Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Lis 2015 18:23 

Nie jestem biegły w tych wszystkich promocjach i kuponach rabatowych. Może ktoś znajdzie mi sposób na najtańszy nocleg 13-16 stycznia w tym hotelu http://www.booking.com/hotel/it/moscate ... al;ucfs=1& ? Lub ewentualnie inny hotel sprawdzony. Ten który podałem jest sprawdzony prze zemnie.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 24 Lis 2015 18:32 

Dla ilu osób ma być ten nocleg?

Jeśli dla 2os. 573zł za 3 noce (95zł/os.) w Rzymie jest drogo, to jaka cena by Cię satysfakcjonowała?
 PM off  

#3 PostWysłany: 24 Lis 2015 18:56 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
niebieski
po pierwsze primo - czemu w tym dziale?

po drugie primo - przeczytany poradnik o szukaniu tanich noclegów? jak-szukac-tanich-noclegow-v-0-2,20,70308

po trzecie primo ultimo - @singielka_1976 trafiła w sedno, za mało danych żeby pomóc
Kara lubi ten post.

#4 PostWysłany: 24 Lis 2015 20:05 

vivere napisał(a):
po pierwsze primo - czemu w tym dziale?

po drugie primo - przeczytany poradnik o szukaniu tanich noclegów? jak-szukac-tanich-noclegow-v-0-2,20,70308

po trzecie primo ultimo - @singielka_1976 trafiła w sedno, za mało danych żeby pomóc

tak dla 2 osób oczywiście. cena mogła by być troszeczkę niższa :) wiadomo każde euro się liczy. Więc może jakieś kupony?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Lis 2015 21:04 

srebrny
@dominator1 Rozważ sobie np.Hotel Tempio Di Pallade hotel 3-gwiazdkowy
Dworzec Główny, Rzym.W twoim terminie 382 zł ze śniadaniami lub 75 zł drożej ,też śniadania w cenie - "Lilliput". :P Sprawdzaj też HRS Deals -Rzym ma niedługo być.Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off
dominator1 lubi ten post.
dominator1 uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 24 Lis 2015 22:02 

Dzięki. Zamówiłem ten hotelik Tempio Di Pallade. Mam nadzieje, że będę zadowolony :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości