Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Lut 2012 12:46 

Nie wiem czy to dobry wątek, ale jakoś nie mogłem tego znaleźć na stronie eayjet. Ile kosztuje zmiana nazwiska w dwie strony, jednej osoby? I do kiedy można to zmienić?
dzięki z góry za pomoc!
 Profil Relacje PM off  

Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN
Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN
#2 PostWysłany: 27 Lut 2012 12:48 

platynowy
karafka napisał(a):
Nie wiem czy to dobry wątek, ale jakoś nie mogłem tego znaleźć na stronie eayjet. Ile kosztuje zmiana nazwiska w dwie strony, jednej osoby? I do kiedy można to zmienić?
dzięki z góry za pomoc!

http://www.easyjet.com/EN/Book/regulati ... amechanges

Wyszukanie tej informacji na stronie Easyjet zajmuje 30sek...

#3 PostWysłany: 27 Lut 2012 12:55 

mucha napisał(a):
Wyszukanie tej informacji na stronie Easyjet zajmuje 30sek...

bardzo się ciesze, że nie zająłem Ci dużo czasu!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Lut 2012 13:00 
Awatar użytkownika

karafka, a próbowałeś/aś szukać na stronie easyJet? Nie, od razu na forum, więc sorry, ale mucha ma rację. Lenistwo :P
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 27 Lut 2012 13:18 

niebieski
5 Zmiana pasazera

Zmiana pasazera jest mozliwa i podlega oplacie wedlug stawek "kosztu zmiany " (szczególy w tabeli), liczonych od osoby od przelotu w jedna strone, przy czym zmiana ta musi byc dokonana nie pózniej niz jedna godzine przed planowanym odlotem. W przypadku róznicy pomiedzy pierwotnie uiszczona oplata za przewóz i taryfa obowiazujaca w momencie dokonywania zmiany, pasazer jest zobowiazany do doplacenia tej róznicy. Jesli nowa taryfa jest nizsza, róznica nie bedzie zwracana. W przypadku rezerwacji obejmujacych wiecej niz jeden Przelot, wszystkie Przeloty wchodzace w sklad tej rezerwacji musza byc wystawione na nazwisko tego samego pasazera, przy czym zmiana pasazera nie jest mozliwa, jesli jeden z segmentów tej podrózy juz sie odbyl. Na wniosek klienta zmiany pasazera podrózujacego lotem, na który nie ma juz wolnych miejsc, wszelka róznica w oplacie za przewóz zostanie skalkulowana na podstawie najwyzszej stawki obowiazujacej przewóz na zarezerwowanej trasie.

Nazwiska pasazerów w rezerwacjach wykonanych przez zarejestrowanych uzytkowników serwisu mozna zmieniac w systemie online na stronie internetowej easyJet. Zmiany nalezy zglaszac przynajmniej dwie godziny przez planowanym odlotem samolotu. Koszt zmiany pasazera dokonanej w systemie online wynosi:
Waluta Koszt zmiany pasazera
GBP 35.00
Euro 42.00

Ostatnio edytowany przez olo, 27 Lut 2012 15:53, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 27 Lut 2012 15:40 

oczywiście change fee + plus różnica w cenie miejsc..mało opłacalne raczej:

if there is a difference between the original fare paid and the current fare available at the time the change is made, the customer will be required to pay any increase in fare since the original booking
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości