Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Link do rejestracji: https://www.e-rewards.co.uk/Enroll.do?l ... 851585206C

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1983 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 100  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: E-rewards
#221 PostWysłany: 15 Gru 2015 23:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Z UK ogólnie jakiś problem mam przyszły dziś maile z linkami do ankiet a po kliknięciu że niestety nie mają dla mnie ankiet :twisted: z US zdecydowanie lepiej ankiety wchodzą tylko bardziej się trzeba wczytywać bo jest tam sporo takich niespodzianek typu " click me if you not paying attention" i po ankiecie i punktach
 Profil Relacje PM off  

Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥 Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥
Warto 🔥 Uzbekistan, Kazachstan i Kirgistan w jednej podróży z Warszawy za 1861 PLN 😎😍 Warto 🔥 Uzbekistan, Kazachstan i Kirgistan w jednej podróży z Warszawy za 1861 PLN 😎😍
#222 PostWysłany: 16 Gru 2015 15:22 

Loty: 78
Kilometry: 201 975
niebieski
Tomek Zien napisał(a):
Z dzisiejszego mailingu: 100 opinion points za instalację desktopowej apki na Windows do 8 grudnia

Czy po instalacji tej apki nie pojawiły się u was jakieś problemy? Dziś walczył z moim kompem informatyk bo wywalało mi masę błędów w necie, np., że nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia, nie mogłam wchodzić na strony np. wizzaira, ezakupów w Piotrze i Pawle, nie mogłam wybrać w C&A karty jako metody płatności itp. Okazało się, że wszystkie strony przechodziły przez serwer proxy tej apki :? Po jej odinstalowaniu jak ręką odjął, aaa i zaczęły przychodzić ankiety (od instalacji baaardzo rzadko przychodziły a dodatkowo rzucało błędem więc i tak żadnej nie mogłam wypełnić)
 Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 16 Gru 2015 15:57 

Loty: 130
Kilometry: 249 917
niebieski
Jest jakiś problem, dostaję maile, ale po kliknięciu w link z UK - unfortunately, ankiet brak ;)

#224 PostWysłany: 16 Gru 2015 16:07 
Awatar użytkownika

srebrny
piszecie tutaj o punktach w tys. za ankiety, u mnie są przyznawane USD, czy to zależne jest od wersji językowej?
 Profil Relacje PM off  

#225 PostWysłany: 16 Gru 2015 16:16 

srebrny
To zależy od linku z którego się rejestrowałeś, a więc pośrednio od wersji językowej (z rozróżnieniem US/UK itp)
 Profil Relacje PM off  

#226 PostWysłany: 16 Gru 2015 16:24 
Moderator forum
Awatar użytkownika

ara napisał(a):
Tomek Zien napisał(a):
Z dzisiejszego mailingu: 100 opinion points za instalację desktopowej apki na Windows do 8 grudnia

Czy po instalacji tej apki nie pojawiły się u was jakieś problemy? Dziś walczył z moim kompem informatyk bo wywalało mi masę błędów w necie, np., że nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia, nie mogłam wchodzić na strony np. wizzaira, ezakupów w Piotrze i Pawle, nie mogłam wybrać w C&A karty jako metody płatności itp. Okazało się, że wszystkie strony przechodziły przez serwer proxy tej apki :? Po jej odinstalowaniu jak ręką odjął, aaa i zaczęły przychodzić ankiety (od instalacji baaardzo rzadko przychodziły a dodatkowo rzucało błędem więc i tak żadnej nie mogłam wypełnić)

miałem tak samo, prawie żadna strona internetowa nie działała, odinstalowałem aplikację, a bonusowe punkty się nie naliczyły... Wczoraj wypełniłem ankietę za 500 pkt, które się nie naliczyły (zwykle to się stawało po ok.1-2 godzinach) :( dziś dostałem zaproszenie do ankiety,ale "unfortunately"...
 Profil Relacje PM off  

#227 PostWysłany: 16 Gru 2015 18:20 
Awatar użytkownika

Loty: 86
Kilometry: 145 717
niebieski
ara napisał(a):
Czy po instalacji tej apki nie pojawiły się u was jakieś problemy?

To już wiem czemu mi też przeglądarki szalały i non-stop przełączały się na używanie proxy. Ustawiłem na sztywno w FF i w Edge systemowe ustawienia proxy i skończyły się problemy z internetem za to apka przestała automatycznie startować :?
Właśnie poszedł uninstall i na koniec ankietka why?.... No to im napisałem co i jak, niestety punktów za tę ankietę nie dali :lol:
 Profil Relacje PM off
ara lubi ten post.

#228 PostWysłany: 16 Gru 2015 23:59 

Loty: 1080
Kilometry: 1 068 671
platynowy
dmirstek napisał(a):
Wczoraj wypełniłem ankietę za 500 pkt, które się nie naliczyły (zwykle to się stawało po ok.1-2 godzinach) :( dziś dostałem zaproszenie do ankiety,ale "unfortunately"...

Nie wszystkie punkty naliczają się tak szybko - czasami od razu informują, że może to potrwać 7-10 dni roboczych, ale zwykle są w ciągu dnia do trzech.

#229 PostWysłany: 17 Gru 2015 18:11 

ara napisał(a):
Czy po instalacji tej apki nie pojawiły się u was jakieś problemy?

u mnie nie ładowały się strony szyfrowane. Już z tym walczyłem, myślałem że to sprawka dns'ów, ale się okazało że po odinstalowaniu apki wszystko wróciło do normy
 Profil Relacje PM off  

#230 PostWysłany: 18 Gru 2015 20:12 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie instalowałem tej apki a ostatnio się coś takiego zaczęło dziać, że na mail info o nowych ankietach a po sprawdzeniu komunikat unfortunately , że niby nie mam ankiet ale raczej nie zdążyły wygasnąć bo np. dziś próbowałem jakieś 5 minut od przyjścia maila, myślałem że to wina przeglądarki ale widzę że to bardziej ogólny problem
 Profil Relacje PM off  

#231 PostWysłany: 18 Gru 2015 21:44 
Awatar użytkownika

niebieski
No, niestety zgadza się.
Częsta sytuacja ostatnio: info na maila New Survey Alert z linkiem do ankiety, a po kliknięciu komunikat UNFORTUNATELY.
Dzisiaj kliknąłem 5 sek po otrzymaniu info na maila i Unfortunately.
Lipa jakaś się zrobiła z tym e-Rewards :?

#232 PostWysłany: 20 Gru 2015 15:18 

Loty: 130
Kilometry: 249 917
niebieski
Chyba rozwiązałem problem z "unfortunately".

Podejrzewam, że jeśli mamy konto z maila X i ankietę rozwiązujemy np. o 12.00, to jeśli kolejną ankietę dostaniemy następnego dnia o 9.00, to dostaniemy komunikat jak wyżej. Za to bez problemu powinna ankieta przejść po godzinie 12.00 następnego dnia.

Dziś próbuję rozwiązać ankiety, które wczoraj były "unfortunately" :) I działa!

Dodatkowo - ankieta jest tylko jedna w mailu, chyba, że do pierwszej lub drugiej się nie zakwalifikujemy i będzie trzecia wtedy.

Być może się mylę, ale sprawdźcie sami.

Ankiety mailowe zaczęły działać tak, jak przycisk "Find Survey" z dwa miesiące temu.

ZATEM: jeśli jest Unfortunately, to nie wyrzucamy maila do kosza, a czekamy kilka godzin i próbujemy ponownie :)

#233 PostWysłany: 22 Gru 2015 16:45 

niebieski
Zapisałem się ponad tydzień temu na wersji uk i us.
Od tego czasu nie przyszedł żaden mail, a na ich apce w androidzie mam zawsze:
Looking for a survey? i po mieleniu chwilę: Unfortunately.

Trwało u kogo tak długo do pierwszej ankiety? warto jeszcze czekać? czy może co spieprzyłem po drodze?
 Profil Relacje PM off  

#234 PostWysłany: 22 Gru 2015 16:52 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
srebrny
Ja miałem bardzo podobnie. Pierwszy mail przyszedł po dwóch tygodniach. Mam dwa konta i średnio przychodzi mi jeden mail na 7-10 dni.

Ostatnio edytowany przez dmirstek, 22 Gru 2015 16:53, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#235 PostWysłany: 22 Gru 2015 17:00 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 5 374
niebieski
Ja z kolei zauważyłem, że teraz trochę inaczej zachowuje się e-rewards niż wcześniej.
Na początku - wiadomo - częste mejle i dużo ankiet.
Potem pomagało klikanie w stare linki i ew. sprawdzanie przez apkę.

Teraz powyższe sposoby nie działają, a żeby coś dostać muszę się wstrzymać na >24h i nie klikać nic na stronie, ani w apce, ani starych linków.
Po takiej przerwie albo zdarza się, że przychodzi email, albo kliknięcie w stare linki daje efekt -> 1-2 ankiety.

Jakiekolwiek klikanie powoduje zapewne, że jakiś licznik się zeruje. A dostajemy ankiety najwcześniej po 24h od ostatnich, więc przy częstym klikaniu nie dostaniemy ankiet w ogóle.
2 ludzi lubi ten post.

#236 PostWysłany: 22 Gru 2015 23:56 

srebrny
Ja mam jeszcze inne spostrzeżenie - zmiany IP powodują nieraz nagłe pojawienie sie ankiet po kliknieciu w te same powiadomienia.
 Profil Relacje PM off
BusinessClass lubi ten post.

#237 PostWysłany: 23 Gru 2015 00:24 

Loty: 1080
Kilometry: 1 068 671
platynowy
zoli napisał(a):
Teraz powyższe sposoby nie działają, a żeby coś dostać muszę się wstrzymać na >24h i nie klikać nic na stronie, ani w apce, ani starych linków.
Po takiej przerwie albo zdarza się, że przychodzi email, albo kliknięcie w stare linki daje efekt -> 1-2 ankiety.

Jakiekolwiek klikanie powoduje zapewne, że jakiś licznik się zeruje. A dostajemy ankiety najwcześniej po 24h od ostatnich, więc przy częstym klikaniu nie dostaniemy ankiet w ogóle.

Ja bardzo często sprawdzam i klikam i najczęściej mam nowe ankiety, niezależnie od czasu jaki upłynął od ostatniego wejścia/sprawdzenia.
Wygląda zatem, że dla każdego mają inny algorytm, który nie tak łatwo rozkminić.

#238 PostWysłany: 23 Gru 2015 09:33 

niebieski
Czyli warto jeszcze poczekać, a już myślałem, że nie lubią mojego alter ego :D
 Profil Relacje PM off  

#239 PostWysłany: 23 Gru 2015 13:48 

a zakładał ktoś ostatnio konto i dostał 250pkt na accorze?
bo ja zakładałem 2,5 tygodnia temu i w zeszłą środę ani dzisiaj pkt nie dostałem :(
 Profil Relacje PM off  

#240 PostWysłany: 23 Gru 2015 13:50 
Site Admin
Awatar użytkownika

Teoretycznie mają 6 tygodni na przysłanie punktów. Zresztą dzień się jeszcze nie skończył :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1983 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 100  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość