Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 54 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 02 Sty 2016 23:57 

Loty: 67
Kilometry: 138 255
niebieski
odbierając miałeś jakiś sms lub @ że towar gotowy do odbioru ? bo ja zamówienie przyjęte, odbiór niby w salonie i cisza.. ale wiadomo że weekend + święta robią swoje, ale zastanawia mnie fakt bo część zdążyła odebrać a zamawiałem zaraz jak się pojawiło promo
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Portugalii 🌊🌴 3 dni w Algarve za 799 PLN 🇵🇹 Okołoweekendowa wycieczka do Portugalii 🌊🌴 3 dni w Algarve za 799 PLN 🇵🇹
Podróż do raju 🏝️ Polinezja Francuska + zwiedzanie San Francisco od 3818 PLN 😎 Podróż do raju 🏝️ Polinezja Francuska + zwiedzanie San Francisco od 3818 PLN 😎
#42 PostWysłany: 03 Sty 2016 00:55 
Awatar użytkownika

Przychodzi SMS i mail, że zamówienie jest gotowe do odbioru. Może w Twoim przypadku akurat trafiłeś na towar, że tego co zamówiłeś nie ma w salonie i czekają na dostawę.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 07 Sty 2016 13:16 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Wszystko jest ok. Przed chwilą telefon z X-Kom, miła pani poinformowała mnie, że czekają na resztę rzeczy (brak powerbanków) i jak będzie całość to wyślą esa, że mogę iść po odbiór.

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 07 Sty 2016 15:05 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 164 594
niebieski
Głośnik BT bardzo fajny. Nie doskonały, ale gra lepiej niż myślałem.
W instrukcji piszą że na jednym ładowaniu gra 7 godzin - jeszcze nie sprawdzałem.
Zasięg BT dobrze trzyma - między pokojami przez 2 ściany dawał radę (a słuchawka BT Jabry którą mam w tym samym miejscu się wysypuje...).
Swoją drogą - dobra rzecz żeby kogoś wkręcić. Wczoraj zostawiłem głośnik w sypialni, nagrałem na dyktafon w telefonie szeptane "obserwuję cięęęę" i odtworzyłem przez bluetootha na głośniczek. Usypiająca narzeczona prawie mi się popłakała ;P.

Plecak "gaming" i samsonite - super.
Ten pierwszy dla mnie trochę przesadzony (faktycznie bardzo "gaming" - specjalna kieszeń na słuchawki, mysz itd.), ale wykonany rewelacyjnie. W sumie to wart tej oryginalnej ceny (300-350zł chyba).
Ten drugi, oryginalnie kosztował koło 130zł. Kupiony za 38, czyli jak jakiś bazarowy, a wykonany też świetnie. Nie ma na nim chyba żadnego oznaczenia Lenovo - jest tylko Samsonite.

Na powerbank też czekam.

Fajnie że te "wyjściowe" ceny nie były zawyżone. Plecaki, głośniki itd. w skąpcu/ceneo miały najniższe ceny na poziomie tych z X-KOMu. Dobry deal.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#45 PostWysłany: 07 Sty 2016 15:56 
Awatar użytkownika

Loty: 217
Kilometry: 450 288
niebieski
Ja dzisiaj dzwoniłem do xkom. Zapytałem co z moimi zamówieniami. A oni ze własnie skompletowali i dzisaj wyślą. Także zobaczymy.

#46 PostWysłany: 07 Sty 2016 21:46 

ja dzisiaj dostalem info ze moje zamowienie tez jest gotowe do odbioru. w sobote jade po moja myszeczke i klawiature do taba
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 07 Sty 2016 22:29 

Loty: 67
Kilometry: 138 255
niebieski
JIK napisał(a):
Wszystko jest ok. Przed chwilą telefon z X-Kom, miła pani poinformowała mnie, że czekają na resztę rzeczy (brak powerbanków) i jak będzie całość to wyślą esa, że mogę iść po odbiór.

ta sama sytuacja, mówiła że jak chcę część odebrać to mogę już wcześniej, także bardzo fajnie do tego podeszli, i jak na moje są poważną firmą , a wiadomo że przy takiej ,, promocji,, ciężko o odpowiednie stany magazynowe :)
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 09 Sty 2016 10:30 

http://www.sferis.pl/p/371760-plecak-le ... 16261.html
http://www.sferis.pl/p/337396-torba-len ... 15205.html

Nieco drożej niż w x-kom, ale nadal w dobrej cenie (dla spóźnialskich).
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 09 Sty 2016 13:08 

Loty: 64
Kilometry: 111 587
niebieski
JA ostatnio otrzymalem info, ze sa opoznienia w zwiazku z popularnoscia promocji, ja juz osobiscie powerbanka, torbe i sluchawki mam do odbioru osobistego(sluchawki juz byly w w pon)

#50 PostWysłany: 09 Sty 2016 13:58 

Mam ten głośnik bt410. Dźwięk ze spotify jest dobry ale podczas rozmowy nie słyszę rozmówcy, on mnie słyszy dobrze. Dlaczego tak może być? Mam meizu m1 note.

Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 11 Sty 2016 13:10 

Kupując produkty ze strony lenovo, warto zawsze targować się z ceną, nawet kilkukrotnie. Na początku pracownik odpisuje, że nie ma możliwości, po wymianie kilku wiadomości przekierowują do kierownika i wtedy już cena jest inna :)
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 11 Sty 2016 13:17 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 164 594
niebieski
sheldon napisał(a):
Mam ten głośnik bt410. Dźwięk ze spotify jest dobry ale podczas rozmowy nie słyszę rozmówcy, on mnie słyszy dobrze. Dlaczego tak może być? Mam meizu m1 note.

Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka

A przez inne urządzenia przez BT dobrze jest?
Jakaś słuchawka albo zestaw głośnomówiący?
Może masz wyciszone?
O ile dobrze pamiętam w któryś telefonie miałem to traktowane jako różne "kanały".
"BT multimedia" i "BT rozmowa" albo jakoś tak i inaczej głośność w nich można ustawić itd.
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 24 Maj 2016 22:31 

Zostawię tutaj, żeby nie zakładać nowego tematu.
Promocja na Lenovo Ideapad 100 14" za 799 złotych od sferis.pl
Cena z kodem: DZIECKO
Laptop bardzo podstawowy, bez OS. Ale za to jest lekki (1.6 kg).

Link: http://www.sferis.pl/p/378157-laptop-le ... -noos.html
 PM off  

#54 PostWysłany: 25 Maj 2016 10:05 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Czyli Citibank nie wział wszystkiego na promocje to przecenili :P

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 54 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości