Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Gru 2015 14:57 

Czesc, szukam chetnych na wyjazd do Tajlandii w okolicach kwietnia/maja 2016 na ok miesiac (terminy do ustalenia).
Mam zamiar sporo zwiedzac i poznawac tamtejsza kulture przebywajac z tubylcami na ile to bedzie mozliwe... ale tez i zaszyc sie na kilka dni na uroczej wysepce i wygrzewac sie na sloncu gromadzac duze zasoby witaminy D! W gre wchodzi backpacking i proste spontaniczne podrozowanie - biwakowanie i totalny survival mi nie w glowie ;) Bedzie to wypoczynek polaczony z aktywnym poznawaniem miejsca.
Szukam ludzi otwartych i spontanicznych niebojacych sie zapakowania do 70l plecaka butow trekingowych i wyruszenia przed siebie bez sprecyzowanego planu, jedynie z zarysem kilku miejsc do odwiedzenia i ciekawymi pomyslami ;)
O mnie: dziewczyna 29 lat, mieszkam obecnie we Francji, stad pewnie wylot bylby z Paryza, choc moge sie dostosowac (czekam na atrakcyjne ceny biletow i sledze promocje).

Ostatnio edytowany przez Abcn, 23 Sty 2016 15:43, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

☀️Komfortowo na ☀️Komfortowo na "Kanarach" za 1339 PLN 🌴 Loty i ⭐⭐⭐⭐ hotel na Gran Canarii🚨😎
All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN
#2 PostWysłany: 20 Sty 2016 15:39 

Hej, czy nadal planujesz podróż do Tajlandii? Ja też - około 3-3,5 tyg w maju 2016 i szukam towarzysza/towarzyszki. Mam 28 lat, mieszkam w Polsce. Będę wdzięczna za szybką odp!
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Sty 2016 20:16 

Cześć, wylot z Wawy do Bangkoku 27 maja..., potem Kambodża i Wietnam. Razem 1miesiąc
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Sty 2016 12:27 

Co Ty na to by bedac tak blisko zahaczyc o Wietnam , Laos lub Kambodżę?

Ostatnio edytowany przez Abcn, 23 Sty 2016 15:46, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Sty 2016 20:47 

Cześć, zgodnie z moim wcześniejszym wpisem zamierzamy być po około 1 tydzień w Tajlandii i Kambodży oraz 2 tygodnie w Wietnamie.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Sty 2016 10:18 

hej! widze ruch na forum, super :)
jesli chodzi o mnie to plany sie nieco wyklarowaly: wyjazd ok 10/11 kwietnia, powrot 9/10 maja
W tym czasie 13-15 kwietnia obchodzony jest tajski Nowy Rok, co moze byc ciekawa okazja na przyjrzenie sie zwyczajom/celebracjom/itp. A ze obchody Nowego Roku trwaja nawet to dilku dni .... hmmm ;)
Pokrotce o tym co chcialabym zobaczyc/gdzie sie udac:
lot: Paryz-Chiang Mai (ok 4-5 dni na miejscu), trekking w dzunglii plus noclegi w wioskach ;) (p.s. tu we Francji zalecaja szczepienia plus Malarone jesli chodzi o tamtejsze regiony Tajlandii... wiec osobiscie pewnie sie zastosuje do zalecen)
nastepnie Bangkok (ok 4 dni): zwiedzanie miasta plus okolic/obowiazkowo targ :)/ dojazd z Chiang Mai pociagiem lub samolotem- do ustalenia na miejscu
ok 20/04 podroz z Bangkoku na wyspe Ko Pha Ngan (bus+prom) (21 kwietnia Full Moon Party na wyspie! ) :-) (nie zebym byla super aktywna imprezowiczka, ale takiej okazji nie chce przegapic ;)
dalej: w planach raczej relaksacyjne zwiedzanie wysepek/parkow/ zahaczajac o Krabi i konczac w Phuket, skad bede miala lot powrotny
druga czesc pobytu jest mniej sprecyzowana i nie wykluczam kilkudniowego pobytu w Malezji lub Kambodzy

Tak wiec to maly zarys planu. Jesli macie jakies wskazowki lub chcecie dolaczyc na jakims etapie, to smialo :)
pozdrawiam
Asia
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 24 Sty 2016 23:28 

Jestem 24.04-3.05 na phuket :) wiec jesli bedziesz mozna umowic sie na piwo :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 19 Lut 2016 16:27 

super! jestem na Phuket od 22/04 do... nie wiem ;) wiec super bedzie sie spotkac na piwo... moja towarzyszka podrozy odlatuje 24/04, ale ja pewnie zostane tam jeszcze kilka dni
daj znac :)
 Profil Relacje PM off
konradzik lubi ten post.

#9 PostWysłany: 20 Lut 2016 00:32 

Właśnie chciałbym się wybrać w terminie 24.04 - 10.05 do Tajlandii i szukam towarzysza/towarzyszki do podróży. Nie wiem jak się do was odezwać bo nie ma kontaktu ;) może ktoś zostawi jakiś? :)
 Profil Relacje PM off
konradzik lubi ten post.

#10 PostWysłany: 21 Lut 2016 13:51 

wyslalam Ci wiadomosc na prv, sprawdz :)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 21 Lut 2016 22:48 

Jo86 napisał(a):
super! jestem na Phuket od 22/04 do... nie wiem ;) wiec super bedzie sie spotkac na piwo... moja towarzyszka podrozy odlatuje 24/04, ale ja pewnie zostane tam jeszcze kilka dni
daj znac :)

super :) ja przylatuje z 3tyg objazdowki w Chinach wiec phuket i phi phi to beda rejony do typowego odpoczynku :) znalazlem na forum kompana na cala podroz. Zapraszam w takim razie na jakies piwo
nocujemy tutaj https://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review ... huket.html

pisz na maila conrad.lipinski@gmail.com wymienimy sie kontaktami ;)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 25 Lut 2016 10:18 

no to swietnie! ja tez zostawiam maila dla wszystkich ktorzy chcieliby sie skontaktowac/spotkac na miejscu :) dajcie znac! jeszcze nie wiem gdzie dokladnie bede nocowac.. znajde pewnie cos na miejscu, ale chetnie sie z Wami spotkam na wspolne zwiedzanie/plazowanie :)
joannaradio@gmail.com
pozdrawiam
Asia
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 08 Mar 2016 14:39 
Awatar użytkownika

Loty: 45
Kilometry: 100 697
widzę, że będziemy w tym samym czasie w Chiang Mai, więc możemy się umówić na jakiś trekking ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości