Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 452 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 05 Gru 2015 10:27 
Awatar użytkownika

niebieski
No to super wiadomość ! To czekam i ja na moją wysyłkę Dogee.
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#302 PostWysłany: 05 Gru 2015 10:33 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
@iwan-82 w nocy mi też przyszła wiadomość, że wysłali Dogee ;)
 Profil Relacje PM off
iwan-82 lubi ten post.

#303 PostWysłany: 05 Gru 2015 10:59 
Awatar użytkownika

niebieski
Gratuluję Wam zatem. U mnie dalej się procesuje. Ale jestem dobrej myśli ;)
 Profil Relacje PM off  

#304 PostWysłany: 07 Gru 2015 20:18 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
niebieski
A ja dzisiaj dostałem klucze :D Wszystko w jak najlepszym porządku :)

#305 PostWysłany: 08 Gru 2015 08:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Super czyli tylko mój telefon nadal bez wysyłki? Zmieniam zdanie o gearbest, zaczynają mnie itytować. Wam wysłali Dogee czyli towar dotarł od producenta. Odpisałem na otwartego ticketa i zero odpowiedzi od tamtego tygodnia. Wysyłałem w niedzielę kolejne pytanie w tickecie i znów zero odzewu :evil: Codziennie rano od miesiąca loguje się do panelu klienta jak debil by sprawdzić zamówienie i ciągle procesują ... :evil:
 Profil Relacje PM off  

#306 PostWysłany: 08 Gru 2015 09:44 

RaDiDaM napisał(a):
A ja dzisiaj dostałem klucze :D Wszystko w jak najlepszym porządku :)

Mówisz o tym?
3Pcs Universal Wrenches + Socket Set http://app.gearbest.com/wrenches/pp_211613.html

Również wczoraj do mnie dotarł, zastanawia mnie tylko co to za materiał i czy szybko się nie wyrobi ;) zresztą za dolara cudów nie oczekiwałem, a grzechotka zawsze się przyda :)
 Profil Relacje PM off  

#307 PostWysłany: 13 Gru 2015 06:09 

Zbanowany
Witam czy dochodzą do was paczki od gearbest?
Kupiłem w black friday dwa tablety. Jeden wysłany ale pre-zapowiedziany w Europie dopiero (jako wysyłka w której nie wiadomo co będzie) a drugi Processing.
Tydzień temu reklamacja, przeprosili że opóźnienie ale ustaliłem, że poczekam te 5 dni więcej na wysyłkę.
Wczoraj nowe tickety, totalne zlanie klienta wyklepywanie jakichś odpowiedzi nie na temat i zamykanie ticketa, z kolejnym to samo.
Udają, że nie widzą, że wysyłka 3-5 dni od płatności i jaja sobie robią.
Wchodzę na facebook pod każdym postem ludzie spamują by nie kupować bo nas wy***, o co tu chodzi?

Płaciłem kartą...
 Profil Relacje PM off  

#308 PostWysłany: 13 Gru 2015 09:09 

Ja ten sklep omijam z daleka jak chcesz to na stronie telchina.pl jest tam ich dział obsługiwany przez ich przedstawiciela możesz tam zapytać na pewno Ci odpisze
 Profil Relacje PM off  

#309 PostWysłany: 13 Gru 2015 10:58 

Nie przesadzałbym z tym "na pewno Ci odpisze" ;)
 Profil Relacje PM off  

#310 PostWysłany: 14 Gru 2015 06:23 
Awatar użytkownika

niebieski
@pon u mnie to samo. Telefon status procesing. Zamowienie 11 listopada.

Fakt, w listopadzie komunikacja z gearbest była ok. Pytanie w tickecie- odpowiedź, pytanie-odpowiedz. W grudniu komunikacja siadła-zero odpowiedzi zwrotnej.

Rozumiem że mają mlyn przed świetami ale sorry-pytanie w jednym tickecie otwarte od półtora tygodnia to przesada...drugi ticket tez otwarty i psinco..

Nic, teraz próbuje szczęścia przez stronę techiny.. Moze tam dowiem się czegoś od gearbest. Jak już kiedyś napisałem zależy mi na zamówieniu bo kupione w świetnej cenie wiec ja pierwszy nie zwrócę się o zwrot kasy... :evil: będę walczył nawet do przyszłego roku.

Btw ostatnio dziewczyna oglądała chińskie strony w celu kupna taniego futerału do telefonu. Woła mnie: patrz, ten jest fajny i niedrogi. Ja do niej: Słonko, zobacz na jakiej stronie jesteś.. Gearbest.. No way..

Sami sobie interes psują..
 Profil Relacje PM off  

#311 PostWysłany: 14 Gru 2015 07:50 

Gdybyś zamówił telefon w regularnej cenie, napewno dawno byłby już w drodze do ciebie.
Grają na czas i liczą, że zmienisz zamówienie lub poprosisz o kaskę.
 Profil Relacje PM off  

#312 PostWysłany: 14 Gru 2015 07:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Pewnie na to liczą. Ale nie, nie, nie. Poczekamy, zobaczymy. Ja się na pewno nie zwrócę o zwrot kasy. Tym bardziej że innym wysłali ten sam telefon w zeszły poniedziałek więc czemu mi nie? :twisted:
 Profil Relacje PM off  

#313 PostWysłany: 14 Gru 2015 08:23 

Loty: 146
Kilometry: 290 982
niebieski
Ja mam zamówienie z końcówki listopada na Ulefone Paris. Też processing, też ticket otwarty i bez odpisu.
Wczoraj napisałem do nich nowego ticketa, odpowiedzieli po chwili, napisali, że brak na stanie i proponują 3 opcje:
Cytuj:
Option 1 Wait a little more
(10~15 business days)
Once we ship it you will receive an email from us.

Option 2 Exchange with another item of your choice
Please send us the URL of the product you would like to choose instead.
If there is any price difference with the original item, we will either refund it to you on your wallet or send you an invoice to pay for it.

Option 3 Cancel this order
In this case, we will refund to you on your GB wallet(store credit) and reward you with extra points(e.g. If your refund is 1USD = 5 points ,3USD =3*5 points => get 15 points etc). You can use these for your future purchase.
To know more about wallet: http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Learn more about points: http://www.gearbest.com/about/about-points.html
The refund can be completed within 1 business day.

Oczywiście wybrałem Opcję 1, choć oczywiście może to być gra na zwłokę.
Z drugiej strony zamówienia na telefon i tablet z promocji 11 listopada anulowali od razu sami, tu tego nie robią, więc może jednak...
iwan-82 lubi ten post.

#314 PostWysłany: 14 Gru 2015 15:01 
Awatar użytkownika

niebieski
Jej ! Wreszcie cos rusza z wysylka:

Dear xxxx,
Thank you for contacting Gearbest about your order.
We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused. I have checked the stock availability and I’m pleased to inform you that the items you have ordered are in stock and are now ready for shipping.

We kindly ask that you wait for one or two days more before you receive the tracking no. for the shipment. You can see the tracking information when you log into our website and review your order or you can contact with us again and we will give you the tracking no. along with the website where you can track the progress of the package.

Thank you so much for your understanding and patience" :mrgreen:

Ale nie uwierze dopoki nie zobacze trackingu ;)
 Profil Relacje PM off  

#315 PostWysłany: 14 Gru 2015 18:35 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 5 374
niebieski
Kod zniżkowy 10% na wszystko:
2015Xmas
Ważny do 31 grudnia
dworkam uważa post za pomocny.

#316 PostWysłany: 14 Gru 2015 20:58 

Próbowałem z niego skorzystać ale pokazuje się komunikat: "Error, this promotional code does not exist."
 Profil Relacje PM off  

#317 PostWysłany: 14 Gru 2015 21:18 
Awatar użytkownika

Loty: 90
Kilometry: 139 765
niebieski
@Roswell69

U mnie działa, ale "Coupon code can only be used with one piece price, it can not be used with vip price, special offer, group deal at the same time".
 Profil Relacje PM off  

#318 PostWysłany: 14 Gru 2015 23:17 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 5 374
niebieski
U mnie kod działa, ale przy mocno obniżonych cenach, często daje cenę wyższą od promocyjnej. 10% zniżki jest naliczane w takich wypadkach od wyższej ceny. Pewnie jest tak jak napisał poprzednik, że kupon nie może być użyty z super-promo-cenami.

#319 PostWysłany: 15 Gru 2015 07:34 

niebieski
No to macie hicior:
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_269051.html

Jakby ktoś wstał za późno to:
Image

Wiadomo, że pewność realizacji podobna jak na bookingu, ale nadzieję zawsze warto mieć ;)
 Profil Relacje PM off  

#320 PostWysłany: 15 Gru 2015 07:39 

W koszyku cena się zmienia na 210$ :(

"Sorry,flash sale is over"

Ostatnio edytowany przez Emer, 15 Gru 2015 07:41, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 452 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 1 gość