Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Sty 2016 21:25 
Awatar użytkownika

Razem z moją drugą połówką zachciało nam się wypadu do Tajlandii (i w szeroko pojęte okolice) w najbliższym czasie, tak do kwietnia max, na okres 2-3 tygodni.
W planach na pewno trochę odpoczynku od całorocznego zaganiania, ale w zdecydowanej części zwiedzanie, zwiedzanie i inne wycieczki.
Jeśli znaleźli by się chętni do wspólnego wypadu - do podziału ewentualnych kosztów, ale i do zwykłego wypicia piwka, zapraszam do kontaktu.
My po 30 lat o ile to ma istotne znaczenie, jakby ktoś był z Wrocławia i okolic, to w ogóle było by super. Zawsze to przy kawce "fejs tu fejs" lepiej obgadać ewentualne szczegóły ;-)
Żadnych konkretnych planów nie mamy, wszystko do swobodnego dogadania.
Zapraszam do kontaktu tu, na PW (aczkolwiek tam chyba w przypadku chęci odpisania blokuje mnie ilość postów) lub na maila: bartoszd(maUpa)gmail(kropka)com :)
 Profil Relacje PM off  

Słoneczne first minute tylko dla dorosłych🤫 🌴 Tydzień na Majorce w 4* hotelu z wyżywieniem za 2779 PLN 🌊😎 Słoneczne first minute tylko dla dorosłych🤫 🌴 Tydzień na Majorce w 4* hotelu z wyżywieniem za 2779 PLN 🌊😎
Majówka w Turcji Egejskiej ☀️ Tygodniowe ultra all inclusive w 4* hotelu od 2649 PLN 🏖️ Majówka w Turcji Egejskiej ☀️ Tygodniowe ultra all inclusive w 4* hotelu od 2649 PLN 🏖️
#2 PostWysłany: 13 Sty 2016 11:23 

Loty: 40
Kilometry: 104 012
Lecimy z mężem (ja 35, on 40 lat) 18.03 z Berlina via Paryż i Kanton do Bangkoku, potem 21.03 do Krabi Air Asia i powrót z Krabi 26.03 do Bangkoku, wylot do domu 28.03, więc jeśli będziecie w tych terminach to chętnie możemy się umówić na wspólne wycieczki czy wynajęcie łodzi itp. Lecimy tylko we dwójkę więc chętnie zgarniemy kogoś do podziału kosztów lub po prostu na spotkanie na piwo tudzież inne :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Sty 2016 16:45 
Awatar użytkownika

hej, termin taki w jakim właśnie chcielibyśmy lecieć (aczkolwiek na ciut dłużej), ale póki co mamy propozycję wylotu kwietniowego :)
Ale jakby udało się w tych dniach, to z chęcią, najlepiej podeślij jakieś namiary na maila, może być na PW :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Sty 2016 01:49 

Witam.
Lecę sam 24 stycznia do Tajlandii 7 dni Bangkok oraz 2 tygodnie do 14 mam na resztę czas, myślałem o kierunku Ko Samui po drodze łapiąc atrakcję, ale jestem otwarty jeśli towarzystwo będzie ciekawe, 40 lat mieszkam w Gostyniu Wlkp, 14 wylot z Bkk do Manila i Palawan.Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Sty 2016 22:12 

Lecimy z mężem 23.01.do Bangkoku. W sumie 16 dni w Tajlandii (Bangkok, Kanchanaburi, Ayutthaya, Chiang Mai, Ao Nang, Koh Samui). Może uda się z kimś połączyć turystyczne szlaki? :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 21 Lut 2016 22:07 

Loty: 34
Kilometry: 100 964
Ktoś leci 20 z W-wy do BKK. My lecimy w czwórkę- wylot 20.03, przy czym dwoje wraca 5 kwietnia a dwoje zostaje do 12 kwietnia.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 22 Lut 2016 12:25 

Hej lecimy z mężem właśnie 20.03 :D Pewnie spotkamy się w smolcie jaki macie plan podróży ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości