Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 61 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 12 Paź 2015 17:43 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
niebieski
I jedno i drugie

Egipt w świetnej cenie 🌴🏖️ Tydzień all inclusive w 4* hotelu za 1947 PLN Egipt w świetnej cenie 🌴🏖️ Tydzień all inclusive w 4* hotelu za 1947 PLN
❗Nie przegap❗ Duża obniżka cen w Wizz Air 💗🦩 Świetne kierunki w supercenach od 143 PLN 🔥😍 ❗Nie przegap❗ Duża obniżka cen w Wizz Air 💗🦩 Świetne kierunki w supercenach od 143 PLN 🔥😍
#42 PostWysłany: 12 Paź 2015 17:47 

Do Wedla to chyba nie ma o co mieć pretensji - (chyba że o jakość czekolady ale ta mi akurat odpowiadała) Natomiast agencja marketingowa się popisała.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 12 Paź 2015 18:00 

@Aron nie jestem informatykiem, ale chyba jednak założenie ograniczenia na liczbę znaków w polu formularza na stronie konkursowej jest jedną z najłatwiejszych rzeczy do zrobienia. A już na pewno potrafią to zrobić, skoro nałożyli takie ograniczenie w polu, w którym wpisywało się odpowiedź na pytanie konkursowe.

Zresztą nieważne, tak czy siak bardzo nie podoba mi się podejście tej agencji.
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 12 Paź 2015 18:06 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
niebieski
Skoro nie jest 4cyfrowy to nie ma opcji założenia warunku na długość pola co się równa, że nie jest łatwe założenie warunku walidacji, bez przeprojektowania, co swoje kosztuje...

#45 PostWysłany: 12 Paź 2015 20:43 

Teraz rozumiem. Wcześniej założyłam, że wszystkie są 4-cyfrowe.

Z ciekawości zajrzałam na fanpage Wedla na fb i w postach fanów wywiązała się nie taka znowu najmniejsza burza w sprawie tego konkursu. Cóż, pozostaje chyba tylko sprawdzać, jakie agencje je przeprowadzają i mocno uważać na Albedo Marketing, co do którego w postach fanów jest mnóstwo zastrzeżeń.
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 13 Paź 2015 07:48 

Punkt 2.7 regulaminu mówi: "W odpowiedzi na każdy wysłany prawidłowy formularz konkursowy, będzie odsyłany email zwrotny (na adres email podany przez Uczestnika w formularzu konkursowym) potwierdzający zgłoszenie udziału w Konkursie. Email zwrotny odsyłany będzie automatycznie po zarejestrowaniu prawidłowego formularza w systemie Organizatora, nie później jednak niż w ciągu 24 godzin od godziny zarejestrowania zgłoszenia. Treść emaila zwrotnego: „Dziękujemy za zgłoszenie w Konkursie nie z tej Ziemi”.

Zgodnie z tym punktem każdy kto otrzymał mailing wypełnił zgłoszenie prawidłowo. Napisałem odnośnie tego do organizatora, lecz na razie cisza.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#47 PostWysłany: 13 Paź 2015 09:04 

Ponoć ludzie w ogóle nie dostają odpowiedzi na zgłoszenia mailowe. Trzeba chyba dzwonić albo po prostu pisać reklamację.
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 13 Paź 2015 23:29 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 164 594
niebieski
Ja spłodziłem grzecznego maila bezpośrednio do Wedla z gratulacjami dot. udanej promocji i pozytywnego PR przezeń zbudowanej, ale niestety nie odpisali ;).
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 25 Paź 2015 20:34 

Czy ktoś już otrzymał bilety? Minęły ponad 2 tygodnie odkąd wysłałem im potwierdzenie i ciągle nic. Na maile też nie odpisują.
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 25 Paź 2015 21:06 

Loty: 62
Kilometry: 123 318
Nie... ani ja, ani koleżanka nic nie dostałyśmy - żadnych biletów, żadnego maila z potwierdzeniem odebrania naszych oświadczeń i danych.
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 26 Paź 2015 09:18 

Nic jeszcze nie otrzymałem, ale w regulaminie o ile dobrze pamiętam podają termin dostarczenia nagród do 15 grudnia.
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 01 Lis 2015 15:51 

Czy któraś z osób która wpisała numer paragonu zamiast numeru systemowego wysłała reklamacje?
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 02 Lis 2015 13:20 

Zastanawia mnie, na jakiej podstawie mieliby uwzględnić reklamacje ludzi,którzy wpisali numer paragonu zamiast numeru systemowego, skoro w regulaminie było wprost podane, że należy podać numer systemowy... Niemniej trzymam kciuki, żeby je wam uwzględnili skoro nawet nie rozdysponowali wszystkich 5000 biletów.
Swoją drogą dziwna promocja... Dużo wartościowych nagród (gdzie można obecnie wygrać aż 10 samochodów za wydanie jedynie 20 zł? ), a cała akcja mało nagłośniona (gdyby nie post na tym forum, to bym nic nie wiedziała) i jeszcze tak krótko trwająca...
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 02 Lis 2015 13:40 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Globi napisał(a):
Zastanawia mnie, na jakiej podstawie mieliby uwzględnić reklamacje ludzi,którzy wpisali numer paragonu zamiast numeru systemowego

Odpowiedź jest kilka postów wyżej. Jeśli ktoś otrzymał maila z potwierdzeniem, to wg. regulaminu formularz był uzupełniony prawidłowo.

Adam Harry napisał(a):
Punkt 2.7 regulaminu mówi: "W odpowiedzi na każdy wysłany prawidłowy formularz konkursowy, będzie odsyłany email zwrotny (na adres email podany przez Uczestnika w formularzu konkursowym) potwierdzający zgłoszenie udziału w Konkursie. Email zwrotny odsyłany będzie automatycznie po zarejestrowaniu prawidłowego formularza w systemie Organizatora, nie później jednak niż w ciągu 24 godzin od godziny zarejestrowania zgłoszenia. Treść emaila zwrotnego: „Dziękujemy za zgłoszenie w Konkursie nie z tej Ziemi”
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 03 Lis 2015 17:09 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Kto nie zraził się czekoladami Wedla, to tym razem Wawel wchodzi do gry i rozdaje 1000 osobom po 4 czekolady na testy, trzeba uzupełnić formularz zgłoszeniowy:

https://wawelradoscwyzwala.pl/

;)
 Profil Relacje PM off
yellowman lubi ten post.
yellowman uważa post za pomocny.

#56 PostWysłany: 24 Lis 2015 12:13 

Sprawdźcie pocztę, kody już powinny być :)
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 24 Lis 2015 12:22 

u mnie brak :/

edit: dotarły hurra :P

Ostatnio edytowany przez rafalecito, 24 Lis 2015 13:57, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 24 Lis 2015 12:47 

Do mnie też kody wreszcie dotarły :) Sprawdź, czy twoje bilety nie trafiły do folderu Spam.
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 08 Gru 2015 13:28 

Dla zainteresowanych/ciekawych/potomności - szarpnęłam się na wysłanie listu poleconego z reklamacją. Agencja odrzuciła reklamację.

Moja reklamacja: http://imgur.com/iZoe12x
Ich odpowiedź: http://imgur.com/HDaM4O0 oraz http://imgur.com/5YixgWd
 Profil Relacje PM off
Darek1974r lubi ten post.

#60 PostWysłany: 08 Gru 2015 14:16 

eukaliptus napisał(a):
Dla zainteresowanych/ciekawych/potomności - szarpnęłam się na wysłanie listu poleconego z reklamacją. Agencja odrzuciła reklamację.

Moja reklamacja: http://imgur.com/iZoe12x
Ich odpowiedź: http://imgur.com/HDaM4O0 oraz http://imgur.com/5YixgWd

Nie zostawiaj tego tak
Udaj się do powiatowego rzecznika ochrony praw konsumenta.

uważam że bardzo szybko zmienią zdanie:)

Poza tym w mojej opinii takie skonstruowanie formularza i regulaminu stanowi naruszenie zbiorowych praw konsumentów i jak się ktoś tym zainteresuję to mogę mieć większy problem niż tylko kilka/kilkanaście nie uznanych reklamacji.

a zatem walczcie o swoje i nie dajcie się oszukiwać .

ps. numer paragonu jest jeden i tylko jeden :) nie można sobie od tak zdecydować co jest numerem paragonu a co nie jest. I z całą pewnością numer systemowy na dole nie jest numerem paragonu.
 Profil Relacje PM off
eukaliptus lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 61 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość