Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 11 Cze 2014 18:46 
Awatar użytkownika

niebieski
filipk napisał(a):
Witam,
Istnieje coś takiego jak "włoskie gumtree" ? ;-)

O gumtree nie wiem ale spróbuj może na olt.it

Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍 Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍
#22 PostWysłany: 12 Cze 2014 13:17 

Chyba koleżance chodziło o włoską "tablicę" czyli olx.it :)
Widzę, że są już oferty za 200-300 euro/ms.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 12 Cze 2014 13:37 
Awatar użytkownika

subito.it (najlepszy portal zdaniem miejscowych)
kijiji.it
bakeca.it

Był jeszcze jeden z dużą ilością ofert, mam na końcu języka, ale za Chiny nie pamiętam dokładnej nazwy. Dopiszę, jak uda mi się przypomnieć :)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 12 Cze 2014 17:30 

Już i tak dziękuje za taką ilość odpowiedzi - jeśli jeszcze komuś coś do głowy wpadnie - chętnie przeczytam :)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 12 Cze 2014 17:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Kris napisał(a):
Chyba koleżance chodziło o włoską "tablicę" czyli olx.it :)

Koleżance chodziło dokładnie o to :) Dzięki za poprawkę.

#26 PostWysłany: 12 Cze 2014 18:15 
Awatar użytkownika

Idealista.it - to chyba było to.

Pamiętaj przy tym, że wynajmując lokum w Italii, musisz zapłacić z góry caparrę, czyli depozyt w postaci miesięcznej wysokości czynszu (nigdy nie płać więcej, chyba że zabezpieczasz się umową i jest to tam wyraźnie określone). media nie są zazwyczaj wliczone w cenę wynajmu :)
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 20 Cze 2014 16:47 

Loty: 97
Kilometry: 201 081
Z czystym sercem polecam agroturystykę Cetine Vecchie w miejscowości Torrita di Siena. Właścicielami są Włosi, ale obiekt prowadzi Polka. Apartamenty są komfortowe (2 pokoje, łazienka i wyposażona kuchnia), przy obiekcie znajduje się basen, a na zboczu winnica :) Jedzenie jest wyśmienite, a wino i oliwa własnej produkcji :) i jest to świetna baza wypadowa. Byłam tam dwukrotnie: 2 lata temu dużo pojeździliśmy po samej Toskanii (m. in. Siena, Pienza, Montepulciano, Florencja), a w zeszłym roku m. in. zrobiliśmy sobie wycieczkę do Umbrii (Asyż i Perugia) oraz do Rzymu. A w Torricie jadłam najlepsze lody ever :)
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 20 Sie 2014 08:44 
Awatar użytkownika

Loty: 88
Kilometry: 201 994
niebieski
Witam
znajoma poszukuje mieszkania/pokoju do wynajęcia od września 2014 do końca stycznia 2015 we Florencji - wyjeżdża na stypendium
mieszkanie, które miała zaklepane okazało się, że jest niedostępne :( ,przejrzała airbnb i tego typu podobne strony ale nic ciekawego nie znalazła
macie, może jakieś sprawdzone strony np włoskie, gdzie można czegoś poszukać?
będe wdzięczny za info

#29 PostWysłany: 20 Sie 2014 09:01 
Awatar użytkownika

niebieski
Tu masz podobny temat:
toskania-na-3-4-miesiace,1362,49695

#30 PostWysłany: 20 Sie 2014 10:10 
Awatar użytkownika

Loty: 88
Kilometry: 201 994
niebieski
dzięki za szybką odp

#31 PostWysłany: 02 Paź 2014 12:18 

Witam,

Pomóżcie proszę znaleźć tani nocleg dla dwóch osób we Florencji w okresie 11-16 października lun 12-16 października. Widzę, że ceny na last minute we Florencji są wysokie, a chciałabym znaleźć coś po 20-30 EUR na os/noc niedaleko centrum. Czy ktoś widział jakieś promocje, albo kody rabatowe ? Będę wdzięczna.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 02 Paź 2014 19:29 

Ja ze swojej strony polecam hostel Duillo - mnie kosztował 16Euro za osobę w pokoju 6-osobowym (było nawet łoże małżeńskie:P), jest blisko centrum - spacerkiem do 20 minut, w 15 można bez problemu dotrzeć normalnym marszem.

Chłopak w recepcji bardzo pomocny, pokazał co warto zwiedzić i gdzie zjeść tanio i dobrze. Jak za tę cenę to naprawdę super:)
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 03 Paź 2014 11:51 

twinie96 napisał(a):
Ja ze swojej strony polecam hostel Duillo - mnie kosztował 16Euro za osobę w pokoju 6-osobowym (było nawet łoże małżeńskie:P), jest blisko centrum - spacerkiem do 20 minut, w 15 można bez problemu dotrzeć normalnym marszem.

Chłopak w recepcji bardzo pomocny, pokazał co warto zwiedzić i gdzie zjeść tanio i dobrze. Jak za tę cenę to naprawdę super:)

Dzięki za info, spoko cena. Tylko lecę z mamą i ją niestety nie przekonam do wieloosobowego pokoju :> Szukam double standard room czy twin, najlepiej z łazienką, ewentualnie dzieloną. Czy jeszcze jakieś pomysły? Znalazłam nocleg za 90 zł za os. na noc, ale chciałabym jeszcze zjeść z tej ceny. czy ktoś korzystał z włoskiego groupona ?
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 06 Maj 2015 12:23 

Loty: 161
Kilometry: 280 898
Jakby ktoś wybierał się z namiotem do Florencji to ostrzegam: kemping na wzgórzu (http://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review- ... scany.html) jest obecnie zamknięty i nie widziałem informacji, kiedy ma się to zmienić.
Info odsyła tylko do innego kempingu, już w nie tak dobrym miejscu (http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review ... scany.html)
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 11 Sty 2016 23:51 

Witajcie! Czy ktoś z Was ma jakiś sprawdzony nocleg na trasie San Marino - Florencja? Nie ukrywam, że chcielibyśmy przenocować w jakiejś uroczej winnicy etc. najlepiej przed Florencją a jakby tego było mało, żeby nocleg był w rozsądnej cenie :)
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 12 Sty 2016 09:05 

niebieski
@orzeszek_666

Odpal mapę gogla, wpisz w szukajkę "Florencja", zmniejsz skalę tak aby było widać z jednej strony Twoją Florencję a z drugiej San Marino. Teraz w szukajce skasuj "Florencja" a wpisz "agriturismo". Pojawi Ci się milion kropek, które są właśnie uroczymi gościńcami e vuala :)
https://www.google.pl/maps/search/agrit ... a=!3m1!4b1
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
zbyhu uważa post za pomocny.

#37 PostWysłany: 16 Sty 2016 01:57 

Może ma ktoś jakieś sprawdzone miejsce na wyjazd wakacyjny z rodziną(2+2). Wakacje samochodem. Kwatera najlepiej z kawałkiem ogrodu lub taras. Rozważam wybrzeże Toskanii lub jakby coś było ciekawego to może być rejon Ravenny. Dwa lata z rzędu byliśmy na Sardynii. Jest tam pięknie, ale w tym roku szukamy bardziej budżetowych wakacji.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 16 Sty 2016 10:12 

Maciek78 napisał(a):
@orzeszek_666

Odpal mapę gogla, wpisz w szukajkę "Florencja", zmniejsz skalę tak aby było widać z jednej strony Twoją Florencję a z drugiej San Marino. Teraz w szukajce skasuj "Florencja" a wpisz "agriturismo". Pojawi Ci się milion kropek, które są właśnie uroczymi gościńcami e vuala :)
https://www.google.pl/maps/search/agrit ... a=!3m1!4b1

Dziękuję bardzo! Nie spodziewałam się takiej ilości, biorę się za szukanie :)
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 16 Sty 2016 11:45 

niebieski
@mutek78
Kilka lat temu robiłem z rodziną taki wakacyjny objazd;
Pierwszy nocleg był www.gasthofrose.com,a potem spokojnie przez Maranello (muzem ferrari) do Viareggio.
Tam jest klasztor(http://prowincja.panewniki.pl/klasztor,40,s,sub2.html), gdzie polscy ojcowie muszą go utrzymać, stąd wysłałem zapytanie o nocleg
parrocchia@santantonioviareggio.it i było warto.Odpoczynek na miejscu (pieszo do morza,kawałek plaży miejskiej,statki itp).3 dni objazdów (
Piza, Siena i Pitigiliano, Florencja).Jest wspólna kuchnia na, jakby, dobudowanej górze.Cisza i spokój.
..........
Choć nie ten wątek,ale dodam jeszcze Umbrię http://www.domuslaetitiaeassisi.it/, gdzie było również przepięknie i jest co zobaczyć, i cofnąć się w czasie.
Z powrotem, oczywiście przez Ravennę nocleg w Wenecji (hotelmondial.it)
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 17 Sty 2016 11:57 

niebieski
mutek78 napisał(a):
Może ma ktoś jakieś sprawdzone miejsce na wyjazd wakacyjny z rodziną(2+2). Wakacje samochodem. Kwatera najlepiej z kawałkiem ogrodu lub taras. Rozważam wybrzeże Toskanii lub jakby coś było ciekawego to może być rejon Ravenny. Dwa lata z rzędu byliśmy na Sardynii. Jest tam pięknie, ale w tym roku szukamy bardziej budżetowych wakacji.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Musi być wybrzeże?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 53 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości