Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
podejrzanie-niska-cena-za-lot-przeczytaj-zanim-kupisz,11,75621

Widząc że chodzi o błąd NIGDY nie dzwonimy do linii lotniczej/pośrednika. Nie dzwonimy, nie mailujemy, nie chatujemy - słowem nie kontaktujemy się w żaden sposób. Wasz kontakt sprawi że ktoś z pracowników zainteresuje się podejrzanie niską ceną widniejącą na rezerwacji i przyśpieszy naprawienie błędu. Nawet jeśli Wam już udało się kupić bilet - inni też chcą skorzystać z okazji!

Jak znaleźć informacje o swojej rezerwacji
jak-znalezc-informacje-o-swojej-rezerwacji-v0-3,225,76112

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 348 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 19 Lut 2016 16:47 
Awatar użytkownika

złoty
Ja pierdziele, i tak za kazdym razem - ludzie jada na przyslowiowy koniec swiata i te pytania:

- moge wysiasc w Tajpej?
- musze znow nadac bagaz w Bangkoku?
- gdzie sa moje etixy?
- juz rezerwowac noclegi? Co polecacie?

Ludzie, lecicie na Palau! Spoznicie sie na samolot to wasz powrot do PL bedzie kosztowal chyba z 5k zl...

Czy nie lepiej pocwiczyc na jakis blizszych kierunkach, skoro to dla niektorych jedne z pierwszych lotow (przynajmniej na inny kontynent)?

Wszystkie wasze pytania sa po 100 razy wyjasnione na tym forum!
 Profil Relacje PM off
22 ludzi lubi ten post.

Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN
Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴 Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴
#102 PostWysłany: 19 Lut 2016 17:37 
Awatar użytkownika

Loty: 232
Kilometry: 592 703
Nie wiem czego oczekujesz po randomowych ludziach, którzy chcą sobie po prostu urządzić udany urlop na własną rękę i nie koniecznie chcą lecieć do Grecji czy innej Teneryfy "żeby sobie poćwiczyć". Portal Fly4Free dociera do wszystkich, nie tylko pasjonatów i zapalonych podróżników. Na Twoje przykładowe pytania można bardzo prosto odpowiedzieć poświęcając 2 minuty, a na pewno większość przeglądających nie zada ponownie tego samego pytania. SPOKOJNEGO piątku życzę.

Aaa.. i jak umrzecie na Palau to transport Waszych zwłok będzie kosztował 10x więcej niż z Hurghady, więc polecam Egipt.

Ostatnio edytowany przez Zeus, 19 Lut 2016 17:50, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.

#103 PostWysłany: 19 Lut 2016 17:43 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
HubertPleskot napisał(a):

Aaa.. i jak umrzecie na Palau to transport Waszych zwłok będzie kosztował 10x więcej niż z Hurghady, więc polecam Egipt.

:) zgłoszę do f4f awards - wypowiedź
6 ludzi lubi ten post.
oskiboski uważa post za pomocny.

#104 PostWysłany: 19 Lut 2016 17:53 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

HubertPleskot napisał(a):
Nie wiem czego oczekujesz po randomowych ludziach, którzy chcą sobie po prostu urządzić udany urlop na własną rękę i nie koniecznie chcą lecieć do Grecji czy innej Teneryfy "żeby sobie poćwiczyć".

google
search.php
pomyśleć
przeczytać

Pamiętam jak ludzie kupowali hurtowo żeby polecieć na Martynikę, a tu zong, wszystko parę razy drożej niż oczekiwano. Nie mówmy o cenach noclegi.

Ale wychodzi coś w rodzaju tego

Załączniki:
f4f.png
f4f.png [ 40.72 KiB | Obejrzany 2634 razy ]
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
pabien uważa post za pomocny.

#105 PostWysłany: 19 Lut 2016 19:23 

Dotarł w końcu e-tikecik na stronie China Airlines na AMS-AKL (kupowane wczoraj przed 14), więc co raz większe szanse na wylot.

Swoją drogą to Palau też fajne, spoko relacje są w necie.
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 20 Lut 2016 00:05 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 413 398
niebieski
Zawsze to samo przy tanich biletach. Kazdy kiedys zaczynal, wiec kogo dziwia takie pytania? Jest duzo for zamknietych, gdzie sa tylko "kumaci" i takich pytan nie ma a tutaj f4f jest rozpoznawalna marka, gdzie zagladaja tez poczatkujacy podroznicy, wiec zamiast sie wkurzac to pomagac ludziom nawet odpowiadac 10 raz nato samo. Kazdy kiedys zaczynal.

Mi na przyklad na stronie china airlines po kodzie z rezerwacji, ktory dostalem z Expedii nie znajduje rezerwacji, ale po numerze biletow, ktory wzialem z check my trip pokazuje. Tak czy siak bez stresu.

Image

Image
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#107 PostWysłany: 20 Lut 2016 01:43 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
@Maciej_L wszystko spoko, zachęcam jednak też do samodzielnego szukania info, bo to wszystko jest na forum.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#108 PostWysłany: 20 Lut 2016 01:47 

srebrny
Osoby początkujące są w takich przypadkach roztrzęsione, pełne emocji, dlatego zadają pytania w wątkach zamiast wertować podstrony forum. Niestety taką konstrukcję ma człowiek. Rozumiem to. To o czym tutaj mówimy, to trochę kwadratura koła. Nie da się pogodzić pewnych rzeczy.
3 ludzi lubi ten post.

#109 PostWysłany: 20 Lut 2016 01:57 

srebrny
maciej.moch napisał(a):
Zawsze to samo przy tanich biletach. Kazdy kiedys zaczynal, wiec kogo dziwia takie pytania? Jest duzo for zamknietych, gdzie sa tylko "kumaci" i takich pytan nie ma a tutaj f4f jest rozpoznawalna marka, gdzie zagladaja tez poczatkujacy podroznicy, wiec zamiast sie wkurzac to pomagac ludziom nawet odpowiadac 10 raz nato samo. Kazdy kiedys zaczynal...

To zacznij pomagac, zamiast udzielac rad, ze nalezy to robic.
Widzac po reputacji uzbieranej z 4lat, to marnie Ci wychodzi pomaganie innym :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#110 PostWysłany: 20 Lut 2016 02:50 
Awatar użytkownika

złoty
To powinno wygladac tak:

O! Kupilem lot za 1/4 wartosci! Super, jaram sie, otwieram piwo, cieszy mi sie geba jak gluchemu do Chopina, ale to jest jak z goracym kartoflem! Zanim go zjem, musze poczekac, zeby ostygl. Nie dzwonie do linii, bo jestem chytrym lisem, ktory te linie lotnicze wlasnie ocyganil, czekam, czy sie polapia z tym moim szachrajstwem. Nie kupuje (jeszcze) noclegow, po prostu udaje niewiniatko. Przy okazji sprawdzam sobie numer rezerwacyjny, cyganie z wyborem miejsc (korzystajac z systemow linii bedacych w sojuszu jesli trzeba). I gdy (niestety) wszystko ma trafic szlag, udaje niewiniatko, zdziwionego Janusza, ktory po raz pierwszy kupuje bilet. Wtedy moge wypalic z pretensjami do linii, by ugrac jakis bonusik...
Cierpliwosci i udanych zakupow.
PS. Czytajcie forum, mozna sie tu duzo nauczyc ;)
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

#111 PostWysłany: 20 Lut 2016 18:04 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 413 398
niebieski
jacek96 napisał(a):
maciej.moch napisał(a):
Zawsze to samo przy tanich biletach. Kazdy kiedys zaczynal, wiec kogo dziwia takie pytania? Jest duzo for zamknietych, gdzie sa tylko "kumaci" i takich pytan nie ma a tutaj f4f jest rozpoznawalna marka, gdzie zagladaja tez poczatkujacy podroznicy, wiec zamiast sie wkurzac to pomagac ludziom nawet odpowiadac 10 raz nato samo. Kazdy kiedys zaczynal...

To zacznij pomagac, zamiast udzielac rad, ze nalezy to robic.
Widzac po reputacji uzbieranej z 4lat, to marnie Ci wychodzi pomaganie innym :mrgreen:

Zlota zasada jak nie pomagasz to przynajmniej nie krytykuj. Ja tam gdzie pomagam to juz nie twoja sprawa :)

Image

Image
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#112 PostWysłany: 21 Lut 2016 01:13 

srebrny
@maciej.moch
Przeciez nikt nie krytykuje pomagajacych-czytanie ze zrozumieniem sie klania :D
Nie interesuje mnie gdzie pomagasz i na Twoja pomoc nie licze.
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 21 Lut 2016 13:38 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
niebieski
Ktoś dzisaj dostaje taki sam bład na stronie przewoznika? Chcilame sprawdzic bilety

---------------------------------------------
Server Error in '/BookingEnquiry' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>

#114 PostWysłany: 21 Lut 2016 13:58 

złoty
U mnie cały czas widnieje CONFIRMED
 Profil Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 21 Lut 2016 14:01 
Awatar użytkownika

lendziro napisał(a):
Ktoś dzisaj dostaje taki sam bład na stronie przewoznika? Chcilame sprawdzic bilety

---------------------------------------------
Server Error in '/BookingEnquiry' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>

Wyskoczył mi ten sam błąd co Tobie.
 Profil Relacje PM off
lendziro uważa post za pomocny.

#116 PostWysłany: 21 Lut 2016 14:34 

niebieski
Niestety na CMT też już nie widzi rezerwacji
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 21 Lut 2016 14:43 
Awatar użytkownika

Również mam ten błąd na China Airlines, Check My Trip dalej widzi rezerwację i Expedia nic nie informuje o anulacji e-ticketów, które miałam...
 Profil Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 21 Lut 2016 14:49 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Coś im się sypnęło na stronie CI. Rezerwację można podejrzeć tutaj, również po numerze biletu: https://calec.china-airlines.com/echeck ... ckin_e.asp
 Profil Relacje PM off
Koala22 uważa post za pomocny.

#119 PostWysłany: 21 Lut 2016 14:52 
Awatar użytkownika

Tak jak krasnal napisał, na stronie, którą podał cały czas wszystko 'CONFIRMED'.

Mam nadzieję, że w przeciągu kolejnych dwóch tygodni sytuacja się wyklaruje. To mój pierwszy booking biletu w tzw. 'błędzie cenowym' i nie za bardzo wiem czego się spodziewać.
 Profil Relacje PM off  

#120 PostWysłany: 21 Lut 2016 14:55 
Awatar użytkownika

Dzięki Krasnal, tak myślałam, no ale pierwszy raz kupiłam EF, więc jestem jak dziecko we mgle zestresowana trochę :D Nawet znajomym się jeszcze nie pochwaliłam, że lecę!
 Profil Relacje PM off
HubertPleskot lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 348 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 7 gości