Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Sty 2016 00:35 

Loty: 43
Kilometry: 82 989
niebieski
opłata ZA KARTĘ 7 zł

50 za załozenie konta, 2x 50 PLN za przelew 1000 PLN i wydanie kartą 300 PLN w kolejnych okresach

Likwidacja tylko w placówce, wypłata ostatniej premii w maju

To samo bez gropupna - 120 PLN, 60 PLN załozenie konta, 60 PLN za tylko jeden okres (warunek jak wyżej), wypłata premii w kwietniu

Cypr na przedłużony weekend za 589 PLN 🏝️🌞 Loty do Pafos + ⭐⭐⭐ noclegi Cypr na przedłużony weekend za 589 PLN 🏝️🌞 Loty do Pafos + ⭐⭐⭐ noclegi
Zimowa ucieczka do słonecznej Hiszpanii 🌞🏨 Benidorm z all inclusive za 1979 PLN Zimowa ucieczka do słonecznej Hiszpanii 🌞🏨 Benidorm z all inclusive za 1979 PLN
#2 PostWysłany: 27 Sty 2016 11:42 

Loty: 57
Kilometry: 99 151
Opłata do zniesienia przy płatności kartą min.300 PLN miesięcznie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Lut 2016 17:47 

miał ktoś taki przypadek że po aktywizacji konta nie widać karty płatniczej, która jest dodawana do konta? nie dostałem też żadnej informacji że karta zostanie lub została wysłana
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Lut 2016 17:59 

Kiedy aktywowałeś konto?

Ja bym dał jeszcze trochę czasu ich systemowi. Z tego co pamiętam w poprzedniej promocji informacja o karcie pojawiała się jakoś po 1-2 dniach. W systemie bankowości elektronicznej nie będziesz miał informacji czy została wysłana czy też nie. Powinna się pojawić ze statusem nieaktywna.
 Profil Relacje PM off
slawol92 uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 02 Lut 2016 18:08 

Loty: 12
Kilometry: 12 344
niebieski
@slawol92 to normalne w tym banku
swego czasu jak zakładałam konto on-line, to babka z oddziału do mnie dzwoniła przywitać się :lol: i zapraszała do nich, żeby kartę zamówić - ja swoje, że kartę dostanę, bo zamawiałam we wniosku, a ona swoje, że karty nie widzi, więc nie zamówiłam :lol:
karta oczywiście przyszła, w systemie też była po jakimś czasie widoczna
 Profil Relacje PM off
slawol92 uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 03 Lut 2016 18:51 

Macie pomysł, jak zabezpieczyć skan dowodu? Boję się cokolwiek dodawać (znaki wodne i te sprawy) i zasłaniać, aby nie odrzucili...
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 04 Lut 2016 22:28 
Awatar użytkownika

Z doświadczenia wiem, że odrzucają bez uprzedzenia nawet jak rzekomo "nie jest widoczny róg dokumentu" (w rzeczywistości idealny skan bez zarzutów), więc mocno zachowawczo podszedłbym do modyfikacji pliku graficznego.

Ostatnio edytowany przez Roku, 07 Lut 2016 10:58, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 12 Lut 2016 18:02 

Cytuj:
W celu odbioru Nagrody:1)każdy Uczestnik do dnia 12lutego 2016roku otrzyma od Organizatora na podany podczas rejestracji adres e-mail wiadomość z linkiem oraz unikalnym kodem, które posłużą do zalogowania się na stronie Organizatora, której dotyczy link;

czy osoby starające się o 120zł dostały dzisiaj e-maila z kodem do logowania?

Już otrzymałem kod, więc pytanie nieaktualne
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 12 Lut 2016 19:42 

@slawol92 - Jak ten mail powinien wyglądać? Z jakiego adresu przychodzi? Dotyczy to też tej akcji z Groupona?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 12 Lut 2016 20:19 

z takiego maila dostałem: z takiego maila dostałem: no-reply @kontopluspremia.pl
w mailu była podana strona i hasło. Po zalogowaniu się na stronie należy wpisać numer konta na który ma przyjść nagroda.
Jeżeli chodzi o akcje z grouponem to widzę że mail w tym przypadku ma przyjść do 16 lutego, a numer konta będzie trzeba wpisać do 15 marca
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 12 Lut 2016 20:57 

@slawol92 - ok, dzięki za informację - tak to jest jak równolegle puszczą 2 promocje.

Z tabeli TOiP jednoznacznie wynika że osoby do 26 roku życia mają konto i kartę bezwarunkowe bezpłatne - tak to rozumiem...
 Profil Relacje PM off
yeo lubi ten post.
yeo uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość