Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Proszę o nie postowanie informacji o tym, że dostaliście bilety lub nie.
Gratulujemy lub współczujemy, ale nie potrzebujemy tutaj takich niemerytorycznych wpisów.
Tego typu posty proszę wrzucać :
euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326

Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
#421 PostWysłany: 15 Sty 2016 10:42 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
to jest 1sze spotkanie po fazie grupowej

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#422 PostWysłany: 15 Sty 2016 12:12 
Awatar użytkownika

Loty: 176
Kilometry: 331 643
niebieski
Ja dalej jestem zdania, że najłatwiej będzie wylosować pakiet FMT 1kat.
 Profil Relacje PM off
kosa lubi ten post.

#423 PostWysłany: 15 Sty 2016 17:05 

Mam kilka pytań, a mianowicie czy jako karty do zapłaty za bilety mogę użyć swojej zwykłej karty bankomatowej której używam do wypłaty pieniędzy z bankomatu czy też płacenia w sklepie ? Do takich transakcji zawsze używam normalnie pinu, a oni tam chcą tylko numer karty i datę ważności. Na karcie nie ma żadnych debetów itp. po prostu jest połączona z kontem na którym mam swoje własne środki. Kolejne pytanie to czy mogę we wniosku innych osób np. szwagra, ciotki, kolegi itp. podać dane z mojej karty ? Ciotka np. nie ma ani konta ani żadnej karty, także czy mogę na nią aplikować podając jako zapłatę moją kartę ? I ostatnie pytanie jak to będzie ze sprzedażą nadmiaru wylosowanych biletów(o ile się tak zdarzy oczywiście), czy one mają być imienne tak jak na euro2012 ? Będzie można je bez problemu sprzedać czy np. gdy będzie się miało 4 bilety na dany mecz to trzeba będzie być osobiście wśród tych 4 osób podczas wchodzenia na stadion ? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :)
 Profil Relacje PM off  

#424 PostWysłany: 15 Sty 2016 17:31 
Awatar użytkownika

niebieski
Na ostatnie pytanie nikt nie odpowie bo może być różnie. Możesz użyć swojej karty na wszystkich kontach od rodziny, znajomych, ale musisz pamiętać aby w ustawieniach karty mieć ustawiony wysoki limit dla transakcji internetowych. Bilety będzie można sprzedać bodajże w maju na platformie odsprzedaży za cenę za którą się kupiło.
 Profil Relacje PM off  

#425 PostWysłany: 15 Sty 2016 17:55 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 3 268
pakoeuro2016 napisał(a):
Mam kilka pytań, a mianowicie czy jako karty do zapłaty za bilety mogę użyć swojej zwykłej karty bankomatowej której używam do wypłaty pieniędzy z bankomatu czy też płacenia w sklepie ? Do takich transakcji zawsze używam normalnie pinu, a oni tam chcą tylko numer karty i datę ważności. Na karcie nie ma żadnych debetów itp. po prostu jest połączona z kontem na którym mam swoje własne środki. Kolejne pytanie to czy mogę we wniosku innych osób np. szwagra, ciotki, kolegi itp. podać dane z mojej karty ? Ciotka np. nie ma ani konta ani żadnej karty, także czy mogę na nią aplikować podając jako zapłatę moją kartę ? I ostatnie pytanie jak to będzie ze sprzedażą nadmiaru wylosowanych biletów(o ile się tak zdarzy oczywiście), czy one mają być imienne tak jak na euro2012 ? Będzie można je bez problemu sprzedać czy np. gdy będzie się miało 4 bilety na dany mecz to trzeba będzie być osobiście wśród tych 4 osób podczas wchodzenia na stadion ? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale wydaje mi się, że masz na myśli kartę debetową, którą oczywiście można płacić... ale po podaniu numeru karty, daty ważności oraz trzycyfrowego kodu CVV. Dlatego prawdopodobnie taka transakcja nie będzie zaakceptowana, ponieważ na portalu biletowym podajesz wyłącznie 16 cyfr z pierwszej strony oraz datę ważności karty.
 Profil Relacje PM off  

#426 PostWysłany: 15 Sty 2016 18:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Na portalu nie trzeba wpisywać CVV, ale to nie znaczy, że karta z CVV nie przejdzie.
 Profil Relacje PM off  

#427 PostWysłany: 15 Sty 2016 20:41 

Loty: 100
Kilometry: 105 516
niebieski
Warto posprawdzać limity na kartach. Jak tak dalej pójdzie to banki policzą kurs przy zakupie biletów po 4,6. Co przy porządnej aplikacji potrafi dać różnice w wysokości nawet 500zł.
 Profil Relacje PM off  

#428 PostWysłany: 16 Sty 2016 17:08 

niebieski
Aplikacje mozna skladac do niedzieli 23:59 czy poniedzialu 23:59?
 Profil Relacje PM off  

#429 PostWysłany: 16 Sty 2016 17:11 

niebieski
Cytuj:
Mogą Państwo ubiegać się o bilety online na stronie EURO2016.com od poniedziałku, 14 grudnia 2015, od 12.00 czasu środkowoeuropejskiego od godziny 12.00 do poniedziałku 18 stycznia 2016 do godziny 12:00 czasu środkowoeuropejskiego.
 Profil Relacje PM off
ogt lubi ten post.

#430 PostWysłany: 16 Sty 2016 19:48 

Dzięki za odpowiedź, ale dalej nie rozumiem jak oni z takiej karty mogą pobrać pieniądze na podstawie samego numeru i daty ważności ? Przecież gdybym taką kartę np. zgubił to nikt nie wyczyści mi konta, bo nie zna czterocyfrowego pinu, którego zawsze muszę używać przy płaceniu w sklepie czy wypłacie z bankomatu, tam PIN jest najważniejszy. UEFA będzie znała mój numer karty i od razu na tej podstawie tak po prostu będzie sobie mogła pobrać pieniądze z mojego konta, bo zna numer karty ?
 Profil Relacje PM off  

#431 PostWysłany: 16 Sty 2016 20:08 

Loty: 100
Kilometry: 105 516
niebieski
W przypadku kart kredytowych istnieją transakcje MO/TO mail order tele order. Mają terminal do obsługi kart kredytowych niektóre organizacje nie wymagają kodu cvv. Podobnie jak przy rezerwacji hoteli.

Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#432 PostWysłany: 16 Sty 2016 21:09 

czy Twoje stwierdzenie nie odrzuca tezy o możliwości zapłaty zwykłymi kartami ? Jeżeli ten tym transakcji jest tylko w kartach kredytowych to ustawienie we wniosku może automatycznie dyskwalifikować taką aplikację?
 Profil Relacje PM off  

#433 PostWysłany: 16 Sty 2016 21:37 

z0mb3k napisał(a):
W przypadku kart kredytowych istnieją transakcje MO/TO mail order tele order. Mają terminal do obsługi kart kredytowych niektóre organizacje nie wymagają kodu cvv. Podobnie jak przy rezerwacji hoteli.

bo powinno być "terminal do obsługi kart", kredytowa/debetowa/prepaid nie ma tu znaczenia, chyba, że sprzedawca np. wypożyczalnia samochodów tego sobie nie zastrzeże, że tylko kredytowe, linia lotnicza po rozpoznaniu, że płacimy kartą kredytową dolicza +2% transakcji itp itd
Duże firmy, korporacje typu do skutecznego wykonania skutecznej blokady na karcie nie potrzebują kodu cvv, bardziej martwcie się płacąc każdą kartą inną niż kredytowa, by przy obecnych kursach przewalutowań, na koncie karty 18.01 były wystarczające wolne środki na ewentualne blokady z tytułu wylosowania i zakupu biletów UEFA na mecze Euro 2016.
 PM off  

#434 PostWysłany: 16 Sty 2016 22:09 

niebieski
Anonymous napisał(a):
z0mb3k napisał(a):

bo powinno być "terminal do obsługi kart", kredytowa/debetowa/prepaid nie ma tu znaczenia, chyba, że sprzedawca np. wypożyczalnia samochodów tego sobie nie zastrzeże, że tylko kredytowe, linia lotnicza po rozpoznaniu, że płacimy kartą kredytową dolicza +2% transakcji itp itd
Duże firmy, korporacje typu do skutecznego wykonania skutecznej blokady na karcie nie potrzebują kodu cvv, bardziej martwcie się płacąc każdą kartą inną niż kredytowa, by przy obecnych kursach przewalutowań, na koncie karty 18.01 były wystarczające wolne środki na ewentualne blokady z tytułu wylosowania i zakupu biletów UEFA na mecze Euro 2016.

18.01 czy w lutym?
 Profil Relacje PM off  

#435 PostWysłany: 16 Sty 2016 22:18 

też w podświadomości miałem zakodowany luty, ale od wczoraj na tym forum nakreślono, że 18.01.2016r. i tak istotnie jest

Kod:
Wnioski o zakup wejściówek można składać do 18 stycznia 2016 do południa. Sprzedaż będzie prowadzona wyłącznie za pośrednictwem jedynego oficjalnego kanału sprzedaży biletów, jakim jest strona EURO2016.COM
 PM off  

#436 PostWysłany: 16 Sty 2016 23:02 

niebieski
nie przypominam sobie zeby UEFA blokowala srodki w dniu zakonczenia rejestracji podczas EURO 2012.
Skoro losowanie dopiero w lutym to cos nie chce mi sie wierzyc zeby juz w poniedzialek przyszli szczesliwcy mieli zablokowane srodki.
 Profil Relacje PM off  

#437 PostWysłany: 16 Sty 2016 23:36 

może tak, może nie
Doświadczenia losowania i z blokowania środków przez UEFA na ostatnie finały Ligii Mistrzów i Ligii Europy (obowiązywała inna nazwa) są zgoła odmienne, pożyjemy zobaczymy - oficjalnie jest tak jak mówisz

Kod:
UEFA rozdzieli je do 29 lutego i jeśli pierwsze pobranie środków z karty się nie uda, nie będzie drugiego - bilety otrzyma ktoś inny.
 PM off  

#438 PostWysłany: 17 Sty 2016 12:12 

niebieski
https://www.laczynaspilka.pl/aktualnosc ... ni-moment1

"...W sytuacji, w której pula biletów nie zostanie wyczerpana wśród posiadaczy Karty Kibica, pozostała ich cześć zostanie rozlosowana wśród innych osób aplikujących o bilety. "...
 Profil Relacje PM off  

#439 PostWysłany: 17 Sty 2016 21:59 

Mam pytanko odnośnie aplikowania o bilety. Złożyłem już wniosek, ale zaniepokoiło mnie to, że nie musiałem podawac dokładnych danych osobowcyh swoich i osób, które mają ze mną jechać. Czy na tym etapie tych danych się nie podaje? Będą one podawane po wylosowaniu biletów, czy w ogóle bilety nie będą imienne?
 Profil Relacje PM off  

#440 PostWysłany: 17 Sty 2016 23:51 

@gunner Prawdopodobnie będą miały jedynie nadrukowane dane aplikującego. Tak było na Euro 2012.

-- 17 Sty 2016 22:54 --

Czy prawdą jest jakoby dane osoby aplikującej musiały być identyczne z danymi w banku wystawiającym kartę płatniczą która będzie obciążona ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 181  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości