Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1341 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 68  Następna
Autor Wiadomość
#821 PostWysłany: 22 Gru 2015 22:16 
Awatar użytkownika

Krakałem,krakałem i wykrakałem.Przyjechała dziś paczka z BD kurierem DPD.Uprzedzony przez Was o zdarzających się brakach w paczce i stłuczkach,otwieram przy kurierze.Jakież było moje zdziwienie jak w środku znalazłem NIE MÓJ alkohol!Wszystko pięknie popakowane,ale nie to, co zamówiłem.Przyznać się kto zamawiał: Jack Daniels 1l,Luksusowa(chyba 0,5),jakieś piwo niekomercyjne 1szt i chyba Wyborowa 0,5l,No i JAKIEŚ ZIARNO!No i kto dostał moje Ballantines 0,7x2,wódka Palace 0,5 i 2 wina??!?!Ciekawe jak sklep to naprawi.W każdym razie poszło do zwrotu i nici z picia w te święta najtańszego Ballantines'a jak pamięcią sięgnąć :(
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Przywitaj wiosnę na Sardynii 🤩🥰 Loty + 4* hoteu z basenem z i widokiem na morze za 1109 PLN 🌊⛱️ Przywitaj wiosnę na Sardynii 🤩🥰 Loty + 4* hoteu z basenem z i widokiem na morze za 1109 PLN 🌊⛱️
Wakacje w USA 🇺🇸😍 Loty do Nowego Jorku z Warszawy od 1693 PLN 🔥✈️ Wakacje w USA 🇺🇸😍 Loty do Nowego Jorku z Warszawy od 1693 PLN 🔥✈️
#822 PostWysłany: 22 Gru 2015 22:52 

niebieski
Pytanie do starych wyjadaczy tescowych. Czy towar moze odebrac np za moja mamę ktos inny??oraz czy majac kuppony clubcard mozna jeszcze przy odbiorze cos zrabatowac??
 Profil Relacje PM off  

#823 PostWysłany: 22 Gru 2015 22:55 

niebieski
kupony nie przejdą
ja odbierałem zamówienie za kobietę i nie było problemu

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#824 PostWysłany: 23 Gru 2015 00:43 

Byłem dziś w Auchan i ceny destylatów na bazie słodu jęczmiennego mile mnie zaskoczyły. Np 1 litr Johnny Walker Red + 50 cl Black na spróbowanie coś koło 55 zet. Inne łyskacze w równie ciekawych cenach. Może nie jest to promo Mastercard w połączeniu bd sklep, ale do wzięcia od ręki skonsumowania w święta i bez ewentualnych strat czy pomyłek.
 Profil Relacje PM off  

#825 PostWysłany: 23 Gru 2015 00:54 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
niebieski
jesion83 napisał(a):
Pytanie do starych wyjadaczy tescowych. Czy towar moze odebrac np za moja mamę ktos inny??oraz czy majac kuppony clubcard mozna jeszcze przy odbiorze cos zrabatowac??
kupony tylko przy zakupach na miejscu
 Profil Relacje PM off  

#826 PostWysłany: 23 Gru 2015 02:06 

Wszystkie kupony na -50 zł do bdsklepu już wygasły, prawda ?
 Profil Relacje PM off  

#827 PostWysłany: 23 Gru 2015 02:57 

złoty
Tak jest, kody indywidualne wysyłane na maila oraz MCARDGG1215 wygasły 22.12 o 23:59.
Promocja była zacna i każdy mógł zdążyć wybrać swoje produkty. Zaopatrzenie na święta i sylwestra zrobione, chodź jak to w Polsce bywa, nie ważne ile jest, często brakuje :)
 Profil Relacje PM off
tmnt lubi ten post.

#828 PostWysłany: 23 Gru 2015 10:04 

Zamowilem 12 przesylek (glownie alkohol, spozywka i pampersy dla Juniora). Wszystko jak na razie bez zarzutow. Alkohol dokladnie zabezpieczony, reszta produktow ladnie zapakowana. Troche grosza na swieta i pewnie pozniejszy czas sie oszczedzilo ;) Wesolych Swiat ;)
 Profil Relacje PM off  

#829 PostWysłany: 23 Gru 2015 11:38 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 164 594
niebieski
@bdsklep
Reklamował już ktoś te zniszczone paczki?
Miałem zamówione rzeczy które miały być dodatkami do świątecznych paczek (słodycze etc.) i takie na później (piwo ;) ).
Cała paczka była rozwalona - butelki potłuczone, słodycze zalane.
Z bdsklepu napisali, że proponują ponowną wysyłkę lub anulację całości.
Udało się komuś np. zrezygnować z części produktów? Albo je zastąpić czymś innym?
 Profil Relacje PM off  

#830 PostWysłany: 23 Gru 2015 12:27 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Miałem już kilka paczek zawsze pocztą i zawsze dobrze zabezpieczone i całe. Z tego co tu czytam to rozwałki są tylko DPD, co tylko potwierdza moją opinię że to najgorsza firma kurierska ale najtańsza..

#831 PostWysłany: 23 Gru 2015 13:13 

To zależy od regionu a właściwie kurierow. Wysyłam paczki na Białystok DHL i tam przychodzą uszkodzone. Nie ma reguły. I nie można tak generalizowac.

Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#832 PostWysłany: 23 Gru 2015 13:36 

Ja w BDSklep składałem zamówienie dziś w nocy po północy (tyle, że kupon wbity przed) i poszło.
Tyle, że nie przekierowało mnie do żadnej płatności elektronicznej, a jedynie na maila dostałem info, że po sprawdzeniu dostępności produktów dostanę potwierdzenie zamówienia oraz numer konta do wpłaty.

Cytuj:
Forma zapłaty: Bezpieczne płatności elektroniczne

Uprzejmie informujemy, że złożona przez Panią/a oferta zakupu została skutecznie doręczona do sklepu [...]

Niezwłocznie przystępujemy do sprawdzenia dostępności i cen zamówionych produktów. W kolejnym mailu prześlemy Pani/u potwierdzenie przyjęcia zamówienia w całości lub częściowo do realizacji, co stanowić będzie przyjęcie złożonej oferty zakupu.

Jeśli nie opłaciłeś jeszcze zamówienia, poniżej znajdziesz dane do wykonania przelewu: [numer konta]

Trochę mnie to zdziwiło, oczekiwałem, że będę płacił kartą a nie przelewem - miał ktoś tak?
Poza tym po co dają teraz dane do przelewu, skoro zamówienie nie jest jeszcze potwierdzone...
 Profil Relacje PM off  

#833 PostWysłany: 23 Gru 2015 14:22 

Loty: 149
Kilometry: 304 277
niebieski
Mam jedno zamówienie "wiszące" nie opłacone z wbitym kodem i cały czas jest możliwość zapłaty niższej ceny. Płatność przerwałem już po przekierowaniu na PayU. Warto zapamiętać na wypadek, krócej działających kodów :). Oferta świetna zaraz na 2 miejscu po 2 w cenie 1 z Tesco.

Załączniki:
7.JPG
7.JPG [ 17.85 KiB | Obejrzany 2359 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#834 PostWysłany: 23 Gru 2015 14:28 

I ja mam na mailu wiszące dwa zamówienia z numerem konta do wpłaty zrobione wczoraj w dzień z użyciem kodu, ale to dlatego że ich po prostu nie opłaciłem od razu przez problemy z płatnością kartą.. Chyba trzeba będzie wykorzystać taką jak na razie chyba ostatnią szansę na zakupy z upustem 50 zet :)
Chyba powinno przejść..
 Profil Relacje PM off  

#835 PostWysłany: 23 Gru 2015 15:10 

Ja już dziś nie mogłem opłacić takiego zamówienia zarejestrowanego wczoraj tuż przed północą. Pomimo, że niby opcja "zapłać" dalej była to wyskakiwał błąd. Zadzwoniłem na infolinię i mi Pani powiedziała, że skoro nie opłaciłem wczoraj i teraz nie mogę opłacić to już tej korzystnej ceny z kodem nie uzyskam. Ale łącznie pięć innych zamówień zrealizowałem, więc nie narzekam ;)
 Profil Relacje PM off  

#836 PostWysłany: 23 Gru 2015 15:51 

"z promocji MasterCard można skorzystać jeśli zamówienie zostanie opłacone podczas finalizacji zakupów płacąc kartą MasterCard lub przez portfel elektroniczny PasterPass. Niestety promocja już się zakończyła, w związku z czym anulujemy Pana zamówienie."

Jakby ktoś próbował jeszcze zapłacić... ;)
 Profil Relacje PM off  

#837 PostWysłany: 23 Gru 2015 18:16 

ktos mi powie dlaczego w regulaminie jest czas trawania promocji do 23 grudnia? powinna jeszcze dzisiaj dzialac....?
 Profil Relacje PM off  

#838 PostWysłany: 23 Gru 2015 21:22 

Dzisiaj pojawiło się w bdsklep kilka produktów które przez ostatnie dni były niedostępne, chciałem złożyć zamówienie z kodem gg, jednak kod nie wchodzi, mimo że w regulaminie jest pogrubioną czcionką do 23.12 godz. 23:59
http://www.bdsklep.pl/temp/fckeditor/re ... cjalna.pdf

komuś udało się dzisiaj zamówić z kodem MCARDGG1215 ?
 Profil Relacje PM off  

#839 PostWysłany: 23 Gru 2015 21:28 

wlasnie o tym samym pisalam...... kody juz nie wchodza....dziwne.....
 Profil Relacje PM off  

#840 PostWysłany: 23 Gru 2015 22:39 

Od północy wszystkie kody -50 zł przestały działać, najbardziej mnie dziwi ten "GG", ale cóż... szkoda

myślicie, że jeszcze będzie powtórka akcji?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1341 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 68  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości