Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Przed użyciem MakeMyTrip proszę przeczytać Wikiposta!
Jak nie wiecie jak skorzystać, proszę nie korzystajcie MMT!
Pytania które są już w wikiposcie lub braku ochoty przeczytania paru stron będą skasowane i nagradzane!

MMT – jak korzystać.
[+] Pokaż
1. Należy pobrać aplikację MakeMyTrip na urządzenie mobilne.
2. Trzeba się zarejestrować, używając w tym celu prawdziwego (lub fikcyjnego) numeru telefonu w formacie 91 i potem dowolne 10 cyfr.
3. Płatnosci dokonywane są w indyjskich rupiach, przeliczanych na walutę naszej karty, dlatego żeby uniknąć niekorzystnego przewalutowania, dobrze mieć podpiętą do konta kartę walutową – np. Alior w USD lub T-Mobile w USD.

Poniżej popularne kody:

MMTBOOK
MMTHIGH
HTLOFF
MMTAPPYHOURS
HTLAPP min.4000inr
BESTDEAL -40% minimum 2800 rupii
BOOKTOODAY -40 % minimum 3000 rupii
MMTOFFER daje -60% do max 3000 rupii
USEUR
bookearly1 na 1noc 1200INR MWZ 8000 INR
bookearly2 na 2noce 2500INR
bookearly3 na 3noce 5000INR MWZ 40000 INR
HOLISPECIAL -60% max. 2500 INR +20% max.800 INR min 2 noce
INTLNEW - 60% zniżki natychmiast, max 3000 INR min 2 noce
BOOKSEARCH up to -2000 INR, MWZ 4000 INR (1 noc)
BOOKWOW
INTLHTLBEST -50% do 3800 INR , min 3 noce
INTLHTLSALE -60% do 4300 INR , min 3 noce
USEURBEST -60% do 6000 INR, min 3 noce
GODUBAI3 | 50% Off on Select Hotels (Max discount Rs.5000) | min 3 noce
GODUBAI2 | 50% Off on Select Hotels (Max discount Rs.2500) | min 2 noce
GODUBAI1 | 30% Off on Select Hotels (Max discount Rs.1500) | min 1 noc

Nie wszystkie działają w tym samym czasie, a użycie tych „najkorzystniejszych” wymaga najczęściej śledzenia odpowiedniego wątku na forum F4F :)
Większość kodów nalicza zniżkę automatycznie. Możemy jednak wpisywać inny kod i probować, czy dzięki niemu nie uzyskamy większej korzyści.
Mimo, iż kody wskazują na zniżkę rzędu 70%, praktycznie jest ona mniejsza, co nie zmenia faktu, że ceny po ich użyciu wciąż sa bardzo atrakcyjne.

by @igore

lista hoteli w Polsce: https://www.makemytrip.com/hotels-inter ... -list.html

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2434 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 122  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MakeMyTrip
#241 PostWysłany: 17 Lis 2015 16:32 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
niebieski
kod na mobilnej wersji tylko dzała?

All inclusive na greckiej wyspie Korfu za 1806 PLN ☀️💙 Tydzień w 4* hotelu przy plaży 🏝️😎 All inclusive na greckiej wyspie Korfu za 1806 PLN ☀️💙 Tydzień w 4* hotelu przy plaży 🏝️😎
Malta z weekendem za 609 PLN ☀️😎 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel spa 😊 Malta z weekendem za 609 PLN ☀️😎 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel spa 😊
#242 PostWysłany: 17 Lis 2015 16:34 
Awatar użytkownika

Loty: 102
Kilometry: 146 112
Tylko na aplikacji mobilnej
 Profil Relacje PM off  

#243 PostWysłany: 17 Lis 2015 20:39 
Awatar użytkownika

srebrny
Koniec promocji
Aleksandra_Ka lubi ten post.
Aleksandra_Ka uważa post za pomocny.

#244 PostWysłany: 18 Lis 2015 08:45 
Awatar użytkownika

Ja tylko jako ciekawostkę dodam, ze hotel widział rezerwację jako zrobioną przez Expedię.
Teraz czekam na FV z makemytrip.

Sent from MI4
 Profil Relacje PM off  

#245 PostWysłany: 19 Lis 2015 15:33 
Awatar użytkownika

Loty: 102
Kilometry: 146 112
Znowu działa 35% na międzynarodowe hotele, tym razem kod MMTAPPYHOURS, max 2000Rs. działa do 17:30 naszego czasu
 Profil Relacje PM off  

#246 PostWysłany: 19 Lis 2015 21:13 

Loty: 129
Kilometry: 292 570
niebieski
Codziennie cos jest tylko przy przejsciu do platnosci zawyza :(
Czy ktos kto placil karta Citibanku dostał cashback?

#247 PostWysłany: 19 Lis 2015 21:31 
Awatar użytkownika

Doliczają różne podatki, dlatego cena wzrasta
 Profil Relacje PM off  

#248 PostWysłany: 19 Lis 2015 21:44 

A masz city hinduskie? Te promocje teraz są kiepskie. Jestem po czterech noclegach z promocji 4 tys rupii wszystko bez problemu weekend w Krakowie super udany.

#249 PostWysłany: 24 Lis 2015 13:35 

niebieski
Miał ktoś problem z anulacją? Przez aplikację wyskoczył mi błąd na końcowym etapie (wcześniej pokazało podsumowanie i informację, że w ciągu 7 dni kasa będzie zwrócona), a przy ponownej próbie mam czerwoną ramkę w stylu "w związku z taryfą hotelu, nie przysługuje zwrot" - we wcześniejszym kroku, jak i na voucherze, dalej widzę, że do północy mogę jeszcze anulować przy 100% zwrocie. Na stronie internetowej też ten sam problem. Napisałam do supportu, ale nie spodziewam się szybkiej odpowiedzi, poprzednie pytanie sprzed miesiąca zamknęli bez wyjaśnień. W razie czego, nadaje się to na chargeback? :?

#250 PostWysłany: 24 Lis 2015 14:20 

niebieski
jacoby76 napisał(a):
A masz city hinduskie? Te promocje teraz są kiepskie. Jestem po czterech noclegach z promocji 4 tys rupii wszystko bez problemu weekend w Krakowie super udany.

Jaki hotel w Krakowie?
 Profil Relacje PM off  

#251 PostWysłany: 24 Lis 2015 14:22 

Ascot sniadanie w cenie dzieci za darmo nawet dodatkowe lozko sie znalazlo

#252 PostWysłany: 24 Lis 2015 14:44 
Awatar użytkownika

Loty: 250
Kilometry: 590 205
niebieski
kasiat napisał(a):
Miał ktoś problem z anulacją? Przez aplikację wyskoczył mi błąd na końcowym etapie (wcześniej pokazało podsumowanie i informację, że w ciągu 7 dni kasa będzie zwrócona)...

Miałem podobny komunikat o błędzie w końcowym etapie anulacji.
Próbowałem ponownie anulować po kilku godzinach - pojawiło sie info, że pobyt został anulowany. Ostatecznie po kilku dniach dostałem zwrot pieniędzy.
W okresie od rezerwacji do anulacji złoty osłabił się i na kartę wpłyneło kilka zł więcej :-)
kasiat lubi ten post.
kasiat uważa post za pomocny.

#253 PostWysłany: 24 Lis 2015 15:03 

niebieski
Uff, @ZFR dzięki za odpowiedź, w takim razie pewnie zwrócą pieniądze. Ale przy tej drugiej próbie też pokazywał się komunikat, że zwrot nie przysługuje? Nie mam nic więcej do stracenia i też po jakimś czasie spróbuję mimo wszystko anulować, ale zaczynam myśleć, czy nie zrobią takiego przekrętu na pozostałych noclegach :P

#254 PostWysłany: 24 Lis 2015 16:02 

Dear Customer,
MakeMyTrip has observed that certain users of its mobile app have been indulging in fraudulent means to earn Bonus wallet money. We have been identifying such fraudulent users and are cancelling their bookings where any part of the payment was made with such illegal Bonus money.
The email is addressed to you as your recent booking bearing Booking ID: xxx is identified to have been made by paying such illegal Bonus wallet money.
In case you consider that your booking is genuine (not paid with illegal Bonus wallet money) please respond to this email on - YourBooking@MakeMyTrip.com within 24 hours of receipt of this email. You are requested to state the Booking ID, email ID and mobile number used at the time of booking in the email.
In case we don't receive an email from you, your booking will be cancelled and your account will be suspended. MakeMyTrip shall not assume any liability towards such cancellations.
Regards
MakeMyTrip

Oho, ktoś jeszcze dostał tego maila? Uprzedzam pytanie - nie kantowałem z punktami, prosiłem znajomych o instalację appki, itd. :)
 Profil Relacje PM off  

#255 PostWysłany: 25 Lis 2015 19:06 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
@grz3slaw
Ja dostałem dzisiaj takiego maila.
Wysłałem im to co chcieli i po kilku godzinach odpisali:

Thank you for writing in.
We have re-validated the facts provided by you and have concluded that these booking are valid.
Hence, no cancellation would be performed against the booking. Please be reassured that your booking is confirmed and good to travel.
We apologize for any inconvenience caused and look forward to your continued patronage.

Regards
Team- MakeMyTrip
 Profil Relacje PM off  

#256 PostWysłany: 25 Lis 2015 19:11 

niebieski
Na to odpisali po kilku godzinach... a mi do tej pory na dwa zgłoszenia nic, na dodatek nie dało się wczoraj dodzwonić na ich infolinię - mój problem z postów powyżej był jednak nie do rozwiązania, gdy ostatecznie kliknęłam na link do anulacji noclegu obok informacji, że zwrotu nie będzie - nie działał, prowadził do błędu na ich stronie :( Kasa za nocleg wcięta, wg informacji z recepcji, hotel nie mógł anulować rezerwacji, wyłącznie pośrednik...

#257 PostWysłany: 25 Lis 2015 19:16 

pieerx napisał(a):
@grz3slaw
Ja dostałem dzisiaj takiego maila.
Wysłałem im to co chcieli i po kilku godzinach odpisali:
Thank you for writing in.
We have re-validated the facts provided by you and have concluded that these booking are valid.
Hence, no cancellation would be performed against the booking. Please be reassured that your booking is confirmed and good to travel.
We apologize for any inconvenience caused and look forward to your continued patronage.
Regards
Team- MakeMyTrip

Przed chwilą również otrzymałem takiego maila. Ufff! Człowiek nie kantował, ale zawsze "niezbadane są wyroki boskie" ;)

@kasiat - no to pozostaje chargeback :(
 Profil Relacje PM off  

#258 PostWysłany: 25 Lis 2015 19:28 

niebieski
@grz3slaw, już nawet kontaktowałam się z bankiem, ale byłoby o wiele prościej, gdyby się udało anulować... No ale kto powie, że podróże nie kształcą, nawet gdy nie wypalą :D
Dla mnie MakeMyTrip ma dużego minusa właśnie za ten utrudniony kontakt z nimi, nie wyobrażam sobie mieć problemów gdzieś za granicą i nie móc się kompletnie nawet dodzwonić... Fajnie się rezerwowało, a z odwołaniem zabawy klops :P

#259 PostWysłany: 25 Lis 2015 23:08 

niebieski
@ZFR @kasiat podczas anulacji rezerwacji mieliscie moze taki komunikat:
,,Oops! There seems to be some problem in processing your request!
This could be because of a temporary connectivity problem, so we request you to please try again''?
Probowalem anuowac przez apke i strone i dalej ten komunikat.Dodzwonilem sie do nich ale tego hindusa wogole nie moglem zrozumiec.Potem mnie gdzies przelaczyl i caly czas sygnal polaczenia tylko byl wiec sie rozlaczylem..

#260 PostWysłany: 25 Lis 2015 23:17 

niebieski
Ja dokładnie taki :D A później darmowa anulacja przestała być dostępna. Masz może screena z tym błędem? Ja niestety nie zrobiłam, a mógłby się przydać...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2434 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 122  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość