscu wskoczyły od razu :). Jak pojawią się na accor to dam znać :)

Załączniki:
club.JPG
club.JPG [ 63.19 KiB | Obejrzany 2534 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3560 PostWysłany: 10 Mar 2016 22:39 

niebieski
Cieszę się, że moja informacja o ClubOpinions okazała się pomocna :)
 Profil Relacje PM off
slawol92 lubi ten post.
slawol92 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13883 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 695  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość