Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Nocleg w Tiranie
#1 PostWysłany: 14 Lut 2016 00:07 

Loty: 199
Kilometry: 289 509
niebieski
Poszukuje taniego i sprawdzonego noclegu w Tiranie.
Nie wiem jakie tam sa ceny i czy nocleg za 4 dni z posilkiem za 45€ to dobra cena czy zla. Wolałbym za 20€ :)
Interesuja mnie lokalizacje blisko Skenderberg Square.
Czy po prostu isc na zywiol i szukac na miejscu?
 Profil Relacje PM off  

All inclusive na Fuerteventurze 🏝️🏖️ 4* hotel przy plaży Jandia za 2499 PLN All inclusive na Fuerteventurze 🏝️🏖️ 4* hotel przy plaży Jandia za 2499 PLN
Ameryka Południowa czeka 🔥 Loty do Argentyny już od 2918 PLN ✈️ Ameryka Południowa czeka 🔥 Loty do Argentyny już od 2918 PLN ✈️
 Temat postu: Re: Nocleg w Tiranie
#2 PostWysłany: 14 Lut 2016 00:27 

Jeśli te cztery dni mają być w celach turystycznych, to poważnie zastanowiłbym się nad zrewidowaniem planów (o jakieś trzy dni) :)

Nocleg w Hostelu Propaganda kosztował nas 11 € za noc, więc cena jest porównywalna. Prywatne kwatery mogą być tańsze raptem o kilka euro.

#3 PostWysłany: 14 Lut 2016 01:13 

Loty: 455
Kilometry: 479 087
Na booking.com jest nowy hostel Cosy Hostel Tirana. 4 doby ze śniadaniem w pokoju 4-osobowym 0,7 km od Skenderberg Square status genius jest za 32 euro.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Lut 2016 13:42 

niebieski
laarbruch napisał(a):
Na booking.com jest nowy hostel Cosy Hostel Tirana. 4 doby ze śniadaniem w pokoju 4-osobowym 0,7 km od Skenderberg Square status genius jest za 32 euro.

Zabookowalem juz wczoraj pokoj w Cosy Hostel Tirana za 40 EUR/170PLN (ze sniadaniem).
@zst Jade w celach turystycznych. Hostel Propaganda oferuje łozka pietrowe za krótkie do mojego wzrostu ;)
A dlaczego 4 dni? Bo oprocz Tirany w planach mam Apollonie i Butrint.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Lut 2016 13:50 

Samą Tiranę zwiedziliśmy w jeden dzień (wliczając w to wizytę w jednym z najsmutniejszych zoo na świecie ). Jeśli już wybierasz się do Butrintu, gorąco polecam skrócenie czasu poświęconego ba stolicę i wizytę w Gijokastrze lub w Beracie :) To głównie kwestia dobrego ułożenia rozkładu jazdy busów :)

Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka

#6 PostWysłany: 14 Lut 2016 13:51 
Awatar użytkownika

srebrny
Ale nie chcesz chyba z Tirany do Butrintu na jednodniówkę jechać? W Tiranie wystarczy jeden dzień /nocleg, tam nic nie ma, a reszta noclegów np Ksamil lub w trasie.

#7 PostWysłany: 14 Lut 2016 14:02 

niebieski
horacy19 napisał(a):
Ale nie chcesz chyba z Tirany do Butrintu na jednodniówkę jechać? W Tiranie wystarczy jeden dzień /nocleg, tam nic nie ma, a reszta noclegów np Ksamil lub w trasie.

Na Tirane i okolice mam 5dni. A te okolice to Butrint i Apollonia. Do Butrintu jedzie sie 8h wiec raczej czeka mnie nocleg w Sarandzie. W planach poza tym mam tylko Apollonie.

-- 14 Lut 2016 13:15 --

zst napisał(a):
Samą Tiranę zwiedziliśmy w jeden dzień (wliczając w to wizytę w jednym z najsmutniejszych zoo na świecie ). Jeśli już wybierasz się do Butrintu, gorąco polecam skrócenie czasu poświęconego ba stolicę i wizytę w Gijokastrze lub w Beracie :) To głównie kwestia dobrego ułożenia rozkładu jazdy busów :)

Wysłane z mojego SM-G800H przy użyciu Tapatalka

Dzieki za ciekawe propozycje. Moze z nich skorzystam. A masz moze linki do rozkladu jazdy busów w Albanii?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Lut 2016 14:37 
Awatar użytkownika

srebrny
viewtopic.php?p=587648#p587648

#9 PostWysłany: 28 Paź 2017 23:28 

Loty: 270
Kilometry: 536 736
niebieski
Ja polecam hostel Taipei 101 - kilkadziesiąt metrów od centralnego placu, na szóstym piętrze w jednym z wieżowców z fajnym widokiem, bardzo sympatyczną obsługą i śniadaniem w cenie. Prowadzą go Tajwańczycy, jest nowocześnie, czysto i wygodnie.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 27 Lis 2017 14:48 

Loty: 66
Kilometry: 79 244
Propaganda Hostel (Rruga Pjeter Bogdani) - za 2-osobowy pokój ok. 120 zł. Śniadanie w cenie, ale raczej ciężko nazwać to śniadaniem (bardzo skromne). Pokój spory, czysty, prywatna łazienka.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 31 Lip 2022 13:26 

Loty: 144
Kilometry: 175 402
niebieski
Jeśli ktoś potrzebuje jednego noclegu przed porannym lotem następnego dnia, to polecam Hotel Boston. 2 minuty od Placu Skanderbega i 5 minut na nogach od przystanku autobusu na lotnisko. Pokój mały, ale schludny i czysty, łóżka wygodne, a właściciela można popytać o jego znajomość z Polakami ;-)
 Profil Relacje PM off
Lidka123 lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

#12 PostWysłany: 31 Lip 2022 14:36 
Awatar użytkownika

Loty: 237
Kilometry: 445 274
srebrny
20 lat temu bedą w Tiranie na stopa, spałem w przytułku sióstr Matki Teresy :) To było moje najciekawsze i najbardziej głęboko zapadające doznane mojego życia :) No i jak ktoś nie musi, niech nie korzysta, zostawi to dla najbardziej potrzebujących ;) Nocleg gratis.

#13 PostWysłany: 01 Sie 2022 18:24 

Miesiąc temu spaliśmy w Boston hotel. Właściciel bardzo pomocny. Na jedną noc jak znalazł, blisko placu Skanderbega i przystanku na lotnisko
 Profil Relacje PM off
Qba85 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości