Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Mar 2012 23:37 

Witam poszukuje lotu tak jjak wyzej... dlaczego Bilet w jedna strone kosztuje 3500$ a w dwie 1700$ ???? DLaczego tak jest
 Profil Relacje PM off  

Weekend z termami w tle 👙♨️ City break w Bukareszcie za 369 PLN ✈️ + 🛌 Weekend z termami w tle 👙♨️ City break w Bukareszcie za 369 PLN ✈️ + 🛌
✨Tropikalny relaks 🏝️Tydzień na rajskich Seszelach za 4062 PLN 😍 Loty Etihad Airways i noclegi ✈️ ✨Tropikalny relaks 🏝️Tydzień na rajskich Seszelach za 4062 PLN 😍 Loty Etihad Airways i noclegi ✈️
#2 PostWysłany: 04 Mar 2012 18:01 

Loty: 345
Kilometry: 694 726
złoty
Zdecyduj się czy RT jest droższy, czy OW droższy ;)
To normalna praktyka, że bilety OW są zwykle droższe. Linie wychodzą z słusznego założenia, że jeśli ktoś chce dopasowywać loty w trakcie wyjazdu do planów to zapłaci za to więcej. Jeśli chcesz kupic tanio to musisz z wyprzedzeniem i niczego za darmo nie zmienisz w terminach lotów. Niektóre linie mają niskie taryfy W, ale to też może zależeć od trasy - poszukaj. Jeśli nie znajdziesz kup RT i najwyżej nie wykorzystasz lotu powrotnego.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Mar 2012 19:19 

A po co Ci bilet w jedną stronę do Izraela? Zamach planujesz ? :twisted:

Jeśli przelecisz się z NY przez Kijów, to np. 06.04 Aerosvit pokazał mi cenę ( za bilet OW ) 830 USD.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Mar 2012 20:21 

rob_sad napisał(a):
Zdecyduj się czy RT jest droższy, czy OW droższy ;)

haha sorki to tak tylko ze zdenerwowania napisałem.. bo ceny kosmiczne :(
Mi chodzi o date czerwcową tzn ok 15/24 wiec juz szukam troszke z zapasem.. Ja rozumiem ze im nie na ręke sprzedawac OW ale zeby odrazu takie ceny???

Trurl*
hahah dobre :-) ale to nie jest mi potrzebny tylko mojej dziewczynie, chce odwiedzic tam znajomych a potem do polski przyleciec! Dzieki sliczne za podpowiedz o NY bede cos wiecej patrzył!

ktos ma jeszce jakies pomysły zeby ta cene zbić?
pzodro
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Mar 2012 01:47 
Awatar użytkownika

Loty: 140
Kilometry: 285 616
niebieski
Zrobić multicity ;) czyli mieć na jednym bilecie oba loty o których wspominasz. Na expedii wychodzi mi 1715$ za lot SFO-TLV 15.06 i TLV-WAW 29.06 na jednym bilecie

#6 PostWysłany: 05 Mar 2012 02:17 

Na stronie LOT-u możesz kupić bilet SFO-TLV na zdaje się 21.06 (sprawdź, z przesiadkmi oczywiście) za 2933 PLN tj. ok 950 USD, a potem Aerosvitem przez Kijów do Warszawy na 03.07 za 313 USD; to razem 1263 USD.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Mar 2012 22:40 

tygrysm*
trurl*

dziekuje bardzo za waze podpowiedzi teraz te ceny juz sa bardziej realne dla mnie pozdro!!!!!!!!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: qwerty633 oraz 1 gość